Perperius
Veoma poznat
- Poruka
- 13.634
Pa skokni na današnji B92 da vidiš da li "nema"Nema ovde nikakvih kritika bilo čega niti ikakvih “dočekivanja na nož” nego grupe nostalgičnih vaspitanika B92 iz dvehiljaditih koji bi na vlast bez izbora.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa skokni na današnji B92 da vidiš da li "nema"Nema ovde nikakvih kritika bilo čega niti ikakvih “dočekivanja na nož” nego grupe nostalgičnih vaspitanika B92 iz dvehiljaditih koji bi na vlast bez izbora.
Nisi nadležan, sorry.Neki lik za kog nisam ni čuo nešto kaže i to postane crogalaktička konspiracija
Spin, one tete koje su tako lepo pevale EURopske uspavanke prešle na N1 i Insajder.Pa skokni na današnji B92 da vidiš da li "nema"![]()
Ajde juri još nekog da izađe, možda se neki seti i da počne da te plaća za trud.Kežualko, jesi li prijavio da je i Lajbah podržao studente? Kad se pročuje ima svi momentalno da odustanemo od protesta.![]()
Za SNS svaki izvor kojeg mogu upotrebiti za propagandnu je dobrodošao.Neki lik za kog nisam ni čuo nešto kaže i to postane crogalaktička konspiracija
Laž.Ti zakačiš jedno a to posle u tvom tumačenju postane deseto
Kako si samo došao do tih zaključaka? Da nisi možda malo izmislio?
Evo šta je rekao:
Хрватска је највише заинтересована да Србија буде демократска, слободна и дерадикализована. Нико не жели у свом окружењу државу која је потенцијални извор нестабилности.
Šta tu tačno ne valja po tebi?
Dogovorite se sa njima šta su dozvoljeni izvori a šta ne. OK?Za SNS svaki izvor kojeg mogu upotrebiti za propagandnu je dobrodošao.
Mačja imperija.Tihi, nikada nisam krio činjenicu da bi Srbiju pripojio svom Imperiju, samo što se konačan rezultat ne bi nazivao "(velika) Hrvatska", već skroz drukčije.
Pogledajte prilog 1678641
Upravo je tu srž problema: dok se neki ne budu oslobodili Druge Srbije AV & Co. će jahati, sami ili u raznim koalicijama, Drugosrbijance prve neće morati da zovu dva puta.brkaš neke pojmove sa patriotizmom.
Patriotizam ostaje normalo.
Mislila sam na tekst kurira ispod a i postavljanje teme sa tendencijom da se opet umanji protest studenata tako što će se etiketirati kao hrvatski špijuni i izdajnici zemlje koji čekaju da im iz Zagreba pošalju instrukcije.Зашто мислиш да је ово што је емитовао HRT1 пропаганда?
‘EU će biti hegemon sveta’ reče do juče veliki Amerikanac Patata, ali ode Bajden i odvede svoju demenciju.Srbija je vodila agresivnu politiku devedesetih, apsolutno. I pre devedesetih se to vec kuvalo. Jugoslavija je jednostavno bila iznudjena drzava, da se Balkanski narodi iscupaju iz zagrljaja Nemacke, Italije, Turske. A bilo je i jakih interesa pre svega Britanije da tu stvori balkanski entitet.
Politicka elita komunista je iz Beograda napala vojskom ostale kad je taj proces zapoceo zadnji cin, apsolutno. Ali ruku na srce, i ostale republike su imale manje ili vise neke svoje ideje i planove, ne samo Srbija.
Medjutim i NATO je imao neki svoj interes da se Jugoslavija razbije na sitne banana drzavice. Radili su na tome pre devedesetih. I to je cinjenica.
I nije NATO isao samo protiv Srbije, nego protiv Jugoslavije, protiv svih 6 republika. Onda kada su iskoristili razlike medju narodima i narodnostima nahuskali su budale u rat. Tek onda su protezirali neke od 6 republika da bi se proces finalizovao na nacin koji im koristi, i da bi ostvarili uticaj nad novim malim entitetima. I Rusija je ucestvovala u tim procesima, jer im je odgovarao taj sukob u Evropi, da bi se NATO ekipa zamajavala time dok se oni ne spasu kraha od raspada SSSR i povrate u zivot.
Najsmesnije je sto iste te republike ulaze, vec su usle ili ce uci u EU, a EU ce ugasiti drzavnost i Hrvatskoj i Srbiji i Nemackoj, i Austriji, i Italiji, i svima, i bice samo EU.
On sto je danas Zagreb, ili Beograd, lokalna samouprava, to ce u buducnosti biti Hrvatska i Srbija. Nece se pitati nista znacajno, a vazne zivotne odluke ce donositi Parlament EU, bice biran predsednik kao sto se bira Tramp ili Putin, i to je to. Taj ce proces biti u punoj snazi za oko 100-150 godina, kada Kina dozivi maksimum ekspanzije i pocne da tone kao sto USA klizi na dole vec neko vreme. Tada ce EU biti hegemon sveta.
Ko smo "mi" ko su "oni". SNS uzima bila šta što može upotrebiti u svoju mrziteljsku, spinersku propagandnu protiv svega što ih kritikuje. Umesto da jednom preuzmu odgovornost za svoja dela... što će se desiti malo sutraDogovorite se sa njima šta su dozvoljeni izvori a šta ne. OK?
Ja brojim ljude, nevezano za naciju, religiju, a ne lajkove, u tome je razlika između nas....Lagerta je za post dobila lajk od dežurnog hrvatskog nacionaliste 2ličan, a sam post je takav da ne znam šta bi moglo da se odgovori.
Šta je izjavio Akrap? Ili se ne važi jer eto N1 nije pisao o tome?Mislila sam na tekst kurira ispod a i postavljanje teme sa tendencijom da se opet umanji protest studenata tako što će se etiketirati kao hrvatski špijuni i izdajnici zemlje koji čekaju da im iz Zagreba pošalju instrukcije.
Hrvati oduvek zele slabu Srbiju kao njihovu koloniju
...pa..ako baš inzistiraš...ideja i nije tako, loša![]()
Mrziteljski i pravolinijski nastupate i jedni i drugi, nemoj samo o tome.Ko smo "mi" ko su "oni". SNS uzima bila šta što može upotrebiti u svoju mrziteljsku, spinersku propagandnu protiv svega što ih kritikuje. Umesto da jednom preuzmu odgovornost za svoju odgovornost... što će se desiti malo sutra
Vučko, tek sad, kad mu je došlo do grla kobajagi najavljuje borbu protiv korupcije. Aj baš da vidimo ima li išta od toga (vrv ništa kao i uvek).
Kao što rekoh, neki ne prepoznaju zezanje ni kada ih udari posred čela...Šta je izjavio Akrap? Ili se ne važi jer eto N1 nije pisao o tome?
Uzgred budi rečeno, evo šta se sve ovde može pročitati:
Još jedna razlika, ja nijednog stručnjaka u bilo kojoj oblasti ne bih nazvala ludak, samo zato jer se ne slažemo u mišljenjima... vređanje je izgleda privilegija pristalica neobrazovane i zatucane Srbije, na žalost.Mrziteljski i pravolinijski nastupate i jedni i drugi, nemoj samo o tome.
Kad N1 dovodi onog ludaka Jovu Bakića u program to je OK?
Bakić komuniara koliko mi se čini stalno poziva na nešto što je možda uvod u građanski rat, vrbuje studente da radikalizuju proteste i sl. time bi sebe doveli u jako gadan položaj, prolila bi se krv i slično, takođe bi naprednjačkoj propagandi seli kao budala na šamar...Mrziteljski i pravolinijski nastupate i jedni i drugi, nemoj samo o tome.
Kad N1 dovodi onog ludaka Jovu Bakića u program to je OK?
Kad sam već dežurni evo i tebi jedanLagerta je za post dobila lajk od dežurnog hrvatskog nacionaliste 2ličan, a sam post je takav da ne znam šta bi moglo da se odgovori.
Uzgred budi rečeno, evo šta se sve ovde može pročitati:
Hrvati oduvek zele slabu Srbiju kao njihovu koloniju
Malo fali da se drugosrbijanci odreknu sudenata ako nastave da nose srpske zastave i pevaju Svetitelju Savi, zabranili EU zastave,Upravo je tu srž problema: dok se neki ne budu oslobodili Druge Srbije AV & Co. će jahati, sami ili u raznim koalicijama, Drugosrbijance prve neće morati da zovu dva puta.
I nastaviće, sve dok ne shvatite da živite u pogrešnom vremenu druga titaTouche
Šta taj Hrvat zna.
Od sada validan dokaz mi je Kami i njegoveobjektivnefantazmagorije ičasni i savesniljudi koji blokiraju deci od 7, 8, 9 i 10 godina već više nedelja pravo na obavezno obrazovanje u OŠ, zarad većeg ličnog dohotka.
šta će meni potpisi pa ne blokiram ja prvacima nastavu?I nastaviće, sve dok ne shvatite da živite u pogrešnom vremenu druga titaa te smešne pokušaje da nas unizite kako kukamo za pare su već svi provalili. Kada ti budeš imao 27 potpisa, imenom i prezimenom roditelja koji te podržavaju, onda ćemo da pišemo
![]()
Pa aj daj ako snem nekom detetu od sad jedinicu.I nastaviće, sve dok ne shvatite da živite u pogrešnom vremenu druga titaa te smešne pokušaje da nas unizite kako kukamo za pare su već svi provalili. Kada ti budeš imao 27 potpisa, imenom i prezimenom roditelja koji te podržavaju, onda ćemo da pišemo
![]()
Mala digresija, da častiš, Annie B. se setila prosvete.Mislila sam na tekst kurira ispod a i postavljanje teme sa tendencijom da se opet umanji protest studenata tako što će se etiketirati kao hrvatski špijuni i izdajnici zemlje koji čekaju da im iz Zagreba pošalju instrukcije.