DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 50.537
Ne koriste vucicevi studenti sa kupljenim diplomama, a i sve suplje u glavu sta da koriste.Svi u ovo verujemo.
Studenti nikada ne koriste svoju glavu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne koriste vucicevi studenti sa kupljenim diplomama, a i sve suplje u glavu sta da koriste.Svi u ovo verujemo.
Studenti nikada ne koriste svoju glavu.
Pa sad ti teorijski pojmovi nisu bez ikakve vrednosti ali više su za udžbenike jer je svaka zemlja svaki režim priča za sebe.I Boris Tadić bio je istovremeno i predsednik i predsednik vlade i ministar vojni i ministar spoljnih poslova i ministar unutrašnjih poslova i ministar finansija i ministar svega drugoga a bio je i glavni i najglavniji urednik javnog servisa i Pink televizije isto kao što je i pokojni Đinđić preko Vesića uređivao Pink i Studio B.Samo što su Tadić i Đinđić u određenoj meri proevropska lica što Vučić nije nego baca na srpski nacionalizam pa je neprihvatljivo da ... .A i Tadić i Đinđić su svoj autoritet pokazivali diskretnije dok je kod Vučića usled njegovog neoubuzdanog karaktera i sklonosti za hvalisavost,grandomanije... sve to mnogo primetnije.Razlika je u tome sto USA nije autokratija, a Srbija jeste.
A jel smatraš da to što od 2014 SNS ima nadpolovičnu većinu u parlamentu, da je dobro ili da nije dobro?Pa sad ti teorijski pojmovi nisu bez ikakve vrednosti ali više su za udžbenike jer je svaka zemlja svaki režim priča za sebe.I Boris Tadić bio je istovremeno i predsednik i predsednik vlade i ministar vojni i ministar spoljnih poslova i ministar unutrašnjih poslova i ministar finansija i ministar svega drugoga a bio je i glavni i najglavniji urednik javnog servisa i Pink televizije isto kao što je i pokojni Đinđić preko Vesića uređivao Pink i Studio B.Samo što su Tadić i Đinđić u određenoj meri proevropska lica što Vučić nije nego baca na srpski nacionalizam pa je neprihvatljivo da ... .A i Tadić i Đinđić su svoj autoritet pokazivali diskretnije dok je kod Vučića usled njegovog neoubuzdanog karaktera i sklonosti za hvalisavost,grandomanije... sve to mnogo primetnije.
A u stvari kad si predsednik vladajuće stranke i još neposredno izabrani predsednik države,razumljivo je da te prosečan stanovnik ne opaža odgovornim samo u pogledu pitanja kome ćeš dodeliti odlikovanje nego i u pogledu svega drugog.
Upliv hrvatskih sluzbi…. Balkanska komedija jos uvijek radiSvi neprijatelji Srbije u ovom trenutku deluju udruzeno i to je samo pokazatelj sta se moze desiti u nekoj kriticnijoj situaciji u buducnosti https://www.b92.net/info/politika/8...udentima-upravljaju-ljudi-iz-senke-video/vest
Kako je potom preneo "Detektor laži" na svom profilu na X-u, Antić je na konstataciju da je na mrežama pušteno lažno saopštenje gde se studenti navodno ograđuju od podrške Kurtija, odnosno zašto se se nisu stvarno ogradili, rekao:
"Njihovim koordinacionim telom upravljaju ljudi iz senke, grupa politički opredeljenih ljudi kojima je samo bitno da prođe njihov politički program po kom su Srbi šovinisti koji su tlačili susede, po kom je Srebrenica genocid, po kom je Srbija buržoaska... I oni da pišu Kurtiju? Oni žive u svom svetu, Diznilendu, gde skakuću sa jednorozima i patuljcima!"
Курти из Загреба подржао студенте у Србији
Ona što je timari srbin?i ona Hrvatica, predsednicki kandidat...toliko providno, da vise nije ni smesno
Svetosavska povjest baš i nije utemeljena na dokazima već jedino ko će strašniju prišu ispričati!Što imaš neke podatke do sada nepoznate istoriji da su Srbi držali logore sa Hrvatima i klali ih zbog nacionalne pripadnosti,
žene , decu, stare , mlade.... na ovom spisku nema onih ubijenih na kućnom pragu i bačenih u jame, živih spljenih u crkvama.
Samo zvanični koncentracioni logori.
Jasenovac (I–IV) Jasenovac, Slavonija Stara Gradiška (Jasenovac V) Stara Gradiška, Slavonija Đakovo Đakovo, Slavonija Tenja Tenja, Osijek, Slavonija Sisak Sisak, Banovina Gospić Gospić, Lika Jadovno Gospić, Lika Lepoglava Lepoglava, Sjeverna Hrvatska Danica Koprivnica, Sjeverna Hrvatska Lobor Lobor, Sjeverna Hrvatska Kerestinec Kerestinec, Zagreb Jastrebarsko Jastrebarsko, Zagreb Slana Pag, Dalmacija Metajna Pag, Dalmacija Kruščica (Vitez) Vitez, Srednja Bosna
GLINA - Jedan od najsvirepijih i najjezivijih zločina nad Srbima u NDH bio je pokolj nekoliko stotina Srba muškaraca u pravoslavnoj crkvi u Glini.
Srbe zatvorene u glinskoj pravoslavnoj crkvi ustaše su odvodile po grupama do stratišta u Glinsko Novo Selo, Hadžer i Prekopu, gde su ih zverski mučili, najsvirepije ubijali i pokopavali u već iskopane jame.
Franc Žućek, župnik Crkve Svetog Ivana u Glini, dobro se seća događaja: „Po crkvenim knjigama znam da je to bilo 29. 7. 1941. Srbe iz okoline Vrginmosta dovozili su u pravoslavnu crkvu kamionima i autobusima, a odatle ih dalje vodili u Hadžer i Prekopu, gdje su ih pobili. Mene je tog dana jedan od zatvorenih zvao u crkvu i ja sam došavši tamo vidio dupkom punu crkvu, u kojoj je sve zaudaralo, jer su ljudi morali nuždu vršiti u crkvi, pa su neki već bili klonuli od lošeg zraka. Crkva je bila puna, te mislim da je moglo biti oko 700 ljudi“.
O odvođenju Srba iz glinske pravoslavne crkve i njihovom ubijanju u okolini Gline svedoči i Antun Gregurić, graditelj iz Jukinca: „Vidio sam kako su kamionima vozili Srbe u crkvu, a još prije pokolja odvozili su iz crkve kamionima žive ljude, te su ih ubijali u Glinskom Novom Selu. U jednom takvom kamionu ja sam prepoznao trgovca Malbašu, a mislim da se zvao Đuro iz Vrginmosta. Da su ih vozili u Glinsko Novo Selo znam po tome što sam iste večeri u gostionici Zibar u Jukincu čuo razgovor Janka Kihalića, Nikole Kreštalice i Paje Kreštalice - ustaša-krvnika, koji su pričali da su ih u Glinskom Novom Selu ubijali.
“TATA, SPASI ME“
Ignac Haluza iz Gline ovako je doživeo strašnu noć: „Te večeri je javna rasvjeta bila ugašena. U parku me sreo jedan civil u košulji zasukanih rukava i krvavih ruku. Tražio je od mene cigaretu. Odgovorio sam mu da nemam a on me tada pozvao do pravoslavne crkve. Pred njom sam vidio desetak-petnaestak ustaša kako piju rakiju. U taj čas sam čuo glas dječaka iz crkve, kako viče: ‘Tata, spasi me’. Na to je u crkvu ušao ustaša Joso Zinić i par časaka poslije toga nije se više ništa čulo“.
![]()
Ustaše su donijele jedan zamotuljak u papiru i pokazivali ga prisutnima, pa je Janko Kihalić zatražio od supruge gostioničara, Ljerke Zibar, masti da ispeku jedno srce. Na njezin upit kakvo je srce, oni su se počeli smijati i ispričali su tada da je to srce jednog Srbina, koga su u Glinskom Novom Selu prigodom izvlačenja iz kamiona sedam puta uboli, pa su ga svalili na zemlju i izvadili srce. Kako je gostioničarka uzrujana protestovala protiv takvog njihovog zahtjeva, oni su to srce zamotali u papir i ne sjećam se šta je dalje bilo“.
https://banija.rs/banija/14789-krvavi-pir-u-glinskoj-crkvi.html
nebitno, sa kime je u vezi ili braku,,,sve bivse jugoslovenske republiko, apsolutno su pod kontrolom NATO sluzbi...Ona što je timari srbin?
Svetosavska povjest baš i nije utemeljena na dokazima već jedino ko će strašniju prišu ispričati!
Baš mu ne opraštaš što ne dozvoljava da ga prevari jedan zabrinuti BiH patriJota kao što si ti?Po stoti put se dize frka da se skrene paznja sa bitnih stvari ,ovaj put sa Dodika i Vucica i lampica se ne pali, koliko puta treba neko da te prevari ?
Ne laprdaj, tvoje cinično poricanje Jasenovca nema drugi naziv.Svetosavska povjest baš i nije utemeljena na dokazima već jedino ko će strašniju prišu ispričati!
Ma ne, nikako. Izmišljaju BRE!Kakva bre hrvatska služba? Kakvr gluposti? Izlizana fora
A inače podržavaju građansku Srbiju, sve u 16:Kakva bre hrvatska služba? Kakvr gluposti? Izlizana fora
Cijeli tvoj komentar je nesuvisao. Jesi li dobro?Hrvati nemaju neku sluzbu,ali ima dosta potomaka ustaskih koljaca u Srbiji,koji naravno rade za interese Hrvatske i lepo se slazu sa hrvatskim politicarima.Kao drugo,jeste realnost da Hrvatska ima veliki interes da Srbija opstane jer bez Srbije hrvatska nacija nema smisla
Kako to da su malobrojniji Hrvati uspjeli "sasjeći glave" mnogobrojnijim Srbima? Objasni to malo!Немци су дужни целом свету, а ви углавном само нама. Да је било глава - глава, вас би било као Монтенегрина.
Verovatno ne.A jel smatraš da to što od 2014 SNS ima nadpolovičnu većinu u parlamentu, da je dobro ili da nije dobro?
Da ,u potpunostiCijeli tvoj komentar je nesuvisao. Jesi li dobro?![]()
A stvarnost je, da iza studentskog protesta (kao i uvek) stoje gomnašca kruga dvojke, koji rade za iste gazde za koje i Vučić i Kurti.Ne bi da im ne odgovara taj ko se buni, i da im je dobra trenutna vlast... ne rade to iz zabave (kao sami studenti)...
Samo što nisu.Студенти су одували Куртија на примерен начин. Одмерено.
Невезано за тренутно, то је српски "усуд" већ преко 100 година.A stvarnost je, da iza studentskog protesta (kao i uvek) stoje gomnašca kruga dvojke, koji rade za iste gazde za koje i Vučić i Kurti.
Posle Plenuma dobićemo razne Komitete, a onda valjda i Političke Komesare.
A posle izbora - britanskog Murtu umesto britanskog Kurte.
Друг Крути је рекао: "У праву сте, другови студенти!"Samo što nisu.