Profesor Dr. Čedomir Antić: Plenumaši su totalitaristi koji ukidaju ljudske slobode u Srbiji!

Koliko naroda se okupilo da pruža podršku studentima, koliko se okuplja svaki dan, koliko dočekuje studente sa hranom i pićem kroz Srbiju?

A vi ne možete ni štand da održite a da vas narod ne gađa gomnima.

Ako si siguran da imate vecinsku podrsku gradjana sve sto treba jeste da sacekas 2027 godinu kada su po pravilu sledeci parlamentarni izbori i da tu podrsku pretocis u realnost. Ako je tako a ja znam da nije tako. I ti znas samo volis da pricas neistine.

Ako si siguran da imate vecinsku podrsku gradjana sve sto treba jeste da sacekas 2027 godinu kada su po pravilu sledeci parlamentarni izbori i da tu podrsku pretocis u realnost. Ako je tako a ja znam da nije tako. I ti znas samo volis da pricas neistine.
Jel ti veruješ sopstvenim očima i ušima ili onome što lupeta lopovska poluusmena veleizdajnička bagra iz sns?

Koliko % od navodnih Vučićevih glasača na prethodnim izborima je došlo da ga podrži na mitingu u BG

Hajde da čujemo da li je bilo nategnutih 2% ili manje
Vucicevi glasaci , ne izlaze na mitinge preterano. Ali izlaze na izbore . Oko 2 miliona njih. I tu su jako disciplinovani. I na sledecim izborima ako se bude kandidovao, glasace za njega . Tu se nista ne moze.

Vucicevi glasaci , ne izlaze na mitinge preterano. Ali izlaze na izbore . Oko 2 miliona njih. I tu su jako disciplinovani. I na sledecim izborima ako se bude kandidovao, glasace za njega . Tu se nista ne moze.
Napustilo je njega pola glasača, teško da bi imao nešto više od miliona.

To niko ne zna. Nagadjanja su samo laz koja tesi one koji su svesni da imaju podrsku glasaca u rasponu od 0,1% do 0,5 %. To su propale stranke . Tu su i razne NVO organizacije njih 2,500 sa 100 hiljada zaposlenih , a mozda i vise. Od 200 hiljada studenata, blokadercici cine 5%. Svi zajedno mozda skupe 500 hiljada. I to je to. A Vucic ima garantovano milion i po nagadjanjima. A imace mnogo vise.
Da stvar bude gora, Vucic ne mora da radi kampanju , njegovi protivnici su to odradili za njega, besplatno. Sledeci protest studenata ce biti 10 puta manji nego za vreme Smoki revolucije..

Evo vam Vučićevog glasača, klasičnog

I sada umesto da mi budem zlurad i da mi bude drago šte je ova ludača Jeremićka zapishala ovu babu na socijali uživo pred gledaocima meni je ove osobe žao.
Niko nije zaslužio da kao invalid živi od 100 evra mesečno bez obzira što se kune u svoju člansku kartu i vođu

To ti je ta Srbija koja sluša Pink i Informer i pljuje studente ali ja opet ne mogu da mrizm tu bedu i sirotinju iako im je mozak ispran, iako su slepi i izmanipulisani.

najveci potrosaci Jovanicke travuljine su plenumasi. Sta vise , plenumasi su Bogu zahvalni na postojanju Jovanicke travuljine.
pa kada nemaju falkone kao av i ana da skoknu do madura i nabave kokain

nego kad smo kod njega, sad je meni tek jasno zasto se aljek, a i zena mu druzila sa familijom zelenski - ko god se vidi sa njim posle je kao nakicena jelka. npr. sad slucaj: starmer. makron i merc

Jako mi je žao, nekada dobrog lika Čedomira Antića. Ali jako.Na šta ga je primorala bolest njegove dece, pokazuje gde je ova država i kakva je ova vlast. Izdrži Čedo. Nikada nisi smeo da se prodaš, ali razumem te. Deca su deca

Nisam znao za taj detalja ali je jasno da su u rovu odbrane samo kupljeni ili ucenjeni, nema tamo nikoga ko to radi iz ideala i uverenja.

Nisam znao za taj detalja ali je jasno da su u rovu odbrane samo kupljeni ili ucenjeni, nema tamo nikoga ko to radi iz ideala i uverenja.
Čedomir ima 2 autistična deteta i mnogo je uložio da ih izvede iz spektra . To je teška borba. Kod nas potoji minimum razumevanja za taj problem, doku u USA postoje čitave orgizacije koje se bore protiv toga. Da bi došao do njih treba mnogo novca.... Uglavnom državnog

Čedomir ima 2 autistična deteta i mnogo je uložio da ih izvede iz spektra . To je teška borba. Kod nas potoji minimum razumevanja za taj problem, doku u USA postoje čitave orgizacije koje se bore protiv toga. Da bi došao do njih treba mnogo novca.... Uglavnom državnog
Nisam znao i da mu je drugo dete autistično, da li si siguran.
Koje su šanse da i jedno bude autističn a kod njega oba?

Nisam znao i da mu je drugo dete autistično, da li si siguran.
Koje su šanse da i jedno bude autističn a kod njega oba?

Baš tužna priča, oba deteta sa ozbiljnim problemom,
razumem sve i saosećam kao roditelj, ali ako je ovo način...

Ne želim ništa dalje da komentarišem i lešinarim, ljudi smo, nismo ćaci

Baš tužna priča, oba deteta sa ozbiljnim problemom,
razumem sve i saosećam kao roditelj, ali ako je ovo način...

Ne želim ništa dalje da komentarišem i lešinarim, ljudi smo, nismo ćaci

Kakve veze to ima sa njegovim politickim stavovima

Eto uzmimo da si u pravu i da profesor Antic ima jedno ili dva autisticna deteta. Znaci njemu treba mnogo novca da bi ih izdrzavao, lecio

Blokadom njegovog fakulteta blokaderi ga onemogucavaju da zivi, radi, primi platu, leci i izdrzava decu

Blokaderi su samim tim dokazano nehumani i gaze po ljudima i njihovoj deci da bi ostvarili svoje politicke ciljeve

Kakve veze to ima sa njegovim politickim stavovima

Eto uzmimo da si u pravu i da profesor Antic ima jedno ili dva autisticna deteta. Znaci njemu treba mnogo novca da bi ih izdrzavao, lecio

Blokadom njegovog fakulteta blokaderi ga onemogucavaju da zivi, radi, primi platu, leci i izdrzava decu

Blokaderi su samim tim dokazano nehumani i gaze po ljudima i njihovoj deci da bi ostvarili svoje politicke ciljeve

Jedini razlog zašto neću da te trajno blokiram i oteram tamo gde ti je mesto jeste što želim da vidim koliko nisko možeš da se spustiš.

Socijalni eksperiment, in vivo, posrnuće jednog čoveka u realnom vremenu i prostoru

Samo nastavi, odlično ti ide, skoro pa si dostigao željeni standard bezumlja, manipulacije i laži

СНС дисциплиновано плаћа за гласање и доводи људе са двојним држављанством да гласају.
Та превара се може спречити

Ne nego, kao, VuqIer mu je omogućio da leči porodicu, a od njega se očekuje da botuje kod Minje Miletić.
Kako to tačno Vučić leči autizam a Čeda inače nema mogućnosti za takav vid lečenja?

"Autizam je neizlečiv poremećaj. Ne postoje lekovi ili terapija koja može potpuno da izleči dete ili odraslu osobu."

Jedini razlog zašto neću da te trajno blokiram i oteram tamo gde ti je mesto jeste što želim da vidim koliko nisko možeš da se spustiš.

Socijalni eksperiment, in vivo, posrnuće jednog čoveka u realnom vremenu i prostoru

Samo nastavi, odlično ti ide, skoro pa si dostigao željeni standard bezumlja, manipulacije i laži

Nemaš empatije

Drugima uništavate živote braneći im da idu na posao, zarade za hleb deci zbog vaših političkih ambicija da nasiljem dođete na vlast

I onda ti ja kriv što blokadersko nasilje ne podržavam

Da li ti znaš da zbog vaše politike neki ljudi već mesecima ne primaju platu?

Dokle mislite tako?

Poslednja izmena:

Otavite ga bre na miru!!!

Sve misli isto sto i ja, i mnogi!

Nemaš empatije

Drugima uništavate živote braneći im da idu na posao, zarade za hleb deci zbog vaših političkih ambicija da nasiljem dođete na vlast

I onda ti ja kriv što blokadersko nasilje ne podržavam

Da li ti znaš da zbog vaše politike neki ljudi već mesecima ne primaju platu?

Dokle mislite tako?

Ti podržavaš UBISTVO, cenim da je to mnogo gore

Zbog alavosti i korupcije 16 ljudi i dece je mrtvo, navodno i jedno nerođeno.

Devojka koja je jedina preživela ostala je bez 50% tela.

Uveče, kada legneš da spavaš, pomisli za trenutak na bol onih koji su zdrobljeni pod stotinama tona betona, pa posle dođi da nam pričaš o empatiji.
Ti podržavaš one koji su odgovorni za to masovno ubistvo, preče ti je pravo Patrika Drida da radi nego pravo neke dece na život koje im je trajno uskraćeno.

Back