Moje primedbe:
http://forum.krstarica.com/showthrea...1#post28864678 Post 1523.
http://forum.krstarica.com/showthrea...1#post28865038 Post 1524.
Glasanje je proteklo tako sto je sa tim novim nickom dao do znaja da ne moze glasati, ali i naznake za koga bi glasao, ili bi trbalo glasati. Odao se a ja videvsi da natezu i muce se, priskocim da pomgnem (dobila po labrnji s pravom) pa bas za njegov rad pod starim nickom ko zna koliko ih jos ima, ali taj je OVDE poznat, neko me tukao po usima? Niko, pa sto trazila, to dobila.
Dakle, Krasuljak je bila u pravu, ja sam popila uvredu, Krasuljak je ipak bila moderator i znala mnogo vise.
U svakom slucaju, srecno, niti psem niti glasam, nema svrhe!
Ne mogu da vidim o cemu se radi kod ovih url-ova.
Ujedno ja zaista ne znam ko je ovde sa starim, ko sa novim nick-om, koliko duplikata ili multiplikata ima, i najidealnije bi bilo da interni sistem podrzi takvu koncepciju da se sa istog IP-a onemoguci logovanje na forum pod dva razlicita imena, makar u pitanju bili clanovi porodice ili slicno

. O tome da sada svako poseduje mogucnost da internet koristi sa telefona, laptopova i slicno necu da komentarisem, ali mogucnosti za zloupotrebu su nemerljive. Naravno, priznacu iako nisam prozvana, i ja sam imala dva nick-a, ali sada funkcionise samo jedan upravo zbog toga sto se moze ugroziti regularnost mog rada ovde a i nekih situacija kao sto je glasanje na bilo kom od podforuma. Ukoliko je "neizdrz" za posedovanjem vise indetiteta veliki, a to inace nije po pravilniku dozvoljeno ali su "pravila tu da se krse", mislim da je poenta u tome da se zna sta se sa tim nick-ovima radi i koja je njihova svrha.
Ukoliko iko zna ko je tu ko i sta je tu sta, najbolje je da prijavi, meni ili jos bolje nadleznijim, na pp naravno, da se ne bi dizala buka. Prasina je uskovitlana vec duze vreme. Ukoliko iko primecuje da ima nekih nepravilnosti tokom glasanja, takodje smo tu da to resimo na najbolji nacin. Mozda ima lobiranja, mozda ima prepoznavanja necijeg pisanja pa time i pristrasnosti, ali je na ucesnicima, posmatracima, i pre svega ljubiteljima ovog podforuma da takve stvari predoce na vreme (ne nakon glasanja). Ovo mesto ce biti mnogo lepse, ili bar kao nekada (a bilo je lepse) ukoliko se svi malo potrude da daju neki svoj doprinos.
Ne oklevam da preduzmem sankcije, kao sto sam i otvorena za svaki konstruktivan savet, sugestiju ili predlog. Bilo bi mi drago da se tenzija malo smanji jer bar ova oblast ne treba da trpi usled neusaglasenosti misljenja, sumnji ili losih procena. Molila bih da se nekadasnji aktivni ucesnici vise ukljuce, da aktivnije pisu i pomognu novim clanovima da se bolje adaptiraju i zavole ovo mesto zbog cega su i dosli u stvari.
@ Biljo, molila bih te da ne odustajes, a ukoliko ima nekih konkretnih prijava i primedbi, slobodno mi napisi. Razmotricemo. Nemoj se ljutiti. Sve ovo moze da se resi na neki lepsi nacin.