ПРОФ.ДР ЗОРАН МИЛОШЕВИЋ ОТКРИВА Раскол у православљу може да изазове нуклеарни рат

да није био само Грчки можда ..то су Грци присвојили и више него што им је икада припадало -све и да није, мада је био словена и великог удела су дали у Цариград , биће сада .

Царград ће бити словенски и не само то , него ће да шутуну Грчко го.вно заувек из Цариграда и доћиће словенски Руски патријарх .

словени су страдали за паравославље док су Грци служили Турцима и палили цркве и иконе на старословенском .

Цардиград припада ономе које је поднео највећу жртву за њега

За твоју информацију словени(славени) су уништили православље.
Ти као комунисткиња би то требала да знаш.

Ебо те ја више не знам о чему разговарамо о идеологији или религији?
Ако све цркве то раде што си се онда наврзао на РПЦ?

Nije poenta u tome da crkve to rade. RPC se ovde pojavljuje, jer je Rusija prva socijalisticka drzava.

Poenta je da se sve ideologije ponosaju na isti nacin.

Nije poenta u tome da crkve to rade. RPC se ovde pojavljuje, jer je Rusija prva socijalisticka drzava.

Poenta je da se sve ideologije ponosaju na isti nacin.

Пусти идеологије, причамо о религији и РПЦ као једној од помесних православних цркава.
Православне цркве се држе црквених канона који су успостављени на црквеним саборима
пре неких 1700 година када Руси нису били хришћани и нису учествовали у њиховом доношењу.
Колико ти канони имају везе са изворним хришћанством то је нека друга тема.

Ето шта ти ја тврдим, ово подебљано је савршена копија западног католичког феудализма, да да, то тројство што си навео. За разлику од тебе који си католички феудализам мапирао у уређење Царске Русије па тврдиш да је то корен комунизма ја посматрам само у цркве. Посматрам њихове организационе структуре и разноврсност тј плурализам религијског учења, њихове методе и тврдим да је католицизам испљунути комунизам.

Ne mogu da pratim tvoj tok misli.

Kad su katolici formirali feudalnu pravoslavnu carsku Rusiju i kako su je odrzali nepromenjenom do polovine 19. veka.

И мене је та реченица убола у очи. Обликовање реалности према субјективним визијама вероватно натопљеним ракијештином.

Ислам и православље тешко могу да опстану без ауторитарне државе уколико не дође до Реформације.

Ti si satanista.

Реформација је била преко потребна јер је римска курија у првој половини другог миленијума заиста апсурдно забраздила у све што је вери супротно, притом се кријући иза папиног ауторитета на оба света. Детаље знамо сви - добро, Тикси не зна, али тема и није за немуште - и то очигледно више није било за поднети, пре свега међу народима који су имали нешто квалитетнију власт и традиције.

Неки од протестаната су потом изгубили пут, али реформација није породила само протестантске цркве већ и контрареформацију захваљујући којој католичка црква опет почиње да личи на цркву а не на какав сцијентолошки култ похлепе.

:hahaha:

Пусти идеологије, причамо о религији и РПЦ као једној од помесних православних цркава.
Православне цркве се држе црквених канона који су успостављени на црквеним саборима
пре неких 1700 година када Руси нису били хришћани и нису учествовали у њиховом доношењу.
Колико ти канони имају везе са изворним хришћанством то је нека друга тема.

Ни Грци тада нису били православци ..чему толико заступање за Грке..нису у праву .

да ли оправдаваш поступак Цриградског патријарха , његов чин који је довео до раскола и смрти вернка у Украјини

народ је, по природи ствари, стремио обично неком преврату и безакоњу, који би онда прозвали ''револуцијом'', јер су их томе Французи научили. таква држава није правна него револуционарна. јер почива на стању перманентног преврата.

A država bez ustava sa suverenom na čelu je nužno i pravna država ? :think:

- - - - - - - - - -

Сви ти социјализми, марксизми, псеудоправославни талибанизми и остале секте изашле из сатанине кухиње су лоше ствари.

Ту се поштени људи прекрсте и запуше нос, а затим брзо прођу.

Као када Кнегиња Драгомиров у једној од филмских верзија Оријент Експреса пита своју слушкињу:

"Где смо?"

"У Славонском Броду, госпођо"

"... Затворите прозор."

:hahaha:

Ни Грци тада нису били православци ..чему толико заступање за Грке..нису у праву .

да ли оправдаваш поступак Цриградског патријарха , његов чин који је довео до раскола и смрти вернка у Украјини

Што то тебе као комунисту дотиче, шта те брига шта раде дилери 'опијума за народ'?

Што то тебе као комунисту дотиче, шта те брига шта раде дилери 'опијума за народ'?

Тачно ја заиста јесам комунисткиња али сам и верник СПЦ

једно друго не искључује

Тачно ја заиста јесам комунисткиња али сам и верник СПЦ

једно друго не искључује

Рекох ти ја да су словени уништили православље!

П.С. Шта кажу комесари, јел има Бога?

за оне са кратким памћењем да подсетим да је управо за време покојног председника СПЦ је процветала и васкрсла

али га је поново на крају као Христа продала управо црква

за оне са кратким памћењем да подсетим да је управо за време покојног председника СПЦ је процветала и васкрсла

али га је поново на крају као Христа продала управо црква

Ти очигледно имаш подстанаре у глави.

16736199046_dde7e7a513_z_0.jpg

9026010417_0a1e10feb5_o.jpg

2012-0921-abp-demetrios-obama.jpg

america-jesus-6.jpg

JesusAmerica.jpg

united_states_american_star_flag_usa_us_sticker-rda9cf135537f4719b4fc6e36b040931f_v9w0n_8byvr_512.jpg

al bas nuklearni

rusija ce da napadne ...

koju nuklearnu silu ce napasti

Ако је у праву проф др Зоран Милошевић, онда ће Американци прву нуклеарку вероватно да рокну на Аљаску јер тамо има много православне чељади и њихових храмова, неки још из времена пре него су што су Романови поклонили Аљаску браћи масонима Јенкијима.

Православне цркве у америчкој савезној држави Аљаска:

1.jpg

cfiles68420.jpg

2013-09-28-anadyr-from-karlin-216-1216px.jpg

39dbc81ca03307b224cd4a369139cc50.jpg

moonset.jpeg

Sts_Peter_and_Paul_Church_Saint_Paul_Island%2C_Alaska.jpg

http://www.bingapis.com/images/search?q=Orthodox+Alaska&go=%D0%9F%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B0&qs=ds&form=QBIDMH

Back