Професор Гордан Акрап: Хрватски интерес је смена власти у Србији, санкције НИС-у иду у корист студентима

šta će meni potpisi pa ne blokiram ja prvacima nastavu? :lol:
Ni ja ne blokiram, borim se da ti prvaci imaju NASTAVU a ne nastavu :mrgreen: ne znam je l jasna razlika, al nije ni bitno... a potpisi možda treba da pokažu da ima ljudi koji razumeju tu borbu,za razliku od nekih, koji gledaju samo svoje trenutne interese i potrebe. .

Ni ja ne blokiram, borim se da ti prvaci imaju NASTAVU a ne nastavu :mrgreen: ne znam je l jasna razlika, al nije ni bitno... a potpisi možda treba da pokažu da ima ljudi koji razumeju tu borbu,za razliku od nekih, koji gledaju samo svoje trenutne interese i potrebe. .
Annie B. je shvatila poruku, potpisano.

Mala digresija, da častiš, Annie B. se setila prosvete. :mrgreen:

Pogledajte prilog 1678913
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić poručila je danas da Posebni kolektivni ugovor, koji je potpisan sa predstavnicima reprezentativnih prosvetnih sindikata, obezbeđuje da nikada više početna plata prosvetnog radnika ne bude ispod republičkog proseka.

"Danas je potpisan posebni kolektivni ugovor, koji osigurava da početna plata onog nastavnika koji je završio fakultet i koji ulazi prvi dan u školu, bez ikakvih dodataka, bez razrednog starešinstva, bez ičega dodatno, da početna plata tog nastavnika bude jednaka republičkom proseku, što znači da je prosečna plata u prosveti sada značajno veća od republičkog proseka", rekla je Brnabić za TV Hepi.

Ona je ocenila da je potpisivanje tog ugovora od izuzetnog značaja za Srbiju, ali i za radnike u prosveti i đake i to nazvala "istorijskim danom za srpsku prosvetu i prosvetne radnike".
Nemoj mi te humoreske, prerasla sam ih :zcepanje: očekujem da nam pronađu još nekog hrvatskog nastavnika pa da nas targetiraju :P

Nemoj mi te humoreske, prerasla sam ih :zcepanje: očekujem da nam pronađu još nekog hrvatskog nastavnika pa da nas targetiraju :P
Zašto bi targetirali vas? Akrapa zanima ostanak Srbije bez energenata i promena strateške orijentacije Beograda. Ostalo su samo detalji.

Zašto bi targetirali vas? Akrapa zanima ostanak Srbije bez energenata i promena strateške orijentacije Beograda. Ostalo su samo detalji.
Ja pričam srpski a ti pričaš nekim drugim jezikom, izvini, nikada se nećemo razumeti.

Ju ljudi al me slatko nasmejaste :rotf::rotf::rotf: al čovek ladno stigao do Woke :rotf::rotf::rotf:
Pa kako drugačije nazvati ovo? Srpska varijanta Woke u interpretaciji BLM, 1 od 1.

B5954680-AE4C-4FF7-810B-81DAAC4BF7C1.jpeg

0185F078-C9E2-40DF-B0F3-F884592977EC.png

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: ova treba da ti plati za reklamu ,jadna, kačiš je neumorno po celom forumu, za svaku temu ti je argument, smešno bree, smešnooooo
Čemu toliko insistiranje na nečemu u šta ne veruješ ni sama? Razumem da se vodi rat informacijama, al ipak.

Ne znam samo čemu čuđenje. Jel vam rečeno da se udaljite od Rusije i da im lupite sankcije kao i sav ostali normalan svijet. Jeste. Niste htjeli. Pa eto sad i vama sankcije. Hrvatska će vam s punim pravom zavrnuti pipu i uskratiti energente, a hoće li to dovesti do pada Vučića, građanskog rata ili nekog trećeg belaja, koga briga, sami ste to htjeli, busali se u prsa i kunuli na vječnu odanost Rusima. Osobno, ne da bih vam lupio samo sankcije nego i vize tako da ne možete nigdje iz Srbije.

Što se tiče toga da Hrvatska nekog lično zanima ili ne, situacija je pustio bih ja njega ali neće on mene. Nečija želja da se ne pominje očigledna zainteresovanost Plenkovića i HDZ za dešavanja u Srbiji ne može biti razlog da se ćuti o ovome:

Како је навео, у том случају можда би могла да се пронађе политичка снага која ће сменити власт у Србији што би било у интересу Хрватске.

- Ту долазимо до тога да се пронађе неки модус где ће стручњаци или особе од поверења унутар студентске популације, међу њиховим професорима били изнедрени као нова политичка нада која би ујединила проевропске снаге и покушала стабилизовати Србију. Хрватска је највише заинтересована да да Србија буде демократска, слободна и дерадикализована. Нико не жели у свом окружењу државу која је потенцијални извор нестабилности. Видимо шта Србија ради са Русијом у Црној Гори, шта ради на Косову, Северној Македонији, БиХ и како ивози нестабилност.

Novi Sad ima oko 8% ljudi koji se iznjasjavaju kao Hrvati, medju studentima zasigurno ima i njih, kao i Madjara. No nebitno, protesti su sasvim legitimni, vlast potplacuje ljude da rade nemire, takvu vlast nepodrzavam

Mislila sam na tekst kurira ispod a i postavljanje teme sa tendencijom da se opet umanji protest studenata tako što će se etiketirati kao hrvatski špijuni i izdajnici zemlje koji čekaju da im iz Zagreba pošalju instrukcije.
Да ли си гледала ово што се емитовало на HRT 1?

Ја то не могу да занемарим.

Back