Proglašenje pobednika poetskog konkursa na SLOBODNU TEMU

i imam zamerku za spisak pobednika jer me je zbunio i u prvi mah sam se pitao a zasto mi vlad pise kad je pobedila sanjalica (i stvarnio sam mislio u tom trenutku, da je sanjalica pobedila)

dakle .. redosled pobednika ne moze biti po rednom broju pesme, nego po osvojenom mestu.
Pa Bau je pisao po redosledu pesama .

krsti se.gif
da se i nas dvoje slozimo

:mrgreen:

...али, тога нема у правилима...
eto vidis kako odsustvo pravila pravi zabunu..
zat oto sve treba ukanalisati pravilima a ne da mi tamo neko glasa sa polutka i frtalj poenima jer ima pravo na to..kao i ovo..i badri je u pravu jer nigde ne pise da mora listu da napravi po redosledu poena

srce me boli kad vidim kako se avangardna poezija ne razume i jos se nije primila na nasem podnevlju..na zapadu bi to bila cista desetka i prvo mesto bez konkurencije..a ovde..na balkanu.. niko ne razume umetniicku dusu i poetski trenutak..

strasno.

Pa sto nisi negde objavio da pises poeziju i muziku, mozda bi bilo vise obozavateljki koje te jel razumeju.

Poslednja izmena:
Pa sto nisi negde objavio da pises poeuiju i muziku, mozda bi bilo vise obozavateljki koje te jel razumeju.
ne bi jer bi se tad znalo da sam to ja
poenta i jeste da narod shvati dubinu poezije
da moji stihovi dodju i do najtvrdjih dusa opterecenih stereotipom mike antica, majakovskog ili jesenjina
da probuidim cula i receptore usnulih citaca naviknutih na mlaku bezidejnu poeziju repeticije ona voli njega, on voli nju, mozda se zajedno bucnu u 'ladnu vodu ili popiju neke preparate sumnjivog porekla i kvaliteta.
sustina je dopreti

Poslednja izmena:

Back