Profesor Antić objasnio: "Imamo upliv hrvatskih službi u proteste"; Studentima upravljaju ljudi iz senke

12 godina lažu, vrše najgnusniju propagandu, korupcija nikad veća u istoriji, mafija cveta itd. i onda studenti izađu da se bune protiv svega toga eeeee ali to plaćaju ustaše jer mrze Srbe. A ustaše gledaju i misle "To Vučko nastavi po starom, ništa mi tu ne bismo menjali".

Komunistički "nacionalizam" iz devedesetih je najgore unutrašnje zlo koje je zadesilo Srbiju. Umesto da se 90-tih zbrišu iz Srbije za sve što su radili od Drezdenskog kongresa pa naovamo oni su se zapatili kao buve i idan danas vladaju i dan danas truju svojim kancerogenim otrovom. Pošast pogana
Pitanje je:
Zašto se studenti nisu pobunili pre 5 godina, ili tri, jer je već tada bilo jasno i izdajničko i katastrofalno ekonomsko delovanje Vučića i njegove Mafije?
Zašto se nisu okupili zbog predaje Kosova Šiptarima?
Nego sada, kada je i budali jasno da ova zapadnjačka banda mora da ode, a druga, oličena u ofucanom Djilasu teško da može da dodje - hajde da preko studentskog protesta plasirano rezervni zapadnjački tim, koji takodje nikada na izborima ne bi mogao da dodje na vlast.
Plenum?
Šta je sledeće - Centralni Komitet?
Kad kreću Politički Komesari - posle preuzimanja vlasti?

Poslednja izmena:
Невезано за тренутно, то је српски "усуд" већ преко 100 година.
Сјаши један да узјаши други а Србима све горе. Тако је то кад тај сав "рад" и "дела" немају никакву одговорност и посљедице.
Ne mogu ni da imaju, kada je sve kontrolisano iz inostranstva.
A i narod snosi veliki deo krivice.
Ovde se vlast promeni tek kad zapad odluči da jedne svoje agente zameni drugim.

Ne mogu ni da imaju, kada je sve kontrolisano iz inostranstva.
A i narod snosi veliki deo krivice.
Ovde se vlast promeni tek kad zapad odluči da jedne svoje agente zameni drugim.
Локални гов нари агенти су нам далеко више штете нањели него запад. Мислим да ми имамо далеко веће инутрашње проблеме као народ и друштво.
Па је ту прелако свакоме да нам се накачи на леђа.

Локални гов нари агенти су нам далеко више штете нањели него запад. Мислим да ми имамо далеко веће инутрашње проблеме као народ и друштво.
Па је ту прелако свакоме да нам се накачи на леђа.
Oni i rade za zapad.
Pogledaj im samo biografije - studirali na zapadu, radili na zapadu, radili za zapadne firme, članovi Masonerije, Rotari klubova, Vest Ist bridža, Naleda, Usraejda, Soroševih gov.narizacija,...
Sve zapadnjačka gov.na.

Oni i rade za zapad.
Pogledaj im samo biografije - studirali na zapadu, radili na zapadu, radili za zapadne firme, članovi Masonerije, Rotari klubova, Vest Ist bridža, Naleda, Usraejda, Soroševih gov.narizacija,...
Sve zapadnjačka gov.na.
И за исток би исто радили (и радили су). Шта је нама требао комунизам и та гов на? То је апсолутно супротно Србима до тада.
Опет, проблем је што нема посљедица.

И за исток би исто радили (и радили су). Шта је нама требао комунизам и та гов на? То је апсолутно супротно Србима до тада.
Опет, проблем је што нема посљедица.
Nema istoka.
Centar moći oba bloka je na zapadu.
Zapad vlada.
Razlika je samo što na zapadu imaju uporište oba bloka, a na istoku (i kod nas) samo ova crvena bagra, levičarska.
Zato i prolazimo ovako...

Nema istoka.
Centar moći oba bloka je na zapadu.
Zapad vlada.
Razlika je samo što na zapadu imaju uporište oba bloka, a na istoku (i kod nas) samo ova crvena bagra, levičarska.
Zato i prolazimo ovako...
Мислим да су ствари мало повише тога. Класични појам "запад" је оптичка варка.

Не знам, не могу себе наћи у томе "исток, запад" "љевичари, нељевичари" не мислим да то одговара стватном стању ствари.
Оно што зову "глобализам" је најближе томе.

Мислим да су ствари мало повише тога. Класични појам "запад" је оптичка варка.

Не знам, не могу себе наћи у томе "исток, запад" "љевичари, нељевичари" не мислим да то одговара стватном стању ствари.
Оно што зову "глобализам" је најближе томе.
Ti si pomenuo istok.
A u svetu postoje porodice svrstane u dva bloka, koje se bore za prevlast u svetu.
Sve su na zapadu i moć im je tamo.
Jedni slede Kršćansko/Jevrejskog Boga i simbol im je krst, a drugi Lučifara i simbol im je njegov Pentagram.
Jedni su Desničari, drugi su Levičari.
Jednima su boje bela i plava, drugima crvena i crna.
Posle revolucija su levičari pobili sve oponente u tim državama i zato u komunističkim državama imaš crveni pentagram, jer crveni tamo imaju apsolutnu vlast.
U SAD je takodje pentagram, ali plavi - pentagramaši imaju vlast, ali imaju i jaku opoziciju od plavih.
Zato je tamo "demokratija" - i plavi imaju mogućnost da utiču na društvena kretanja.

Hrvatski profesor potopio Brnabićku

Screenshot_20241228_141534.jpg

Pre par godina teško bi mogao da poverujem da postoje dunsteri koji se na ovakve budalaštine vataju. Danas je nešto druga priča, ljudska glupost me više ne iznenađuje u tolikoj meri.
Čim neko počne da mi prdi i laprda o patriotizmu i srpstvu proveravam gde mi je novčanik.
Rečima Oskara Vajlda, patriotizam je poslednje utočište bitangi.
A Vukler je epitomija i živi hodajući dokaz toga.
Takvu bitangu ceo život obešenu o budžetsku sisu do sad Srbija videla nije.

Pre par godina teško bi mogao da poverujem da postoje dunsteri koji se na ovakve budalaštine vataju. Danas je nešto druga priča, ljudska glupost me više ne iznenađuje u tolikoj meri.
Čim neko počne da mi prdi i laprda o patriotizmu i srpstvu proveravam gde mi je novčanik.
:kafa:
C4866E1A-E2E0-4D3F-914B-6F5D47064DF6.jpeg

Nisam ni ja verovao da Đinđiću šef kabineta može da bude izvesni Nemanja Kolesar.

Back