PROGLAŠENJE POBEDNIKA, pesnički konkurs tema GROTESKA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nora Barnacle

Domaćin
Poruka
4.132
Uz zahvalnost svim učesnicima na poslatim radovima, glasačima na odzivu i svima ostalima koji su na sebi svojstven način doprineli ovom pesničkom konkursu, čast mi je i zadovoljstvo da proglasim rezultate:

1. mesto, sa 50 osvojenih glasova osvojila je LJILJA MMM, predlog br. 6
2. mesto, sa 35 osvojenih glasova osvojio je Dragoljub69, predlog br. 1
3. mesto, sa 33 osvojena glasa osvojila je Tol, predlog br. predlog br. 5

Čestitam pobednicima, a najbolje plasiranu Lilju pozivam da preuzme svoju nagradu - zada temu za sledeći konkurs.

:)

Poslednja izmena:
Bez želje da umanjujem bilo čiji uspeh, konkurencija je u ovom konkursu bila dosta lošija. Doduše, i tema je dosta nezahvalna.
Predlog broj 2, kome dadoh 3 poena, nema veze sa temom uopšte, al mi je nekako najviše u lirskom domenu.
Nadam se da ću videti neke bolje stvari ovde u budućnosti, na prvom mestu Fjodorove koji sad nije učestvovao.
Sledeći put ti pišeš-ja zajebavam-važi?:hahaha::mrgreen:

Bez želje da umanjujem bilo čiji uspeh, konkurencija je u ovom konkursu bila dosta lošija. Doduše, i tema je dosta nezahvalna.
Predlog broj 2, kome dadoh 3 poena, nema veze sa temom uopšte, al mi je nekako najviše u lirskom domenu.
Nadam se da ću videti neke bolje stvari ovde u budućnosti, na prvom mestu Fjodorove koji sad nije učestvovao.

Šteta što Bodler, pardon, Fjorod nije učestvovao na ovom nadmetanju, mislim da bi pokupio svih hiljadu zlatnika. Ali dobro to je njemu ispod svake časti, alii mi obični smrtnici se nadamo da će u budućnosti taj izdanak srpske inteligencije zasjeniti nas svojim oreolom na dodjeli brojnih nagrada, između ostalih i nobelove. uzdravlje! I čestitke pobjednicima.

ijao pa hvala :rumenko:

a ja bih isto voleo videti matha, mada sumnjam da će nas udostojiti pesme. :)

Šteta što Bodler, pardon, Fjorod nije učestvovao na ovom nadmetanju, mislim da bi pokupio svih hiljadu zlatnika. Ali dobro to je njemu ispod svake časti, alii mi obični smrtnici se nadamo da će u budućnosti taj izdanak srpske inteligencije zasjeniti nas svojim oreolom na dodjeli brojnih nagrada, između ostalih i nobelove. uzdravlje! I čestitke pobjednicima.

pisao sam na prošlom takmičenju.
a nagrade, posle tebe, čika niče. :)

Tema za sledeći poetski konkurs je LAKRDIJAŠ

može pojašnjenje, ja ne znam šta znači ta reč? :(

Cestitke svima! Tema nije problem, zavisi iz kog ugla gledas na pjesmu. Ja vam dugujem moju u originalu.

Podjoh u setnju, tek stala kisa
Oci me bole, boli Ljepota
Zasto ja zivim u dolini
Ne robi mene ni jedna planina
meni je moja Zetska dolina
Meni do moje doline.
Nema tog sjaja ni glamura
raskosnih jela i brzih rijeka
kojim je moja prostota ravna.
Ljepse kod mene Moraca tece
Pa nek je kradu za bjelosvjetske protuve
Meni niko ukrasti nece
kad smo ko djeca u njoj plivali
od blata kucice praviri
ribarima cunove krali.
Zato sam valjda ovako
divlja i ovako gorda
Meni je bliza Jadranska voda
Tamo me ceka veliki brod.
Podjoh u setnju, tek stala kisa.

Ja bih moderatorki lično uručio čestitku...da nije klinka...
(Nisam pedofil...:whistling:)
Posebno čestitam korisnicima koji su čitali-na tolerantnosti...:mrgreen:
Učesnicima...pa ,hajde i njima čestitam...:evil::hahaha:

A sto nama nevoljno i uz smijeh? :)

Čestitke svima!

Nova tema je još čudnija....

Ma smislicemo neki "ugao". :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back