Proglasen kraj Korone

Стварно ми није јасно шта сте се ухватили те короне, и то још на Теоријама завере, уместо да се негде бавите науком.
А да, јасно ми је :mrgreen:
Neki pametnjakovic od moda je prebacio ovu temu sa "Zdravlja" na "Teoriju zavere".

Одлично запажање, сад још само да сконташ због кога и чега и на коњу си.
Ко то сконта тај је стварно генијалац :D
Мада реално, тема да је СЗО одјавио пандемију короне свакако никакве везе нема са форумом ”Здравље” :mrgreen:
Једино не успевам да сконтам како спада под Забаву, али претпостављам да је некоме све ово јако забавно :mrgreen:

Ma necu da ramisljam,nek on sam razmislja,sta radi.Mislim kao Mod,ne mora da je musko.Nije prvi put da sam pisao istinu o koroni,a da mi obrisu postove.Moja sestra od tetke je oslepela na levo oko od buster doze i to su mi izbrisali,jer kao nema dokaza.Sta treba da je dovedem ko administratora da dokazem da je istina.Neka ih,to samo pokazuje,ko su i sta su.Neljudi.

Или што би рекли моји омиљени Бркови у свом филозофском делу ”Багра са екрана”:

Gledam skoro svakog dana
Ljigave face s TV ekrana
Kako lažu sve što kažu
Čitav život oči nam mažu

Ali narod vjeruje u to
Još se nije sranja nagut'o
Već odavno nam države vode
Gnusne rugobe sto guše slobode

Neki šupak se navodno brine
Da nas spasi od loše sudbine
Po odijelu cure mu sline
I čorav vidi da laže kad zine

Gledam skoro svakog dana
Ljigave face s TV ekrana
Kako lažu sve što kažu
Kurvini sinovi oči nam mažu
I ova Borina je baš prikladna...

Да не бих себе доводио у неугодну ситуацију да ми се бришу поруке и будем кажњен, замолио бих објашњење: шта је тачно теорија завере у вести о одлуци СЗО да прогласи крај пандемије короне, и зашто је тема премештена у Теорије завере?

- теорија завере је да је СЗО прогласила крај пандемије короне?
- теорија завере је да пандемија короне има везе са медицином?
- теорија завере је да СЗО доноси одлуке у вези пандемије короне?
- нешто друго је теорија завере?
Mislim da su poslednje dve stavke presudile da ova tema, svojim tokom, sa Zdravlja zavrsi ovde na Teorijama...
Nije nikakva zavera da je ZSO proglasila kraj pandemije, to je cist fakat.
Nije, takodje, zavera da je korona medicinski, a ne vazemaljski fenomen, to je valjda jasno kao i dva i dva.. :lol: ako se to htelo reci??
Medjutim, svakako je zavera (bila, a izgleda i ostala) da ZSO siri i ukida pandemiju - ponovo: ako se to htelo reci?? :cool:
A sve ostalo, sto se na ovoj temi kalemi na ideju da je ZSO proizveo, uputio, dozirao i finalno ukinuo koronu ne moze ni biti nista drugo do teorija zavera.. :kafa:
Eto ukratko, razvojni put Bore Snajdera... :cool:

Ко то сконта тај је стварно генијалац :D
ma, kakvi, sve je kristalno jasno:

oni bi i te kako voleli da je korona2019 bila samo teorija zavere, neki sf film
Значи и Алцхајмер је једна од нуспојава :mrgreen:
i to, pazi kada bi i vakcinaciju da zaborave, a mi kao nemamo pojma zasto
Стварно ми није јасно шта сте се ухватили те короне, и то још на Теоријама завере, уместо да се негде бавите науком.
А да, јасно ми је :mrgreen:
pupupu, nije ti jasno, samo se pravi lud, i pusti ih da ovde.... znas vec sta... ako bude neophodna lobotomija, mi uskacemo, a do tada ih samo pustiti da im se pere memorija, dok se ne vrate na fabricko podesavanje, ako je ikako moguce

Шта лупаш бре, какве везе Гејтс има с било чиме,
onda laze svetska zdravstvena organizacija koja se hvali sa njim?
и о дрекавцима
citaj drekavce:

WHO, UNICEF, Gavi, the Vaccine Alliance and the Bill & Melinda Gates Foundation, along with Immunization Agenda 2030 and many other global and national health partners, are today joining forces to call for “The Big Catch-up”, a targeted global effort to boost vaccination among children following declines driven by the COVID-19 pandemic.
https://www.who.int/news/item/24-04...mmunization-progress-lost-during-the-pandemic

Bili je nas heroj, nemo' si zinuo na njega drekavce.

onda laze svetska zdravstvena organizacija koja se hvali sa njim?

citaj drekavce:

WHO, UNICEF, Gavi, the Vaccine Alliance and the Bill & Melinda Gates Foundation, along with Immunization Agenda 2030 and many other global and national health partners, are today joining forces to call for “The Big Catch-up”, a targeted global effort to boost vaccination among children following declines driven by the COVID-19 pandemic.
https://www.who.int/news/item/24-04...mmunization-progress-lost-during-the-pandemic

Bili je nas heroj, nemo' si zinuo na njega drekavce.
Ала сте препарирани, Гејтс једино преко фондације има посредне везе са вакцинама, филантропија и финансирање, а ви га овде иронично крстите доктором, немате благе везе са животом, једино што умете је да лупетате о заверама и разбацујете се клиначким форама, ништа се није променило код вас залуђеника откад знам да себе, дуже од 2 деценије читам исте глупости полуобразованих и необразованих вечитих параноика. Тежак кринџ. :mrgreen:

Тако је, треба дебело новчано казнити оне што су лагали људе да ће им вакцине помоћи, вишеструко већим казнама од зараде коју су имали од промоције вакцина, па ће други размислити кад виде њихов пример, да ли се то исплати!
Само по џепу, бајо мој :mrgreen:
A šta kaže Sladžana Velkov na Fejsbuku, jesu li pomogle vakcine ili nisu, izvesti nas koji je ne pratimo toliko pomno

A šta kaže Sladžana Velkov na Fejsbuku, jesu li pomogle vakcine ili nisu, izvesti nas koji je ne pratimo toliko pomno
Нисам упознат ко је дотична, али свакако не веруј баш свему што прочиташ по тим Фејсбуцима :D
Него ми је много драго што си и ти схватио да те преваранте који се крију иза термина ”струка”, а једина струка им је шибицарење, треба по џепу :mrgreen:

Нисам упознат ко је дотична, али свакако не веруј баш свему што прочиташ по тим Фејсбуцима :D
Него ми је много драго што си и ти схватио да те преваранте који се крију иза термина ”струка”, а једина струка им је шибицарење, треба по џепу :mrgreen:
Po džepu ove stručnjake koji su tebi plasirali vesti o tome šta pomaže a šta ne pomaže, kao i ove koji decu ne vakcinišu pa deca dobiju davno iskorenjenu bolest.

Sve se tu lepo i jednostavno da rešiti.

Po džepu ove stručnjake koji su tebi plasirali vesti o tome šta pomaže a šta ne pomaže, kao i ove koji decu ne vakcinišu pa deca dobiju davno iskorenjenu bolest.

Sve se tu lepo i jednostavno da rešiti.
Нисам толико паметан да слушам некакве ”стручњаке”, више верујем својим очима и здравом разуму :)
Ти стварно верујеш да нам стварност одређују пискарања неких непознатих ликова по Фејсбуку, а не они у чијим су рукама полуге власти и моћи?
Мислим, јесу ово теорије завере, али ти га баш претера :mrgreen:

Back