PROGLASENJE POBEDNIKA na temu PLES SENKI

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
372.630
plessenki-1.jpg

a e ti znas sta je umetnost..entuzijazam i dozivlaj u svemu tome..

to ni jedan parfem a ni trodelna modla za kolace ne moze da zameni kao nadoknada..

nego..salji fotke za temu Leto....pokazi se..

Ma,lenčuga sam ja za te stvari.
A,i ne znam sa lepkom,sav se iskrmačim,
ko prase pomijama i ciganče eurokremom....

Više meni leže pismeni zadaci !
To ti organizuj,lutko,pa da vidiš.....

Hvala puno na dodeljenim poenima i cestitkama (ne treba ni parfem, ni modla...pobeda je zadovoljila i culo mirisa i culo ukusa, fotografije drugih culo vida...moze da mi se pokloni neki music za culo sluha a za peto je dovoljno pipnuti foto aparat). Nova tema ce biti postavljena do kraja sedmice...treba smisliti TEZAK zadatak :). Vidimo se...

Hvala puno na dodeljenim poenima i cestitkama (ne treba ni parfem, ni modla...pobeda je zadovoljila i culo mirisa i culo ukusa, fotografije drugih culo vida...moze da mi se pokloni neki music za culo sluha a za peto je dovoljno pipnuti foto aparat). Nova tema ce biti postavljena do kraja sedmice...treba smisliti TEZAK zadatak :). Vidimo se...
Уз честитке за одличну фотографију:

Milunka draga, ti na ovom konkursu prosla ko nasi na Olimpijadi?

Bice bolje kroz cetiri godine....:cmok:
Прво, термин "Олимпијада" означава период од 4 године између Олимпијских игара.

Друго, сасвим су неупоредиви ови овде конкурси с ОИ, штавише, у суштој су супротности с ОИ. Оно тамо је једна од манифестација најпогубнијег друштвено-политичко-економског поретка у истојији, капитализма, данас израженог у виду неоимперијализма и неоколонијализма, коме тзв. "врхунски спорт" помаже да опстане, уништавајући при том немилосрдно животе, у трци за медаљама и "рекордима".

Ови наши конкурси су опуштено дружење фото аматера, без било каквог грча и императива "победе". Управо у томе је драж. Бар ја тако видим ствари

Фотографија има и успелијих и мање успелих, неке се више допадају, неке мање, све је то природно.

А ја поздрављам сваку нову фотографију, јер свака је својеврсни документ.

Друго, сасвим су неупоредиви ови овде конкурси с ОИ, штавише, у суштој су супротности с ОИ. Оно тамо је једна од манифестација најпогубнијег друштвено-политичко-економског поретка у истојији, капитализма, данас израженог у виду неоимперијализма и неоколонијализма, коме тзв. "врхунски спорт" помаже да опстане, уништавајући при том немилосрдно животе, у трци за медаљама и "рекордима".

Ови наши конкурси су опуштено дружење фото аматера, без било каквог грча и императива "победе". Управо у томе је драж. Бар ја тако видим ствари

Фотографија има и успелијих и мање успелих, неке се више допадају, неке мање, све је то природно.

:klap:

Samo se salim sa tobom.

Nemoj da zameris.

I ja nosim svuda moj PENTAX sa sobom...I slikam sve sto zapazim....

Da znas koliko zalim sto ga nisam imao pre 30-ak godina!

Mnoge divne stvari su se desile, a nigde nisu ostale zabelezene...Kakva kapitalna steta!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back