- Poruka
- 121.093
Da li zene lakse prevare muza sa ginekologom posto on vec ima pristup?
ili ima drugih povoljnijih profesija za svaleraciju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf, preporuka za klince.Шаптач лепих прича на увце је професија са којом жена најлакше превари мужа.
Шаптач лепих прича на увце је професија са којом жена најлакше превари мужа.
Uf, preporuka za klince.
Није битна професија ни посао. Чињеница је да жена више проведе времена са колегом него са мужем.Da li zene lakse prevare muza sa ginekologom posto on vec ima pristup?
Tagore za ženu ili ljubavnicu?Pa kada krene da recituje Tagorea: "Čeznem da ti kažem najvernije reči koje ti imam reći..."
Odma' će ga pošalje kod psihijatra, da se sabere malo....Pa kada krene da recituje Tagorea: "Čeznem da ti kažem najvernije reči koje ti imam reći..."
Može obema, dokle god padaju na šapat slatkih reči na uvce.Tagore za ženu ili ljubavnicu?
Taj deo ne razumem
Pa kada krene da recituje Tagorea: "Čeznem da ti kažem najvernije reči koje ti imam reći..."
privatni profesor francuskog jezikaDa li zene lakse prevare muza sa ginekologom posto on vec ima pristup?
francuzi se ne kupaju,samo da znasprivatni profesor francuskog jezika
vodoinstalateri i razni kućni majstori
Zbog jezika?privatni profesor francuskog jezika
Da li zene lakse prevare muza sa ginekologom posto on vec ima pristup?
Najbolje je grobar.Šumar je najbolja opcija. On uvek ima opravdanje zašto se ne javlja na telefon.