Profesori koji neće da predaju, neće više raditi u prosveti: Premijer o blokadama i merama za drugo školsko polugodište

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A jel dobiješ platu?

Kako je to lepo :D
Zamisli samo - ne dodjemo u MAXI a vi jedite ...
a plata - normalno

u stvari zezno sam se ja sam u realnom sektoru a vi u nerealnom pa...
znači @Lagerta vi niste realni z:mrgreen:
A ko tebi brani da tebi bude lepo sa tvojom platicom? Jesam li te pitala koliko zarađuješ? :mrgreen:

Sa kordonima si se tukao jer si bio protiv vlade, ova deca su protiv bezakonja, korupcije i lopovluka. Njihov način je da ovaj sistem zaustave, to i rade.
da, ali u isto vreme brane onima koji zele redovno da studiraju, po mom misljenju to nije ok.
zasto ne pustaju da ispitni rok tece normalno?

brate, ispiti su se polagali i dok je drzava bila bombardovana.

ok je blokirati nastavu ali zasto braniti onima koji zele da polazu a imaju uslov da izadju na ispit?

da, ali u isto vreme brane onima koji zele redovno da studiraju, po mom misljenju to nije ok.

ok je blokirati nastavu ali zasto braniti onima koji zele da polazu a imaju uslov da izadju na ispit?
Pa nije ok, ni po zakonu blokirati bilo šta. Sprečavanje ljudi da rade nije ok, a nije ni po zakonu.

Jer polaganje ispita ne znači da će uspešno rešiti svoj život. Za tako nešto im trenutno treba samo članska knjižica. Deca upravo to pokušavaju da spreče.

Jer polaganje ispita ne znači da će uspešno rešiti svoj život. Za tako nešto im trenutno treba samo članska knjižica. Deca upravo to pokušavaju da spreče.
Hajde, ne lupaj! Bar desetak studenata znam čiji su roditelji raznih opredeljenja, a oni nisu nigde jer ih politika ne zanima. Još nisam čuo da je neko tako položio.
Polaganje ispita i učenje ne znači uvek da si rešio probleme, ali ne učiti znači da i ne pokušavaš da rešiš bilo šta.

Mnogi prosvetari se pitaju šta je sa ostalima? Gde su lekari, pravnici, poljporivrednici, prodavačice koje rade za bedu po trgovinskim lancima? Je l svima njima mnogo dobro? Ili čekaju da se pojave iz zadnjih redova i da podrže sve nas koji se bunimo tek kad se sve završi?
Продавачице у трговинским ланцима :sad2:
...
да протествују :hahaha:

Па оне раде за приватне фирме. Што би протествовале ради просветара?
Готово је са комунизмом, навикните се.

Лекари често, ако су добри, отворе приватне клинике. И они у државним болницама често отворе и своју приватну или раде додатно код код некога ко је отворио приватно.

Правници се разбијају од пара, и то не само адвокати него и разни нотари који требају само печат да ти лупе.

Пољопривредници редовно штрајкују, иако већина ради само за време сетве и жетве и тада се разбије од пара. Малинари исто, раде 3 месеца лети.

Продавачице у трговинским ланцима :sad2:
...
да протествују :hahaha:

Па оне раде за приватне фирме. Што би протествовале ради просветара?
Готово је са комунизмом, навикните се.

Лекари често, ако су добри, отворе приватне клинике. И они у државним болницама често отворе и своју приватну или раде додатно код код некога ко је отворио приватно.

Правници се разбијају од пара, и то не само адвокати него и разни нотари који требају само печат да ти лупе.

Пољопривредници редовно штрајкују, иако већина ради само за време сетве и жетве и тада се разбије од пара. Малинари исто, раде 3 месеца лети.
Ne radi prosvetara već radi sebe i svoje dece. Ovako obično daju objašnjenje vladajuće strukture ,deluje pametno al se protivi zdravom razumu ..

Hajde, ne lupaj! Bar desetak studenata znam čiji su roditelji raznih opredeljenja, a oni nisu nigde jer ih politika ne zanima. Još nisam čuo da je neko tako položio.
Polaganje ispita i učenje ne znači uvek da si rešio probleme, ali ne učiti znači da i ne pokušavaš da rešiš bilo šta.
Pisala sam o trenutnoj situaciji a ne uopšteno o polaganju i ne polaganju ispita. Ovo nije stvar politike već revolta i bunta. Inače, sve pohvale za retoriku i izraze koje koristiš u komunikaciji :mrgreen: sviđa mi se što si elokventan i pismen za razliku od mene :mrgreen:

Pisala sam o trenutnoj situaciji a ne uopšteno o polaganju i ne polaganju ispita. Ovo nije stvar politike već revolta i bunta. Inače, sve pohvale za retoriku i izraze koje koristiš u komunikaciji :mrgreen: sviđa mi se što si elokventan i pismen za razliku od mene :mrgreen:
Nepolaganje je imenica i piše se sastavljeno.

Time što pokazuju da studiranje u ovakvom sistemu nema poentu.
problem je sto je pitanje koliko ih je odlucilo.
plenumi su zatvoreni, u ovoj atmosferi niko ni ne sme javno da se pobuni jer ce mu odmah zalepiti etiketu bota ili sendvicara.
zasto su plenumi zatvoreni?
zasto se ne vidi koliko njih donosi odluke u ime svih?
zasto se nije pustilo da se izadje na ispit da se vidi koliko studenata zaista bojkotuje ispite?

problem je sto je pitanje koliko ih je odlucilo.
plenumi su zatvoreni, u ovoj atmosferi niko ni ne sme javno da se pobuni jer ce mu odmah zalepiti etiketu bota ili sendvicara.
zasto su plenumi zatvoreni?
zasto se ne vidi koliko njih donosi odluke u ime svih?
zasto se nije pustilo da se izadje na ispit da se vidi koliko studenata zaista bojkotuje ispite?
Jer nemaju poverenja ni u medije ni u "javne informatore "

Jer nemaju poverenja ni u medije ni u "javne informatore "
Sprečavanje polaganja ispita je kršenje zakona.
Uzurpacija javne imovine nije autonomija.
Autonoman možeš biti samo na svome. Zaposleni na fakultetu imaju pravo na rad i to ne može da zabrani dvadesetak zaključenih u radno vreme.

Sprečavanje polaganja ispita je kršenje zakona.
Uzurpacija javne imovine nije autonomija.
Autonoman možeš biti samo na svome. Zaposleni na fakultetu imaju pravo na rad i to ne može da zabrani dvadesetak zaključenih u radno vreme.
Kada kršiš zakon o ljudskom životu, daješ svima za pravo da pokažu šta je kršenje zakona. Tačka. :mrgreen:

Back