Profesionalno sportsko klađenje i škola klađenja...

Ateist484

Primećen član
Poruka
817
Ova je tema da skupa na jednom mjestu skupimo temeljna znanja o sportskom klađenju, da podučavamo jedni druge o profesionalnom klađenju, nudimo edukaciju, učimo, dajemo savjete, dajemo prijedloge o klađenju i dijelimo informacije...

Inače sam se kladio amaterski oko 13-14 godina, i neke četiri godine profesionalno. I sada se više ne kladim uopće.

Svi koji imaju bilo kakvog iskustva u klađenju u domaćim kladionicama ili online, mogu napisati kako su se kladili i koliko dugo, kako se pravilno kladiti i biti u plusu, mogu podijeliti svoja iskustva i edukaciju, davati prijedloge o klađenju uz provjerene informacije i napisati izvor... Što god tko želi.

Svi koji misle da su prepametni, da imaju pravo sebično zadržati svoje iskustvo u klađenju ili naplatiti ga, ne moraju uopće sudjelovati u raspravi. Ja smatram da svi ljudi trebaju biti povezani, jer vjerujem da je društvo jače i naprednije od pojedinca. Zašto se onda ograničavati...

Svi koji imaju znanja o "školi klađenja" mogu nesebično podijeliti svoje znanje i pomoći drugima, i osvijestiti ih o psihologiji sportskog klađenja...

Mislim ono fora da li si ušparao neku finu svoticu, da bi se sve gledali kao investicija, tipa 10.000e?

Baš nešto razmišljam u zadnje vreme da probam da sagledam klađenje kao investiranje, ova tvoja tema me podsetila :think:

Al problem što ne mogu da nađem nikakvu održivo logiku investiranja u sportsku prognozu, jel imaš ti neki jednostavan tip?

Mislim ono fora da li si ušparao neku finu svoticu, da bi se sve gledali kao investicija, tipa 10.000e?

Baš nešto razmišljam u zadnje vreme da probam da sagledam klađenje kao investiranje, ova tvoja tema me podsetila :think:

Al problem što ne mogu da nađem nikakvu održivo logiku investiranja u sportsku prognozu, jel imaš ti neki jednostavan tip?
Trebaju ti pare.

Da placas profesionalne tipove.

Pri tome naravno ne mislim ove prevarante koji imaju 'dojave' i ostale klovnove, nego se raspitas ko su za koji sport ozbiljni profesionalni tipsteri, i ulazes kintu u njihove savete.

Sam ne mozes nista ozbiljnije, osim ako hoces bas da se skoncentrises na jedan sport, i da 10 sati dnevno to analiziras, a lakse od toga je i da radis u rudniku.

Nego placas tipove ovih koji to rade.

Nema od toga leba dugoročno.
Drugar je dugogodišnji kladioničar na sitno, ali pravo njuškalo.
Jednom mi je pokazao liste iz dve kladionice Đoković protiv ne sećam se koga, bilo je to u periodu njegovog povratka kad još nije pokazao koliko je jak.
Uglavnom, u jednoj kladionici kvota 2,5 na Đokovića a u drugoj 2,5 na ovog drugog. :D
A drugar bez kinte :mrgreen:
Ali brzo su uvideli propust i ispravili.

Drugar a i mnogi kladioničari imaju tu istu priču koja otprilike ide da moraš dobro da pratiš, poznaješ verovatnoću, imaš dobru memoriju, strpljenje da loviš dobre prilike.

Jednom mi je pokazao liste iz dve kladionice Đoković protiv ne sećam se koga, bilo je to u periodu njegovog povratka kad još nije pokazao koliko je jak.
Uglavnom, u jednoj kladionici kvota 2,5 na Đokovića a u drugoj 2,5 na ovog drugog. :D

Drugar a i mnogi kladioničari imaju tu istu priču koja otprilike ide da moraš dobro da pratiš, poznaješ verovatnoću, imaš dobru memoriju, strpljenje da loviš dobre prilike.
Kao ovi na ruletu što puknu 200e, pa znaju koje će brojeve rulet izbaciti na osnovu 5 prethodnih krugova. Pa ih nakon 2h usere nešto "jer su predvideli".

Onda puknubsve to 3x...pa zelenaši...pa ostaneš bez uveta...:sad2:

Jedno vreme sam se zabavljo slušati takve, uložim 500-1000 dindži kafica cigare i slušam kakvu ljudi sve logiku mogu da smisle i čudim se :lol:

Taj primer je treci primer, postoje i ti koji jure te greske u razlicitim kladionicama, gde si matematicki sigurno u plusu na jednoj utakmici; ali toga ce da bude sve manje, jer Ameri su poceli sa legalizacijom, drzava po drzavu, i sam kladionicarski biznis ce da eksplodira sa jos vecim parama, i same kladionice ce biti povezanije.

Naravno, postoje greske koje ce sve kladionice da prave, ali za to je potrebno da se smaras sa jednim sportom ozbiljno, i za to imaju vremena samo oni koji se direktno bave time.

Kao ovi na ruletu što puknu 200e, pa znaju koje će brojeve rulet izbaciti na osnovu 5 prethodnih krugova. Pa ih nakon 2h usere nešto "jer su predvideli".

Onda puknubsve to 3x...pa zelenaši...pa ostaneš bez uveta...:sad2:

Jedno vreme sam se zabavljo slušati takve, uložim 500-1000 dindži kafica cigare i slušam kakvu ljudi sve logiku mogu da smisle i čudim se :lol:
Rulet i Blackjack su igre gde uvek organizator kocke dobija, i sa najidealnijom taktikom na Blackjacku su sanse nekih 49,5 %.

Jedini izuzetak kada ti sansa prelazi 50% je kod ovih sto na Blackjacku broje karte, ali to sva kazina sada dobro prate, i imaju radna mesta kojima je samo posao da prate i gledaju ko broji karte.

Plus, razmenjuju informacije medju sobom, tako da tog koga nahvataju da broju karte, tesko da ce uci u bilo koji drugi ozbiljniji kazino.

Ovde kod nas mozda i mozes da brojis karte n Bleckjacku, jbmliga kakva im je organizacija, ali verovatno imaju mere protiv toga, tipa, da cesce menjaju dek.

Oline naravno to nista ne vazi, jer online ne mozes da brojis karte.

Као млађи сам био куцач тикета, затим шеф кладионице.

Из ове, сада, перспективе тужна је то работа, помало прљава, из угла морала.

Некад неко "убоде" и мисли да је победио живот.
Брзо све врати.

Гледао сам како људи зајме,моле...аутомобил дају у бесцење...

И док сви гледају велику лову,професионалце (израз за коцкара), мени су увек били у видокругу они "мали".
Нема их пуно.
Никада електроника!
Мали улози.
Пустиш да квотар игра за тебе,
1.25...1.40...то је то.
"Има за пијац".
Говорио је један дедица,
једини ког ја знам, да је био у реалном плусу.

Šta je profesionalno klađenje? Je li to kao da zarađuješ da živiš od kladionice? Ili ako ulažeš preko neke sume? Ja igram kladionicu tako što ulažem minimalne sume. Ne osjećam se ovcom. I ako naiđe period bez dobitaka budem u minusu koliko prosječan pušač daje na cigarete. Ne pušim, ne pijem. Imam taj porok. Igram najviše sisteme. Tu imam solidan saldo. Najviše igram događaje koje dobro poznajem. Odlično poznajem tenis. Tu volim da lovim iznenađenje, pa igram na autsajdera. I često pogodim. Gledam često fudbal - lige petice. Liga šampiona je zakon. Tu najviše budu realni rezultati. Uglavnom to mi bude zabava nekoliko sati dnevno. Ne buljim stalno u rezultate. Ako ne gledam utakmicu čitam knjigu i prilično cool pratim promjene rezultata.

Evo tiketa od juče. Mađari me oboriše.

Screenshot 2024-09-11 at 05-54-59 Premier Kladionica - Korisnički listići.png

Svaka čast! A šta da se kaže na ovo: DINAMO, u Zagrebu, IZGUBI od Hajduka iako Hajduk potresaju razni skandali i ptroblemi!!?? Čista kladioničarsko MAFIJAŠKA posla, zar ne!!??? Hiljade jadnih naivnih navijača BBB se kladili na njihov omiljeni klub.. i popushili.. a kladionice zaradile!
No dobro, da sam pogodio, sigurno se ne bih žalio! :cepanje: :cepanje: :cepanje:
dinamo.png

Svaka čast! A šta da se kaže na ovo: DINAMO, u Zagrebu, IZGUBI od Hajduka iako Hajduk potresaju razni skandali i ptroblemi!!?? Čista kladioničarsko MAFIJAŠKA posla, zar ne!!??? Hiljade jadnih naivnih navijača BBB se kladili na njihov omiljeni klub.. i popushili.. a kladionice zaradile!
No dobro, da sam pogodio, sigurno se ne bih žalio! :cepanje: :cepanje: :cepanje:
Pogledajte prilog 1609442
Mislio sam da je Dinamo kec kao vrata.

Back