Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 74.103
šta će meni potpisi pa ne blokiram ja prvacima nastavu?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta će meni potpisi pa ne blokiram ja prvacima nastavu?![]()
Ni ja ne blokiram, borim se da ti prvaci imaju NASTAVU a ne nastavušta će meni potpisi pa ne blokiram ja prvacima nastavu?![]()
Povećali su im plate.Pa aj daj ako snem nekom detetu od sad jedinicu.
Ima te biju i deca i roditelji haha
Annie B. je shvatila poruku, potpisano.Ni ja ne blokiram, borim se da ti prvaci imaju NASTAVU a ne nastavune znam je l jasna razlika, al nije ni bitno... a potpisi možda treba da pokažu da ima ljudi koji razumeju tu borbu,za razliku od nekih, koji gledaju samo svoje trenutne interese i potrebe. .
Nemoj mi te humoreske, prerasla sam ihMala digresija, da častiš, Annie B. se setila prosvete.
Pogledajte prilog 1678913
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić poručila je danas da Posebni kolektivni ugovor, koji je potpisan sa predstavnicima reprezentativnih prosvetnih sindikata, obezbeđuje da nikada više početna plata prosvetnog radnika ne bude ispod republičkog proseka.
"Danas je potpisan posebni kolektivni ugovor, koji osigurava da početna plata onog nastavnika koji je završio fakultet i koji ulazi prvi dan u školu, bez ikakvih dodataka, bez razrednog starešinstva, bez ičega dodatno, da početna plata tog nastavnika bude jednaka republičkom proseku, što znači da je prosečna plata u prosveti sada značajno veća od republičkog proseka", rekla je Brnabić za TV Hepi.
Ona je ocenila da je potpisivanje tog ugovora od izuzetnog značaja za Srbiju, ali i za radnike u prosveti i đake i to nazvala "istorijskim danom za srpsku prosvetu i prosvetne radnike".
Javila se pismena mara koja se razume u ocenjivanjePa aj daj ako snem nekom detetu od sad jedinicu.
Ima te biju i deca i roditelji haha
Zašto bi targetirali vas? Akrapa zanima ostanak Srbije bez energenata i promena strateške orijentacije Beograda. Ostalo su samo detalji.Nemoj mi te humoreske, prerasla sam ihočekujem da nam pronađu još nekog hrvatskog nastavnika pa da nas targetiraju
![]()
Ajde?? Baš ću sada da javim roditeljima, obustavljamo akciju, javila se AnčicaAnnie B. je shvatila poruku, potpisano.
Razumećeš ss i ti kad Woke budu naredili da svi moraju da imaju 5, posebno iz vladanja.Javila se pismena mara koja se razume u ocenjivanje![]()
Ja pričam srpski a ti pričaš nekim drugim jezikom, izvini, nikada se nećemo razumeti.Zašto bi targetirali vas? Akrapa zanima ostanak Srbije bez energenata i promena strateške orijentacije Beograda. Ostalo su samo detalji.
Ju ljudi al me slatko nasmejasteRazumećeš ss i ti kad Woke budu naredili da svi moraju da imaju 5, posebno iz vladanja.![]()
.Moras petice da im upisujes inace ce te umlate.Javila se pismena mara koja se razume u ocenjivanje![]()
Jeste dušo moja pametna a sad idi malo pogledaj da nisam u drugoj sobi.Moras petice da im upisujes inace ce te umlate.
Pobeda je njihova.
Pa kako drugačije nazvati ovo? Srpska varijanta Woke u interpretaciji BLM, 1 od 1.Ju ljudi al me slatko nasmejasteal čovek ladno stigao do Woke
![]()
Pa kako drugačije nazvati ovo? Srpska varijanta Woke u interpretaciji BLM, 1 od 1.
Pogledajte prilog 1678923
Pogledajte prilog 1678924
Čemu toliko insistiranje na nečemu u šta ne veruješ ni sama? Razumem da se vodi rat informacijama, al ipak.![]()
![]()
![]()
![]()
ova treba da ti plati za reklamu ,jadna, kačiš je neumorno po celom forumu, za svaku temu ti je argument, smešno bree, smešnooooo
Да ли си гледала ово што се емитовало на HRT 1?Mislila sam na tekst kurira ispod a i postavljanje teme sa tendencijom da se opet umanji protest studenata tako što će se etiketirati kao hrvatski špijuni i izdajnici zemlje koji čekaju da im iz Zagreba pošalju instrukcije.