- Poruka
- 130.380
I pre mene su ovako pravljene liste, po redesledu pesama, pobednik je označen boldovanim.mislim svako normalan bi tako listu sastavio..ali ovo je ipak badri
I sad si došao da mi pametuješ.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I pre mene su ovako pravljene liste, po redesledu pesama, pobednik je označen boldovanim.mislim svako normalan bi tako listu sastavio..ali ovo je ipak badri
А могао си лепо да га прогласиш победником, окитиш га венцем, и човек оде пун себе...ти хоћеш поштено, и воала...Moram nekako da te oteram odavde.
Јао, шницлица је баш слатка, али ипак не, нећеш ми ти бирати алијас...rekoh ja da ces mi biti strucni konsultant..
alijas - sniclica
Ммм, размислићу...фефероницаkakva si..prava feferonica
Tek sad kad si rekao primetihSad tek vidim da kod Taba piše ministar foruma.
Valjda je skoro stavio.Tek sad kad si rekao primetih
Zašto onda ja ne mogu svoju titulu da prosledim?sto bas super zvuci..a i cuo sam da se ribe vataju na funkcije
Jesam , žensko sam.@Vlad Dragulija ti si zensko?
jer si je ti osvojilaZašto onda ja ne mogu svoju titulu da prosledim?
e i ja sam bio zapanjen@Vlad Dragulija ti si zensko?
Ima da nahvataš samo tako, ali malo sutra.sto bas super zvuci..a i cuo sam da se ribe vataju na funkcije
Pa , baš zato što je moja.jer si je ti osvojila
Kako sad to da zapamtim kad sam mislila da volis Brema Stokera/Vlad Drakul te tako biras kako ces se ovde upisati.Jesam , žensko sam.