Profesorka u blokadi fizički napala maturantkinju: novo nasilje plenumaša

Знам, само се шалим.
И ја би се шалио кад би са стопостотношћу знао да се ради о несрбину.
Хрвати су иначе склони оваквим говорним акробацијама.
Тренутно читам књигу из 1939, немачка а хрватски превод, мука жива.
Та књига је доказ да су некада разликовали 'зрак' од 'ваздуха' али у пуноћи сопственог опортунизма називаше га 'уздухом'.

И то им лоше иде. Неко је критиковао што студенти траже одговорност за надстрешница, јер то је јефтино, мизерно и да је злоупотреба трагедије.

Али ово је потпуно ок (да се правимо на тренутак да је стварно истина и ако није)

Pogledajte prilog 1695102
Bedno.

Treba prvo utvrditi šta je istina. Milijardu puta smo se uverili u SNS laži.
Juče je Šarović razobičio podlost, glupost i agresivnost njihovih Oraka
Орака? Катастрофа каква неписменост је завладала на Крстарици.
Nisam ni napisala Oraci, me izmišljaj
Vratimo se na ex-člana SRS, naravno, samo dok je to članstvo donosilo poslaničku fotelju, intelektualnu gromadu Šarovića. Studenti su ga ipak prozreli:

Jel i njoj slomljen nos kao što Selakovicu nije?

False flaguju gore od Gebelsa...

...
Misliš da je revolucionarna strana nešto posebno uviđavna? Msm, znamo da je to Šolakov narativ u koji mora da se veruje ako ne želiš da budeš nepodoban, ali može da im se veruje isto koliko i vladajućima.

Ogoljena borba za vlast i medijski rat.

Само правиш од себе ћација.
Кога, чега- Оркова!!!
Pokazao si da ne znaš razliku između nominativa i genitiva množine.

Takođe si pokazao da lažeš

Ali kad vidim na čijoj si strani ne čudi me. Svi ste iz iste lažovske, podmetačke, rugačke kuhinje.

Jel i njoj slomljen nos kao što Selakovicu nije?

False flaguju gore od Gebelsa...

...
Nisam ni napisala Oraci, me izmišljaj
Кога, чега- Оркова!!!
Da se vratimo na temu: s obzirom da revolucionarnu stranu podržavaju i ovakvi zapenušani likovi bilo bi poželjno ostaviti se svakog nametanja politički korektnih viđenja u kojima se sa revolucionarno-anarhističke strane anđeli bore protiv orkova - medijski usmeravani anarhisti imaju podršku i ovakvih ispod: zbog toga su mi prihvatljivi koliko i vladajući.
67C6C488-B9E9-4D72-A38A-F95E0E2EA1EF.webp

@Grom_sa_neba! Da li vidiš ove tvitove?

Da se vratimo na temu: s obzirom da revolucionarnu stranu podržavaju i ovakvi zapenušani likovi bilo bi poželjno ostaviti se svakog nametanja politički korektnih viđenja u kojima se sa revolucionarno-anarhističke strane anđeli bore protiv orkova - medijski usmeravani anarhisti imaju podršku i ovakvih ispod: zbog toga su mi prihvatljivi koliko i vladajući.
Pogledajte prilog 1695174

@Grom_sa_neba! Da li vidiš ove tvitove?
Занимљиво виђење неког ко се презива Прековић.
Употреба израза 'роб сињи' јасно нам дочарава пореко Прековића.
Овај је 1000% потомак партизанских окупатора, наратив га одаје.

Zanimljivo... to je rec koju koriste Hrvati za Ruse u Ukrajini, nama do sada nepoznata, kao i plenumi. :lol:
Образложих у једном од уписа и своју сумњу у том правцу, само они су склони таквим језичким вратоломијама.
Докле иде њихово разумевање језика који користе говори и чињеница о веровању да дишу зрак.

Кога, чега- Оркова!!!
Da li su Uruci iz Izengarda ili obični iz Lugburza?
Šta je šarulja rekao kad ga je ubila policija?
:mrgreen:

Eh sto nemam obicaj da slikam inace bi videli kako izgleda kad iz rentirane kuce jedan stepenik pa provalija od 40m , urusilo se zbog gradnje na susednom placu...

Da sam snimao sve sto mi se desavalo , ili bi me ubili sto snimam ili bi national geographic ima godisnjak samo sa mojim fotkama...

miting gde deda bije ikonom nekog studenta, pa SPS autobus, svi pijani izlaze iz busa...pazi i zene pijane i muskarci ....a tek dosli u BG na miting...niko ne moze pravo da stoji u mestu..itd itd itd...

Back