Profesorka spalila sve svoje diplome i licence ispred Skupštine

Poznato mi je kakvi su to inžinjeri.Imao sam dosta posla sa njima.Slučajno vidim na sajmu jedan proizvod i pitam ih da mi tako nešto izračunaju.
Makar je jedan iskreno reko: "ljudi moji ja ovo nisam ni video"

Govoris o Tomi NIkolicu ili o Sinisi Malom? Ili o Vazduplohovu? ili Vulinu? Ili Dacicu? Ili VUcicu? Ili Sutanovcu?

Mada nisu svi inzenjeri, ali ima i takvih.I garantovano ni jedan ne zna nista da izracuna. Ali ima nas koji znamo, a dokaz ti je da kad ukljucis mobilni mozes i da pricas, kad ukljucis prekidas za struju imas svetlo i radi ti frizider - znaci postoje inzenjeri koji znaju i da racunaju i jos mnogo toga o cemu ti ni ne sanjas, ali ih ti ocigledno ne poznajes.

Govoris o Tomi NIkolicu ili o Sinisi Malom? Ili o Vazduplohovu? ili Vulinu? Ili Dacicu? Ili VUcicu? Ili Sutanovcu?

Mada nisu svi inzenjeri, ali ima i takvih.I garantovano ni jedan ne zna nista da izracuna. Ali ima nas koji znamo, a dokaz ti je da kad ukljucis mobilni mozes i da pricas, kad ukljucis prekidas za struju imas svetlo i radi ti frizider - znaci postoje inzenjeri koji znaju i da racunaju i jos mnogo toga o cemu ti ni ne sanjas, ali ih ti ocigledno ne poznajes.

Kao prvo verovatno nisi razumeo da se ja ne bavim politikom pogotovu o političarima koje si ti očito glasao.Meni su oduzeli pravo da glasam
još za vreme dosmanlija.
Kao drugo moguće da ima takvih koji nešto znaju da izračunaju ali ih ja ne poznajem to je tačno.Međutim svi oni se kriju na NSZ tako da ih je teško
naći bez BIE ili CIE.To je moje iskustvo.

Vucicu je lider basibozuka, kao sto su to bili njegovi prethodnici komunisti pa onda socijalisti i radikali i sad on. On zna da nema nikakve sanse kod prosvecenog dela populacije.

No, medjutim. Kako drzavu ipak ne mogu da vode nepismeni, jer npr moras imati master da bi bio direktor JP ili gde sta vec prionulo se stampanju diploma. Sezonu je otvorio T. Nikolic onim skandaloznim masterom. Master za srednjoskloca.

Oni su toliko nezajazljivi i bestidni da su u to zagrizli i neki od njihovih retkih kadrova koji su posteno i fer stekli diplomu kao recimo Mali. On je izmislio da falsifikuje doktorat. Sreca pa je doktorat najvisi stepen, treci, da ima 7 stepeni oni bi terali i do sedmog.

to je to.

Zasto je u Srbiji lako kupiti diplomu i ko je zbog toga najveci krivac? Ja znam nekoliko ljudi koji su kupili fakultetske i srednje skole...

nisu ni drzavni faksovi mnogo bolji. Prosto naprosto moraju da se utrkuju sa privatnim koji stancuju diplome posto se one potpuno jednako priznaju. Stavise onaj ko ima vezu da unovci diplomu nekom foteljom u 99% slucajeva ce ici na privatni.

Sirotinja raja id na drzavne u nadi da ce im to neko nekad priznati.

nisu ni drzavni faksovi mnogo bolji. Prosto naprosto moraju da se utrkuju sa privatnim koji stancuju diplome posto se one potpuno jednako priznaju. Stavise onaj ko ima vezu da unovci diplomu nekom foteljom u 99% slucajeva ce ici na privatni.

Sirotinja raja id na drzavne u nadi da ce im to neko nekad priznati.
Da ali ovde ljudi bukvalno kupe niti se pojave tamo...

A jel neko uhlebio pametnu profesor'cu?
Ili samo pisali po forumu "e, svaka čast, svaka čast, eh da nam je ovakvih više"?

Upravo to.Da je kojim čudom zaista profesorica ona bi se prekfalifikovala i u Srbiji sigurno nebi bila bez posla.Pa posla u Srbiji ima više nego u CH.
To ti kaže čovek koji je proveo u CH više decenija.

Back