ЦрниГавран
Ističe se
- Poruka
- 2.716
Орални спортиста видим.ova ga sahranila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Орални спортиста видим.ova ga sahranila
Bitno je jer lažu. Udruženo. I podmeću.
Kako podmecu? Pise jasno, tvoj citat...Treba prvo utvrditi šta je istina. Milijardu puta smo se uverili u SNS laži.
Juče je Šarović razobičio podlost, glupost i agresivnost njihovih Oraka
Kmece da neko zlostavlja decu u politicke svrhe
Jesi li ti učio padeže?Kako podmecu? Pise jasno, tvoj citat...
Nisu bitni padezi nego da si upotrebila sam taj izraz kao takav, koji se u Srbiji ne koristi.Jesi li ti učio padeže?
Ali jesi seti se da postoji razlika između nominativa i genitiva množine.
Ako nisi onda ništa
Nisam ga upotrebila u obliku koji je tvoj sns kamarad podmetnuo.Nisu bitni padezi nego da si upotrebila sam taj izraz kao takav, koji se u Srbiji ne koristi.
Builo koji oblik je isti, izraz u Srbiji ne postoji i gotovo. Znacenje je jasno...Nisam ga upotrebila u obliku koji je tvoj sns kamarad podmetnuo.
Verovatnoca spontane upotrebe je 1%Па неки гледамо и филмове...
Док већ schrodinger је упитно...
Па одвратни су, а како хрвати зову русе нас на овом форуму не би требало да интересује.Verovatnoca spontane upotrebe je 1%
https://n1info.rs/svet/zasto-ukrajinci-zovu-ruse-****/
Zovu ih Ukrajinci, pa su Hrvati preuzeli od njih, a sada i nasi (ili njihovi?) botovi, ali ne za Ruse, nego SNS-ovce gle cuda...Па одвратни су, а како хрвати зову русе нас на овом форуму не би требало да интересује.
На руском понос значи дијареја, па шта то сад значи, да не треба бити поносан, са разлогом?
Ti je privedi, šta bi ti falila?Орални спортиста видим.
Не требају ми СНС дроље, још плус пластичне поврх свега.Ti je privedi, šta bi ti falila?
Gde sam napisala Oraci, citiraj
Kako bi glasila množina od Ork? Kako se Orkovi menja po padežima? Genitiv od Orkovi (koga, čega)?Treba prvo utvrditi šta je istina. Milijardu puta smo se uverili u SNS laži.
Pomerio si se jedan korak ka istini.Kako bi glasila množina od Ork? Kako se Orkovi menja po padežima? Genitiv od Orkovi (koga, čega)?
Ja bih. Na1. Garant vuče ko Sloboda Čačak.Не требају ми СНС дроље, још плус пластичне поврх свега.
Боље приведи ти, заједно можете да једете сендвич, и ти јој још увалиш два јаја, кажеш да је то аконтација.
Само ако га завијеш добро, ко зна где је солундар био.Ja bih. Na1. Garant vuče ko Sloboda Čačak.
Narafski.Само ако га завијеш добро, ко зна где је солундар био.
Izvinte Gđa u njegovo ime.Pomerio si se jedan korak ka istini.
Lepo.
Mada ne potpuno jer se i dalje nisi izvinio što si izmislio da sama napisala 'oraci'
Ti si uvek u pravu, i naravno, svi moraju da se izvinjavaju.Pomerio si se jedan korak ka istini.
Lepo.
Mada ne potpuno jer se i dalje nisi izvinio što si izmislio da sama napisala 'oraci'
Samo oni koji izmišljajuTi si uvek u pravu, i naravno, svi moraju da se izvinjavaju.
Овакав наратив и тврдоглаву одбрану неодбрањивог може имати само партизански затуцан малограђанин ниске интелектуалне свести.Pokazao si da ne znaš razliku između nominativa i genitiva množine.
Takođe si pokazao da lažeš
Ali kad vidim na čijoj si strani ne čudi me. Svi ste iz iste lažovske, podmetačke, rugačke kuhinje.
Само правиш од себе ћација.
Кога, чега- Оркова!!!
Ovim iz neke tvrdoglavosti samo potvrđuješ njegove tvrdnje, pogrešila si u kucanju, ali mora da se tera, dalje i dalje.Pokazao si da ne znaš razliku između nominativa i genitiva množine.
Takođe si pokazao da lažeš
Ali kad vidim na čijoj si strani ne čudi me. Svi ste iz iste lažovske, podmetačke, rugačke kuhinje.