Zato sto je u vreme protesta... ulje na vatru... No nebitno, misljenja sam da promenom vlasti ne mozemo resiti probleme... tako je dos dosao na vlast , kad smo svi zeleli smenu milosevica pa je dos unistio srbiju i materijalno i moralno
Pa menjamo Vlade i vlast dok ne nadjemo sposobnu...........Svakih 6 meseci ako treba, a novi koji dodju da procesuiraju kriminal u politici.
Je.be mi se u zivotu i za Vučića i za Djilasa i za bilo koga trećeg...
Svako ima da vuče bukagije ako se obogatio na grbači naroda.
A Vulin dokazano jeste........Kaže donosio po 9000 dolara da ne bi platio porez, tip sam priznao delo sa umišljajem.
Ministarka pravde ne bi mogla po referencama koje su dostupne na sajtu ministarstva da bude ni viši činovnik u nekom sudu, nikada nije bila sudija, a muževljeva firma dobila poslove od cca 30 miliona evra prošle godine.
Premijer ove države ima brata koji kontroliše nacionalnu platnu karticu - školski primer trgovine uticajem i nepotizma.
Bratu predsednika neko ukrao ličnu kartu, otvorio firmu i četiri godine mu uplaćivao doprinose, a on to nije primetio...
Predsednik javno rekao pred milionski auditorijumom da posle izgubljenih izbora za gradonačelnika Beograda ide kod svog brata u firmu da radi, da bi kao predsednik rekao da njegov brat nikada nije imao privatnu firmu.
Nije bolje ni na drugoj strani, privilegovani ugovori Djilasa za reklamni prostor, Dulićevo plaćanje izrade sajta 30 000 evra, Živkovićev vinograd na Fruškoj Gori, Jovanovićevo bahaćenje svuda i svja.
Sutra ću glasati za Moamera Zukorlića, za bilo koga, za Kurtija, samo ako istraži sav kriminal......Pa ako su Berluskoni i Djani de Mikelis mogli na robiju, što ne bi i ovi naši?