Proglašenje pobednika na temu VRTEŠKA

Baudrillard

Zaslužan član
Moderator
Poruka
130.381
Dobro veče.

Rezultat glasanja je sledeći:

Priča br. 1 (Danjuška) - 2
Priča br. 2 (Jennifer Jennin) - 6
Priča br. 3 (rolo martins) - 24
Priča br. 4 (Sandveil dance) - 33

Čestitam svim učesnicima, Sandveil čestitam na pobedi po ko zna koji put do sada, (priznaj
koliko plaćaš da glasaju za tebe :mrgreen:) i ovom prilikom je molim da nam zada temu za
sledeći konkurs.

giphy.gif

Čestitam, Sandveil dance! Zaslužena pobeda (po mom skromnom mišljenju). Čestitam i ostalim učesnicima/učesnicama. Jako mi je simpatična tvoja priča sa Žilom Vernom, rolo martins. :)

Moram da kažem jedno "Ura!" za korisnicu *Hannah*, mog jedinog glasača. :D Bilo bi tužno imati 0 poena. Hvala, Hana! :heart:

edit:

Naravno, nije strašno imati 0 poena. Samo možda malo, malkice tužno. A ne bi trebalo da bude ni to. Jer piscu je nagrada sama priča koju je napisao. :) Svakako biram da ljudi ne glasaju za mene pre nego da glasaju iz sažaljenja. Nastaviću hrabro da učestvujem, ako Bog da. :D

Sreća za mene da nema negativnih bodova! :zcepanje: Nemojte to da uvedete, molim vas! (Ili uvedite, a ja ću biti nahrabrija moguće. Imaću najveći broj poena po apsolutnoj vrednosti... ako se sećate šta je apsolutna vrednost broja... :) )

Poslednja izmena:
Čestitam, Sandveil dance! Zaslužena pobeda (po mom skromnom mišljenju). Čestitam i ostalim učesnicima/učesnicama. Jako mi je simpatična tvoja priča sa Žilom Vernom, rolo martins. :)

Moram da kažem jedno "Ura!" za korisnicu *Hannah*, mog jedinog glasača. :D Bilo bi tužno imati 0 poena. Hvala, Hana! :heart:

edit:

Naravno, nije strašno imati 0 poena. Samo možda malo, malkice tužno. A ne bi trebalo da bude ni to. Jer piscu je nagrada sama priča koju je napisao. :) Svakako biram da ljudi ne glasaju za mene pre nego da glasaju iz sažaljenja. Nastaviću hrabro da učestvujem, ako Bog da. :D

Sreća za mene da nema negativnih bodova! :zcepanje: Nemojte to da uvedete, molim vas! (Ili uvedite, a ja ću biti nahrabrija moguće. Imaću najveći broj poena po apsolutnoj vrednosti... ako se sećate šta je apsolutna vrednost broja... :) )

Hvala:hvala:

Drago mi je da učestvuješ i na ovom i na poetskom konkursu.:cmok2::heart:

Hvala ti, Jennifer, na ovom objašnjenju! :D Hahaha joj... Evo priznaću da sam isprva bila zaprepašćena pričom, ali kad sam malo bolje razmislila shvatila sam da treba i na takve teme da se piše. :)

Mila Danjuška,
sinoć jesam bila tuuuuu.... (Čola)
ali sam propustila da na ovo odgovorim

prvo, unapred upozoravam da UMEM da zaprepastim...unapred da se zna
nemoj da me manje loliš zbog toga:sad2:
drugo, treba se dotaći svega pomalo , zašto ne
treće, piši piši miiiiii (nam)....o svemu piši miiiii (nam) - to je sad grupa Magazin :)
Pusa, cmoka :uja:

Mila Danjuška,
sinoć jesam bila tuuuuu.... (Čola)
ali sam propustila da na ovo odgovorim

prvo, unapred upozoravam da UMEM da zaprepastim...unapred da se zna
nemoj da me manje loliš zbog toga:sad2:
drugo, treba se dotaći svega pomalo , zašto ne
treće, piši piši miiiiii (nam)....o svemu piši miiiii (nam) - to je sad grupa Magazin :)
Pusa, cmoka :uja:

Awwwwwww :heart2:
Pisaćuuu.... i voleću te na koju god temu da pišeš :ljub:

Back