Da, vesti po medijima a ja imam zvanični akt ministarstva. Ne znam kome verovati...
Ti prva iznosiš selektivno informacije i lažeš a sa druge strane se boriš za neku visoku pravdu.
Sevaj bre
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, vesti po medijima a ja imam zvanični akt ministarstva. Ne znam kome verovati...
Profesorske place su preusmjerene cacijima da nisu gladni i zedni dok uce, kao i takvim botovima bez elementarnog sramaUniverzitetskim ne trebaju plate jer imaju druge finansijere, a gimnazijski zahvaljujuci privatnim casovima zaradjuju mnogo vise nego sto im treba
Kada mi ovakve daju ovakav odgovor, shvatim ga kao komplimentTi prva iznosiš selektivno informacije i lažeš a sa druge strane se boriš za neku visoku pravdu.
Sevaj bre
Gledaj manje pink...Kada mi ovakve daju ovakav odgovor, shvatim ga kao komplimenta šta očekivati od ovakvih osim ove pimk retorike
![]()
Moraću da pređem na informerGledaj manje pink...
Ko ne radi, nema plata, to je logicno.Krompir, kao što su i zaslužili.![]()
Ovi koji nisu radili, treba da rade. Zalosno je samo sto ima nastavnika koji se nisu slagali s tim a sada treba da ispastaju zbog budalastina svojih kolega koji slusaju decu, ucenike umesto da koriste svoj mozak i postupaju po zakonu.Produžili su školsku godinu do 18.jula, ali oni opet ne bi da rade jer im je tada godišnji odmor.
Da su svi slusali roditelje, svi bi radili , a decu niko nista ne bi naucio....sto i jeste cilj skolskog sistema u Srbiji...Sacuvati decu u mentalnog raspada....Ovi koji nisu radili, treba da rade. Zalosno je samo sto ima nastavnika koji se nisu slagali s tim a sada treba da ispastaju zbog budalastina svojih kolega koji slusaju decu, ucenike umesto da koriste svoj mozak i postupaju po zakonu.
Nema to veze sa decom. Nastavnici su imali podršku nekoliko roditelja blokadera, decu niko ništa nije ni pitao. Škola je prekinula obustavu kada su nastavnici odlučili, pojedini roditelji su hteli da prave probleme, da upadaju na časove, maltretiraju "sendvičare" itd.Ovi koji nisu radili, treba da rade. Zalosno je samo sto ima nastavnika koji se nisu slagali s tim a sada treba da ispastaju zbog budalastina svojih kolega koji slusaju decu, ucenike umesto da koriste svoj mozak i postupaju po zakonu.
I to sto kazes. Pa sada takvi neka od njih traze plate, ali to je ono, sto ispasta i neko ko nije bio za to.Nema to veze sa decom. Nastavnici su imali podršku nekoliko roditelja blokadera, decu niko ništa nije ni pitao. Škola je prekinula obustavu kada su nastavnici odlučili, pojedini roditelji su hteli da prave probleme, da upadaju na časove, maltretiraju "sendvičare" itd.
Kad je imenovan novi ministar počeli su da rade.
u gomnaziji mog malog profesori su sami izglasali obustavu. za nekih 80 od 112.Malo je tužno videti kako su profesori prošli najgore kod ovih blokada. Bez plate, ucenjivani i zastrašivani. Bilo bi lepo kad bi studenti i opozicija radili malo brže i konkretnije a ne da se sve razvlači u večnost. Ili neka se napravi neki fond za pomoć tim ljudima. Pa neka svako da 100 dinara i može da se skupi dovoljno.
Neće da rade, neće plate...u gomnaziji mog malog profesori su sami izglasali obustavu. za nekih 80 od 112.
Kod mog sina u gimnaziji 55 od 95.u gomnaziji mog malog profesori su sami izglasali obustavu. za nekih 80 od 112.
A hoće li platu?Kod mog sina u gimnaziji 55 od 95.
Pa kako da ne. Oni su stvarno mislili da ne rade uopšte do kraja godine i da primaju platu. Kad se pojavio Dejan Vuk preko noći su promenili odluku i pozvali decu u školu.A hoće li platu?
Principijelno...Pa kako da ne. Oni su stvarno mislili da ne rade uopšte do kraja godine i da primaju platu. Kad se pojavio Dejan Vuk preko noći su promenili odluku i pozvali decu u školu.
Neće, meni se čini da decu to ne zanima.Sad kad krene ruganje profesorima na ulici , profesore, profesore, hocete pljugu , ima Sljuka alkoholicar ako su vama ovi iz vlasti uzeli , hajde profesore, uzmite slobodno...