Da, verujem u kisele osmehe.Hvala ti što mi ulepšavaš dan smehom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, verujem u kisele osmehe.Hvala ti što mi ulepšavaš dan smehom.
Pročitala sam i šta je zakon o javnim nabavkama, izvođačima radova, građevinskom nadzoru...O čemu ti trućaš? Pročitaj o tome šta ne autonomija univerziteta!
slazem seJer nemaju poverenja ni u medije ni u "javne informatore "
I? Može neki sažetak?Pročitala sam i šta je zakon o javnim nabavkama, izvođačima radova, građevinskom nadzoru...
Ee to bi bilo ok.slazem se
i ja isto razmisljam tako....svako prica pricu koja mu odgovara
vlast jednu, oni drugu.
zato sam za trasparentnost.. otvorite vrata plenuma televiziji i neka snima.
Odustala sam. Kad neko ne shvata da je blam kad nekog ispravljaš (na osnovu površnog znanja) a ne proveriš da vidiš da ti nisi ta neznalica. I to ispadneš deset puta uzastopce.
Trebalo bi sad da komentarišem i tvoju pismenost koja je tu negde kao kod učiteljice. Nemoj, bogati, ondikcijskim celinama jer time zbunjuješ jadnu ženu. Ako pomeneš i metriku, može joj se zamantati.Odustala sam. Kad neko ne shvata da je blam kad nekog ispravljaš (na osnovu površnog znanja) a ne proveriš da vidiš da ti nisi ta neznalica. I to ispadneš deset puta uzastopce.
I meni je rekao da se ispred a stavlja zarez, ali me mrzelo da mu objašnjava da ne ide uvek (npr. kad je u pitanju dikcijska celina) itd.
Nego, ako si i nepismena po nečijim visokim standardima - prava si učiteljica. Imaš živce ko konopce.
Vlast kaže da su plate u stvari prevelike….Zašto? Njima lepo ? Kod mene u školi, za potpunu obustavu su bili svi učitelji i poneki nastavnik.
Ти би да други протествују јер то теби звучи логично и морално, али вараш се.Ne radi prosvetara već radi sebe i svoje dece. Ovako obično daju objašnjenje vladajuće strukture ,deluje pametno al se protivi zdravom razumu ..
Pa ako imaju 5000€ to i jeste puno.Vlast kaže da su plate u stvari prevelike….
Ministarka prosvete ima 2000.Pa ako imaju 5000€ to i jeste puno.
Smenu ministarke i sve ono što se tiče rada u prosveti, a ne samo pare, paree...A šta bi oni ?
To je odlika pravog prosvetnog radnika, strpljenje do neba za decu, pa mi prešlo u navikuOdustala sam. Kad neko ne shvata da je blam kad nekog ispravljaš (na osnovu površnog znanja) a ne proveriš da vidiš da ti nisi ta neznalica. I to ispadneš deset puta uzastopce.
I meni je rekao da se ispred a stavlja zarez, ali me mrzelo da mu objašnjava da ne ide uvek (npr. kad je u pitanju dikcijska celina) itd.
Nego, ako si i nepismena po nečijim visokim standardima - prava si učiteljica. Imaš živce ko konopce.
I šta dalje.Smenu ministarke i sve ono što se tiče rada u prosveti, a ne samo pare, paree...
Rad na izmenama plana i programa, unapređenje kvaliteta nastave. Mogu ja još, imamo mi milion zamerki al nas niko nikada nije čuo, svi čuli samo ''pare'', sindikat sad potvrdio, samo pare, pa mi deluje kao da zidovima pričamoI šta dalje.
Izvini dr mr spec nisam te poznalaTrebalo bi sad da komentarišem i tvoju pismenost koja je tu negde kao kod učiteljice. Nemoj, bogati, ondikcijskim celinama jer time zbunjuješ jadnu ženu. Ako pomeneš i metriku, može joj se zamantati.
Usput, mogao bih I tebi popraviti nekoliko interpunkcijskih znakova, ali neću.
Kako bi rekli Nadrealisti: Hau jes nou!Izvini dr mr spec nisam te poznala![]()