M Melgirl Početnik Poruka 9 31.12.2010. u 13:51 - Profilna slika #1 Pozdrav svima i ako može mala pomoć...ne vidim opciju kako mogu postavit avatar na svoj profil. Može mi neko pokazat kako?
Pozdrav svima i ako može mala pomoć...ne vidim opciju kako mogu postavit avatar na svoj profil. Može mi neko pokazat kako?
Dragissa Primećen član Poruka 894 31.12.2010. u 14:37 - Profilna slika #2 a i zasto bi ga menjala? Upvote 0 Downvote
georgejune Starosedelac Poruka 189.885 31.12.2010. u 14:42 - Profilna slika #3 A ko ti je taj namestio a? Upvote 0 Downvote
dujkenujkeme Ističe se Poruka 2.358 31.12.2010. u 15:46 - Profilna slika #4 http://forum.krstarica.com/usercp.php ideš u svoj profil i onda nadole , sa leve strane i tu klikneš (na slici) i na sledećoj stranici postoji opcija "Želite da obrišete postojeću " i dole desno se klikne na "snimi izmene" (ali nisam isprobavao posle promene izgleda foruma da li funkcioniše jer je avatar ko zna od kad stavljen ) Prilozi slikaaizmeni.jpg 14,2 KB · Pregleda: 13 Upvote 0 Downvote
http://forum.krstarica.com/usercp.php ideš u svoj profil i onda nadole , sa leve strane i tu klikneš (na slici) i na sledećoj stranici postoji opcija "Želite da obrišete postojeću " i dole desno se klikne na "snimi izmene" (ali nisam isprobavao posle promene izgleda foruma da li funkcioniše jer je avatar ko zna od kad stavljen )
gibica Veoma poznat Poruka 14.859 31.12.2010. u 18:00 - Profilna slika #5 dujkenujkeme ti je odgovorio na pitanje, samo sto to nije avatar nego profilna slika. A sto se avatar tice mora ces da ga promenis Upvote 0 Downvote
dujkenujkeme ti je odgovorio na pitanje, samo sto to nije avatar nego profilna slika. A sto se avatar tice mora ces da ga promenis
lady_owl Početnik Poruka 15 07.01.2011. u 17:59 - Profilna slika #6 Ja na korisničkom profilu nemam opciju ni "izmeni sliku" ni "izmeni avatar". Kako da postavim avatar? Upvote 0 Downvote
Ja na korisničkom profilu nemam opciju ni "izmeni sliku" ni "izmeni avatar". Kako da postavim avatar?
gibica Veoma poznat Poruka 14.859 08.01.2011. u 03:18 - Profilna slika #7 lady_owl: Ja na korisničkom profilu nemam opciju ni "izmeni sliku" ni "izmeni avatar". Kako da postavim avatar? Kliknite za proširenje... Moras da napises 3 poruke na forumu da bi ti te opcije bile aktivne. Upvote 0 Downvote
lady_owl: Ja na korisničkom profilu nemam opciju ni "izmeni sliku" ni "izmeni avatar". Kako da postavim avatar? Kliknite za proširenje... Moras da napises 3 poruke na forumu da bi ti te opcije bile aktivne.