Profesorka spalila sve svoje diplome i licence ispred Skupštine

mislim da je ovaj hrabri i blagorodni gest ove hrabre majke hrabrost dosad naj bolji i naj smeliji i da će da naj višlje dosad da uzdrma vučića,on će kad čuje za ovo da se uvati za glavu i vikne ŠTA?! pa zar sam stvarno DOTLE doveo ove ljude,ovu jadnu nedužnu divnu gospodjicu?! oh mon dieu! nisam imao pooojma da sam TOLIKO poremećen i da su oko mene toliko nekvalifikovani i bedni neobrazovani primitivni ljudi..auh brr dajem ostavku oma!

ili tako nešta

i kad sutra pogleda taj pepeo od diploma ,vec prekosutra ce shvatiti da nista nije promenila da naroid i dalje pije pivo gleda fudbal i dere se..
Pa zato nam deca i beze iz zemlje, i tek ce bezati. Ili moraju da zapale diplome, ili da klece na kolenima nepismenih funkcionera ili da daju pare za posao ili da spakuju kofere. Nema petog

A ti bi odmah da to pretvoris u kampanju protiv Vucica iako je gospodjica rekla da je to iskljucivo njeno delo ... Ta situacija oko teskog zaposljavanja u Srbiji je prisutna od 1990 - 2020. Cak i ranije.. Ko je gledao film Oktobar Fest o situaciji u srbiji osamdesetih godina, videce da je taj problem stalno prisutan ... Ljudi menjajte sebe, kolektivno... ako se ne promenimo mi sami unutar sebe, nece nas spasiti nikakva promena vlasti ...
Kakve veze ima kampanja protiv Vučića sa istinom koju je ova mlada dama izrekla?
Zar je kampanja protiv nekoga govoriti istinu?

Ko zna koliko je takvih ljudi,koji su izucili redovno svoje skole za te diplome,a ovamo im drzavu vode kriminalci sa kupjenim diplomama.

Ja sam jedan od njih. Inace ja imam posao i dobru platu, i radim u privatnoj firmi i ne zavisim od vlasni ni na koji nacin. Imam cak gde i da pobegnem ako dozvoliTE da nam uvezu migrante.

Ali se svejedno bunim jer zivim u Srbiji, imam ovde rodjake i prijatelje, volim Srbiju i zelim joj najbolje.

Ali toliko je narod pasivan da je to prosto odvratno. Gledam onaj strajk gospodina profesora dr. Sevarlica, svaka mu cast, opasno me je postideo i strajkom i prekidom strajka jer je zloupotrebljen sam njegov cin, gledam ovu zenu sad - ne znam da li da placem ili da pocnem da razbijam po kuci stvari.
A narod sedi po kaficima i boli ga patka. U nekim trenucima stvarno pomislim da bi trebalo da im uleti jedno 1000 migranata na trg Republike i da pocne da ih juri macetama, da shvate na najdirektniji nacin o cemu se radi.

Upozorava Jovana Stojkovic - evo donese zakon za vakcine, upozoravaju toliki ljudi - eno Dundjer, Lucic, Dragas, Brkic, Biljana Djorovic - ljudi upozoravaju da je krajnji cas da narod ustane, pocisti ovu izdajnicku vlasti i uzme stvar u svoje ruke, ali nikom nista.

Ja mogu samo da pisem, dam svoj primer (odem na mitinge) i eventualno se uclanim u neku stranku ili pokret, ali time nista sustinski ne resavam. Ako se narod ne pokrene nista.

Протест је оправдан, али спалити ко зна колико година рада због незадовољства мии се не чини као нешто разумно и ефективно. Вероватно може да извади поново те дипломе?

Diploma je nebitna, ukras.

Uverenje o diplomiranju je validan papir pri zaposljavanju. Ne znam kako ide za ove sertifikate, to je novo, ali trebalo bi da moze da se ponovo dobije, pa danas je sve valjda po kompjuterima, ako mogu da dobijem kad hocu izvod iz maticne knjige, drzavljanstvo i slicno zasto ne bi i te stvari?

Ali kao cin je simbolican, i svaka joj cast na hrabrosti. To je samo dokaz koliko su ljudi besni i rezignirani.

I samo da dodam da treba da nas je sramota sve sto smo dopustili da toj zeni dogori do ovoga, trebalo je ranije da reagujemo. Znaci ljudi NA ULICU!

Diploma je nebitna, ukras.

Uverenje o diplomiranju je validan papir pri zaposljavanju. Ne znam kako ide za ove sertifikate, to je novo, ali trebalo bi da moze da se ponovo dobije, pa danas je sve valjda po kompjuterima, ako mogu da dobijem kad hocu izvod iz maticne knjige, drzavljanstvo i slicno zasto ne bi i te stvari?

Ali kao cin je simbolican, i svaka joj cast na hrabrosti. To je samo dokaz koliko su ljudi besni i rezignirani.

I samo da dodam da treba da nas je sramota sve sto smo dopustili da toj zeni dogori do ovoga, trebalo je ranije da reagujemo. Znaci ljudi NA ULICU!
trebala je kod psihijatra ranije da ode sad je kasno..

Back