produzivanje penisa

• Začetnik teme Začetnik teme moj mali
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ja znam lika koji je to radio!!!Produzili su mu penis za 4-5cm.To je radio u Spaniji i mogu ti reci da su ga posteno odrali,kostalo ga je oko 9000 evra!Ali su uradili posao carski,a mislimda su mu i udebljali,jelte penis.Ali posle toga,nije moga da ima odnose nekih 2-3 meseca!

Pa eto, Jovana, malo pretrazi forum... Moderatori moraju da ispune odredjene uslove, medju kojima i minimalnu odredjenu 'duzinu' (sto je doduse kasnije Betty preinacila na 17", ali mislim da je to ipak previse... to je za administratorski status ;) )

Poz.

ma da... sto se mene tice, pre bih da imam 13 cm, pa da mi bude malo neprijatno i sl, nego da imam 17" (43.18 cm), pa da zene beze od mene, i da ne mogu da nadjem gace gde to da smestim... :?

P.S. Verovali ili ne, ovo je bio 20000-ti post na ovom forumu ;)

Incognito:
ma da... sto se mene tice, pre bih da imam 13 cm, pa da mi bude malo neprijatno i sl, nego da imam 17" (43.18 cm), pa da zene beze od mene, i da ne mogu da nadjem gace gde to da smestim... :?

P.S. Verovali ili ne, ovo je bio 20000-ti post na ovom forumu ;)

Tacno brate,dosta sam se time tesio - bolje da je 13cm kao sto jeste nego tamo negde preko 20 pa da svaka guta knedlu kada ga vidi.Jedino mi je sto ne znam kakav je osecaj imati nesto ceve medju nogama.A koliki vam je kada je spusten?Eto i to me zanima ali stvarno mi recite,bez preterivanja koje je ovde veoma zastupljeno!!!!!Hvala!

ma sta nabijas komplekse sebi... onomad ti objasnismo koliko je to nevazna stvar...

Ja iskreno ne znam koliki mi je trenutno, jer mi nije palo na pamet godinama da tako nesto merim... A u stanju 'mirovanja' nikad u zivotu nisam merio...

Ma znas sta, totalno zaboravi na to... Jeßes komplekse... Tebi tvoja duzina izgleda vise smeta nego bilo kojoj devojci...

Incognito:
ma sta nabijas komplekse sebi... onomad ti objasnismo koliko je to nevazna stvar...

Ja iskreno ne znam koliki mi je trenutno, jer mi nije palo na pamet godinama da tako nesto merim... A u stanju 'mirovanja' nikad u zivotu nisam merio...

Ma znas sta, totalno zaboravi na to... Jeßes komplekse... Tebi tvoja duzina izgleda vise smeta nego bilo kojoj devojci...

Tacno brate izgleda da i jeste tako!Treba bre da se otkacim od takvih misli!!Znam neke ljude koji imaju mali i kao da nije tako,jednostavno im to ne smeta ni u snu i prosto im se divim!!!Svaka cast!

Koji je moderator odavde obrisao moje postove i postove JOVANE77 ? I zašto ?

1. Ako je neko rešio da briše nebulozne postove, kakvi su i moji i još 95 % ostalih, onda neka ih obriše sve sa svih tema.
2. Zašto nema nikakvih informacija o tome ? Red je obavestiti ili privatnom porukom ili javnom informacijom koja će važiti za sve.

Pozdrav "moderatoru" tj. "administratoru".
Nisi jedini kome brisu ima nas jos al sta ces na njihovom si terenu pa rade sta im se svidi.

Back