gost 420053
Domaćin
- Poruka
- 4.950
Pa onda bi morao da progovorim o lokalnim dripcima i drpcima.Pa gde si?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onda bi morao da progovorim o lokalnim dripcima i drpcima.Pa gde si?
Kada bi svi mi bez posla spalili svoje diplome, vredno zaradjene, lecila bi vas Jorgobanka, Sinisa Mali i Slina, doktori nauka.Da li bi ti spalio ovu tvoju za pravednu stvar?
Ne, nego jadnost i beda ove zemlje! Bitno je da ima za JorgoBanku
Pa onda bi morao da progovorim o lokalnim dripcima i drpcima.
Da li bi ti spalio ovu tvoju za pravednu stvar?
Ti upravo priznajes da u Srbiji vlada stranacko zaposljavanje. Neko je budala zato sto se drzi nekog drugog stranackog uverenja i zbog toga nema pravo na posao? Diplome nemaju veze, jel? Nego kao Mali i Slina, da prepisu sve, kupe za male pare i oni zasulzuju posao!Nudio joj se posao ali ne ona voli da se drži Boška Obradovića i Srđana Noge koji joj neće dati posao, e kad je budala neće ga ni dobiti , neka ide da čuva bake i deke u Nemačkoj i uči ih srpskom jeziku. Blesača.
Протест је оправдан, али спалити ко зна колико година рада због незадовољства мии се не чини као нешто разумно и ефективно. Вероватно може да извади поново те дипломе?
Ti upravo priznajes da u Srbiji vlada stranacko zaposljavanje. Neko je budala zato sto se drzi nekog drugog stranackog uverenja i zbog toga nema pravo na posao? Diplome nemaju veze, jel? Nego kao Mali i Slina, da prepisu sve, kupe za male pare i oni zasulzuju posao!
PRITOM SE DEVOJKA JASNO OGRADILA OD BILO KOJE STRANKE.
ЈУТКЕ СВУДА ОКО НАС
Не, није ме подмитила опозиција и немам лични интерес, само нисмо навикли да имамо слободу мишљења, говора, делања и да није свако иступање из мочваре једноумља теорија завере. Искреност нема цену доступну нашем тржишту. Порука је јасна - немојте гурати себе и своје ближње у чељусти система који ће их немилосрдно самлети и поништити све вредности људскости због којих су вам блиски и вољени. Нека ниједна жена, мајка, сестра, син, отац, пријатељ, странац не доживе понижења која им нуде они који не знају за достојанство ни стид, а на руководећим функцијама и са високим бенефитима представљају све нас без наше воље. У подножју концизног монолога ове интимне исповести видећете само инсерт поступања и уцена ,,председавајућих" образовањем и скупштином у Војводини према запосленима. Помирите се и преболите, нема идеологије, све је параван лажи и бахатости, што не значи да га не можемо превазићи заједничким снагама. Ако такве подржите убудуће, како ћете стати сваког јутра пред огледало савести? Ако радите за преваранте, шта сте ви онда у очима оних који вам верују и пред самим собом? Ујединимо се у разуму и дајмо допринос заједничкој борби против донкихотовских ветрењача 21.века. Реците СТОП мобингу и уценама за радна места. Сматрам да би свако ко је доживео незаконитости у овој ,,напредној" држави, требао да скупи храбрости и иступи са својом причом и доказима, макар и анонимно...у циљу демистификације криминогеног система који ће кад тад пасти као кула од карата. Знате, скоро сам дошла до врха пирамиде када сам схватила да је то само украшена гробница. Моје искуство у политици је крајње нехумано, стресно и трауматично. Доживела сам фатална професионална, људска и животна разочарања. Уз гаранције за запослење и самосталан излазак на изборе без СНС-а, позвана сам да радим преко једне наврат-нанос новоосноване странке квазимонархиста, веровала сам да има перспективу. Тада, као званично самохрани родитељ, социјални случај и уз то лиценцирани просветни радник са седмим степеном стручне спреме, била сам принуђена да занемарим своје идеале и принципе по други и последњи пут у свом животу. Председник општинског одбора преда мном је филмски бацио СНС униформу у контејнер Чистоће, претпостављам да је сакрални костим после извукао и проследио некој марионети. Одмах након кобног избора пријављена сам у јавном сектору, у Позоришту младих у Новом Саду, чији је директор тада била Емилија Мрдаковић. Било ми је строго забрањено појављивање на послу ком сам се толико надала, насупрот томе, морала сам да радим у Инфо-служби странке 6 дана недељно без фиксног радног времена - доступност цео дан. Мој посао је обухватао праћење медија, писање саопштења за јавност на републичком нивоу, изјава страначким функционерима и неписменим представницима у Народној скупштини који нису умели ни да ишчитају предлоге закона, вођење конференција, едукације запослених преко странке, промоције лажи по целој Србији, сваки дан сам практично била приморана да путујем о трошку јавног предузећа ,,Чистоћа" у Пирот, Пријепоље, Рашку, Дивчибаре, Вршац, Мачву, Дрину....Запослени су масовно уцењивани пословима, шеровањем, ботовањем, гласовима, петицијама, чланаринама, кредитима, местима у предшколским установама, геронтолошком центру, школама, јавном комуналном предузећу, водоводу, топлани... Преко удружења грађана која су се водила на запослене, странка је прала симпатичне износе преко фиктивних пројеката на јавним конкурскима, а народ који је за њих гласао широм земље, искрено је веровао у њихов ,,национални" програм и идеје. Четворо нас је дало отказе, последња и најпожртвованија колегиница је отишла најтежим путем.
Дакле, пре изласка на терен, радила сам у страначким канцеларијама заменице Скупштине Града Новог Сада, Бранке Бежанов, у просторијама у Радничкој 6. и члана Градског већа за образовање, Владимира Јелића. У међувремену сам, након скоро две године пакла, на интернету наишла на аудио снимке на којима се на десетак места открива да су финансијери странке Андреј Вучић и Никола Селаковић, да сваки сигуран глас монархиста иде у њихову касу и на основу тога се повлаче средства за кампању у којој се изиграва опозиција. Седам хиљада евра за оснивање кол центра и гратис пропаганда правдали су се трошковима маркетинга јавних предузећа. За напредовање у каријери које нисам ни желела, нуђене су ми сексуалне услуге, трпела сам свакодневно мобинг од стране надређених на најгнусније начине којих не бих да се присећам, али има их по архивама правника и мојих сећања. Мој једини мотив боравка тамо су покушаји да прехраним дете и дођем до своје струке која је смисао мог постојања. Како сам велики идеалиста, ове притиске нисам издржала и када сам одбила да радим кампању подршке Александру Вучићу, са којим ПОКС излази у коалицији у Новом Саду (иако ми се приликом приступања гарантовало супротно), моментално ми је уручено решење о отказу. Потписао га је управник Позоришта младих, М. Несторовић. За правду се нисам борила јер сам већ довољно пропустила у сопственом и животу свог детета. Поштујем изворну идеју политичке организације друштва и њене позитивне стране које су се изгубиле у транскрипту због оваквих персона, одувек сам желела да допринесем побољшању ситуације на локалу и шире и само један осмех детета био би ми довољна сатисфакција за то, нажалост...нисам успела. У прилогу су експлицитне поруке Владимира Јелића и његових сарадника које су ме изузетно узнемиравале, али сам их трпела због посла и на штету сопственог здравља. На крају, при напуштању странке ми је понуђено да будем представник за медије у кампањи, што сам категорички одбила јер ме је срамота да представљам такву касту, волим свој народ и земљу... Понуђено ми је да благовремено идем у скупштину као одборник, што сам такође одбила. Свесна сам да ће ово изазвати многе контроверзне коментаре и реакције, правосудне игранке, спиновања, али знам шта је истина. Сви знамо. Зашто ћутимо? Једини начин да с(в)е заштитимо је да објавимо оно за чега нема места у нашем правосудном систему, а то је истина.
Моја једина кампања је бојкот.
Načelno, to je ambicija nastala na trezvenom promišljanju.Zbog Srbije ne bih, ali bi je rado napustio.
Branka, poznata SPO preletacica se osilila.
Ova što pali diplome?