Profesorka u blokadi fizički napala maturantkinju: novo nasilje plenumaša

Nisam ga upotrebila u obliku koji je tvoj sns kamarad podmetnuo.
Builo koji oblik je isti, izraz u Srbiji ne postoji i gotovo. Znacenje je jasno...
Evo slika
1741552391398.png

Па одвратни су, а како хрвати зову русе нас на овом форуму не би требало да интересује.
На руском понос значи дијареја, па шта то сад значи, да не треба бити поносан, са разлогом?
Zovu ih Ukrajinci, pa su Hrvati preuzeli od njih, a sada i nasi (ili njihovi?) botovi, ali ne za Ruse, nego SNS-ovce gle cuda...

Ti je privedi, šta bi ti falila?
Не требају ми СНС дроље, још плус пластичне поврх свега.
Боље приведи ти, заједно можете да једете сендвич, и ти јој још увалиш два јаја, кажеш да је то аконтација.

Gde sam napisala Oraci, citiraj
Treba prvo utvrditi šta je istina. Milijardu puta smo se uverili u SNS laži.
Juče je Šarović razobičio podlost, glupost i agresivnost njihovih Oraka
Kako bi glasila množina od Ork? Kako se Orkovi menja po padežima? Genitiv od Orkovi (koga, čega)?

Не требају ми СНС дроље, још плус пластичне поврх свега.
Боље приведи ти, заједно можете да једете сендвич, и ти јој још увалиш два јаја, кажеш да је то аконтација.
Ja bih. Na1. Garant vuče ko Sloboda Čačak.

Pokazao si da ne znaš razliku između nominativa i genitiva množine.

Takođe si pokazao da lažeš

Ali kad vidim na čijoj si strani ne čudi me. Svi ste iz iste lažovske, podmetačke, rugačke kuhinje.
Овакав наратив и тврдоглаву одбрану неодбрањивог може имати само партизански затуцан малограђанин ниске интелектуалне свести.
Оркови могу постати Ораци само у твојој и свим осталим празним главама које нису у животу прочитале ни једну књигу.
Неко ко један цео народ назива 'Орацима' пише о ругању?
Немаћете мозга!

Juče je Šarović razobičio podlost, glupost i agresivnost njihovih Oraka
Само правиш од себе ћација.
Кога, чега- Оркова!!!
Pokazao si da ne znaš razliku između nominativa i genitiva množine.

Takođe si pokazao da lažeš

Ali kad vidim na čijoj si strani ne čudi me. Svi ste iz iste lažovske, podmetačke, rugačke kuhinje.
Ovim iz neke tvrdoglavosti samo potvrđuješ njegove tvrdnje, pogrešila si u kucanju, ali mora da se tera, dalje i dalje.

Back