Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 6.817
Стварно ми није јасно шта сте се ухватили те короне, и то још на Теоријама завере, уместо да се негде бавите науком.
А да, јасно ми је
А да, јасно ми је

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Neki pametnjakovic od moda je prebacio ovu temu sa "Zdravlja" na "Teoriju zavere".Стварно ми није јасно шта сте се ухватили те короне, и то још на Теоријама завере, уместо да се негде бавите науком.
А да, јасно ми је![]()
Одлично запажање, сад још само да сконташ због кога и чега и на коњу си.Neki pametnjakovic od moda je prebacio ovu temu sa "Zdravlja" na "Teoriju zavere".
Ко то сконта тај је стварно генијалацОдлично запажање, сад још само да сконташ због кога и чега и на коњу си.

Plus što non stop tupe o vakcinama kao sumanuti, a ja već i zaboravio kad sam se vakcinisao.Katastrofa. Pet lika koji ne mogu preboleti koronu još uvek.

Ma necu da ramisljam,nek on sam razmislja,sta radi.Mislim kao Mod,ne mora da je musko.Nije prvi put da sam pisao istinu o koroni,a da mi obrisu postove.Moja sestra od tetke je oslepela na levo oko od buster doze i to su mi izbrisali,jer kao nema dokaza.Sta treba da je dovedem ko administratora da dokazem da je istina.Neka ih,to samo pokazuje,ko su i sta su.Neljudi.Одлично запажање, сад још само да сконташ због кога и чега и на коњу си.
Значи и Алцхајмер је једна од нуспојаваPlus što non stop tupe o vakcinama kao sumanuti, a ja već i zaboravio kad sam se vakcinisao.![]()

I ova Borina je baš prikladna...Или што би рекли моји омиљени Бркови у свом филозофском делу ”Багра са екрана”:
Gledam skoro svakog dana
Ljigave face s TV ekrana
Kako lažu sve što kažu
Čitav život oči nam mažu
Ali narod vjeruje u to
Još se nije sranja nagut'o
Već odavno nam države vode
Gnusne rugobe sto guše slobode
Neki šupak se navodno brine
Da nas spasi od loše sudbine
Po odijelu cure mu sline
I čorav vidi da laže kad zine
Gledam skoro svakog dana
Ljigave face s TV ekrana
Kako lažu sve što kažu
Kurvini sinovi oči nam mažu
Mislim da su poslednje dve stavke presudile da ova tema, svojim tokom, sa Zdravlja zavrsi ovde na Teorijama...Да не бих себе доводио у неугодну ситуацију да ми се бришу поруке и будем кажњен, замолио бих објашњење: шта је тачно теорија завере у вести о одлуци СЗО да прогласи крај пандемије короне, и зашто је тема премештена у Теорије завере?
- теорија завере је да је СЗО прогласила крај пандемије короне?
- теорија завере је да пандемија короне има везе са медицином?
- теорија завере је да СЗО доноси одлуке у вези пандемије короне?
- нешто друго је теорија завере?
ako se to htelo reci??

Да, јасно је да корона није ванземаљски феномен, и не, није се то хтело рећиNije, takodje, zavera da je korona medicinski, a ne vazemaljski fenomen, to je valjda jasno kao i dva i dva..ako se to htelo reci??

Да, јасно је да корона није ванземаљски феномен, и не, није се то хтело рећи![]()

Одлично запажање, сад још само да сконташ због кога и чега и на коњу си.
ma, kakvi, sve je kristalno jasno:Ко то сконта тај је стварно генијалац![]()
i to, pazi kada bi i vakcinaciju da zaborave, a mi kao nemamo pojma zastoЗначи и Алцхајмер је једна од нуспојава![]()
pupupu, nije ti jasno, samo se pravi lud, i pusti ih da ovde.... znas vec sta... ako bude neophodna lobotomija, mi uskacemo, a do tada ih samo pustiti da im se pere memorija, dok se ne vrate na fabricko podesavanje, ako je ikako moguceСтварно ми није јасно шта сте се ухватили те короне, и то још на Теоријама завере, уместо да се негде бавите науком.
А да, јасно ми је![]()
onda laze svetska zdravstvena organizacija koja se hvali sa njim?Шта лупаш бре, какве везе Гејтс има с било чиме,
citaj drekavce:и о дрекавцима
Ала сте препарирани, Гејтс једино преко фондације има посредне везе са вакцинама, филантропија и финансирање, а ви га овде иронично крстите доктором, немате благе везе са животом, једино што умете је да лупетате о заверама и разбацујете се клиначким форама, ништа се није променило код вас залуђеника откад знам да себе, дуже од 2 деценије читам исте глупости полуобразованих и необразованих вечитих параноика. Тежак кринџ.onda laze svetska zdravstvena organizacija koja se hvali sa njim?
citaj drekavce:
WHO, UNICEF, Gavi, the Vaccine Alliance and the Bill & Melinda Gates Foundation, along with Immunization Agenda 2030 and many other global and national health partners, are today joining forces to call for “The Big Catch-up”, a targeted global effort to boost vaccination among children following declines driven by the COVID-19 pandemic.
https://www.who.int/news/item/24-04...mmunization-progress-lost-during-the-pandemic
Bili je nas heroj, nemo' si zinuo na njega drekavce.

неуролошка обољења поред срчани су напросто били експлодирали од љета 2021 до љета 2022Значи и Алцхајмер је једна од нуспојава![]()
није поткупио него платиоBil Gejts je potkupio sve u SZO i vecinu vlada i predsednika drzava da pokrene vakcinaciju,u koju je ulozio pare za vakcine pre nego sto je korona proglasena.
досад невиђен сатанизам овако отворено у историји свијета и људиsta reci? malo podsecanje, retrospektiva zavere:
Never Forget: A Retrospective On The Media Lies Surrounding COVID
Nije,nego.није поткупио него платио
политичари су само његови администативни службеници
...
ми смо тек памучни црви![]()
ma, nece pelcovani dugo, samo ja ne verujem da se Kažu "strani plaćenik"ikada i pelcovao, slabo ga drmusaju nezeljeni efektiдосад невиђен сатанизам овако отворено у историји свијета и људи
A šta kaže Sladžana Velkov na Fejsbuku, jesu li pomogle vakcine ili nisu, izvesti nas koji je ne pratimo toliko pomnoТако је, треба дебело новчано казнити оне што су лагали људе да ће им вакцине помоћи, вишеструко већим казнама од зараде коју су имали од промоције вакцина, па ће други размислити кад виде њихов пример, да ли се то исплати!
Само по џепу, бајо мој![]()
Нисам упознат ко је дотична, али свакако не веруј баш свему што прочиташ по тим ФејсбуцимаA šta kaže Sladžana Velkov na Fejsbuku, jesu li pomogle vakcine ili nisu, izvesti nas koji je ne pratimo toliko pomno

Po džepu ove stručnjake koji su tebi plasirali vesti o tome šta pomaže a šta ne pomaže, kao i ove koji decu ne vakcinišu pa deca dobiju davno iskorenjenu bolest.Нисам упознат ко је дотична, али свакако не веруј баш свему што прочиташ по тим Фејсбуцима
Него ми је много драго што си и ти схватио да те преваранте који се крију иза термина ”струка”, а једина струка им је шибицарење, треба по џепу![]()
Нисам толико паметан да слушам некакве ”стручњаке”, више верујем својим очима и здравом разумуPo džepu ove stručnjake koji su tebi plasirali vesti o tome šta pomaže a šta ne pomaže, kao i ove koji decu ne vakcinišu pa deca dobiju davno iskorenjenu bolest.
Sve se tu lepo i jednostavno da rešiti.