PROFESORA PRETUKLI ŠIPKOM ZBOG NAVODNOG SILOVANJA UČENICE

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Goran Jovanović (44) iz Karavukova, profesor fizičkog vaspitanja u gimnaziji „J. J. Zmaj“ u Odžacima, zadobio je teške telesne povrede kada su ga fizički napali Milan M. (51) i njegov sin Radivoj M. (25) iz Odžaka.

Napadači su identifikovani i uz krivičnu prijavu sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Somboru. Jovanović je isto veče hitno prebačen u Medicinski centar „Radivoj Simonović“ u Somboru, gde je zadržan na lečenju.

Milan i Radivoj M. se sumnjiče da su prošle srede oko 23.30 naneli teške telesne povrede Goranu Jovanoviću ispred njegove kuće u Karavukovu. Milan M. se takođe tereti za izvršenje krivičnih dela nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija i izazivanja opšte opasnosti. Policija utvrđuje sve okolnosti ovog događaja.

Goran Jovanović je ispričao, a očevici to potvrđuju, da su ga pred vratima dočekali napadači sa uperenim pištoljem. Zatim su ga udarali po glavi i celom telu metalnom šipkom. Od udaraca drškom pištolja zadobio je dvostruki prelom nosa na dva mesta i više podliva po glavi i čitavom telu.

Sve je trajalo od deset do 15 minuta naočigled dvoje komšija, koje se nisu umešale iz straha jer je jedan od napadača u jednom trenutku pucao iz pištolja.

Na pitanje koji su razlozi što je pretučen, Goran Jovanović, koji je izašao iz bolnice, ali je još u velikom šoku, kaže da na to pitanje nije mogao da odgovori ni policiji.

- Napadači su pokucali na moja vrata. Kad sam im otvorio, pitali su me za ime, a onda su počele psovke i vika sa uperenim pištoljem. Govorili su da sam silovao i šamarao njihovo dete. Naravno da nisam imao pojma o čemu se radi, niti vremena da bilo šta kažem. Nisam ih nikada pre video. Policajci su mi kasnije rekli da je moja učenica četvrte godine gimnazije, ćerka, odnosno sestra napadača, rekla ocu da sam je silovao – kaže Jovanović.

On navodi da je učenica u istrazi rekla da ju je „samo seksualno uznemiravao“ i to tako što joj je „zatražio broj telefona“ kad ga je zamolila da joj pomogne kod kolega da popravi neku od devet slabih ocena na kraju školske godine.

- Ta devojčica se zabavlja sa mladićem iz moga komšiluka i supruga i ja ih viđamo svakog dana i uvek se pozdravimo. Ona u školi ima mnogo izostanaka, ali na fizičko redovno dolazi. Da su sa mnom razgovarali, sve se moglo saznati – kaže Jovanović, otac dečaka i devojčice, čija je supruga takođe zaposlena u prosveti.

http://www.telegraf.rs/vesti/269737-profesora-pretukli-sipkom-zbog-navodnog-silovanja-ucenice
 

Back
Top