aleksandar0000 Početnik Poruka 2 08.08.2023. u 17:55 - Profesionalni fudbal u Srbiji #1 Koliko je tesko igrati u Super ligi (ne bas zvezda partizan nego nesto kao spartak subotica takav neki klub) i Prvoj ligi?
Koliko je tesko igrati u Super ligi (ne bas zvezda partizan nego nesto kao spartak subotica takav neki klub) i Prvoj ligi?
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 08.08.2023. u 18:07 - Profesionalni fudbal u Srbiji #2 aleksandar0000: Koliko je tesko igrati u Super ligi (ne bas zvezda partizan nego nesto kao spartak subotica takav neki klub) i Prvoj ligi? Kliknite za proširenje... Зависи колико си физички спреман.
aleksandar0000: Koliko je tesko igrati u Super ligi (ne bas zvezda partizan nego nesto kao spartak subotica takav neki klub) i Prvoj ligi? Kliknite za proširenje... Зависи колико си физички спреман.
aleksandar0000 Početnik Poruka 2 08.08.2023. u 18:17 - Profesionalni fudbal u Srbiji #3 bernardo: Зависи колико си физички спреман. Kliknite za proširenje... Mislim vise na to koliko je doci do tog nivoa u smislu talenta i rada naravno da moras biti veoma spreman da bi igrao.
bernardo: Зависи колико си физички спреман. Kliknite za proširenje... Mislim vise na to koliko je doci do tog nivoa u smislu talenta i rada naravno da moras biti veoma spreman da bi igrao.
G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 08.08.2023. u 18:22 - Profesionalni fudbal u Srbiji #4 aleksandar0000: Mislim vise na to koliko je doci do tog nivoa u smislu talenta i rada naravno da moras biti veoma spreman da bi igrao. Kliknite za proširenje... Много рада треба. Не постоје лаке лиге.
aleksandar0000: Mislim vise na to koliko je doci do tog nivoa u smislu talenta i rada naravno da moras biti veoma spreman da bi igrao. Kliknite za proširenje... Много рада треба. Не постоје лаке лиге.