M
moj mali
Gost
koliko znaci za zene kad coverk produzi penis 2 ili 3cm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sad moderatori mogu da zatvore temu...ovo je bilo dovoljno..ostalo tje biti suvishno...dr:Boze koliko su muskarci optereceni velicinom svog polnog organa!Nikako da ukapiraju da za zene to apsolutne ne znaci nista.Sto rece predhodnik sav osecaj je u prednjoj trecini vagine a da ne govorim o tome da je vagina dugacka samo 8 do 10 cm.
A sto se tice produzetka,da sam musko pa ne znam sta bih trebala da imam od aparata pa da se odlucim na to.Treba da ti stavljaju proteze koja ne daj boze ako ne poslusas doktora pa insistiras na prevelikoj moze da zavrsi i u stomaku uz silne povrede unutrasnjosti.Ali nema veze neki koji su to doziveli opet se vracaju po novu protezu.S druge strane lakse je uraditi suzenje vagine nego produzenje penisa,ovo se odnosi na one pripadnice lepseg pola koje muskarcima nabijaju komplekse.Pa izvolite.
=====================================================Margott:i sad moderatori mogu da zatvore temu...ovo je bilo dovoljno..ostalo tje biti suvishno...dr:Boze koliko su muskarci optereceni velicinom svog polnog organa!Nikako da ukapiraju da za zene to apsolutne ne znaci nista.Sto rece predhodnik sav osecaj je u prednjoj trecini vagine a da ne govorim o tome da je vagina dugacka samo 8 do 10 cm.
A sto se tice produzetka,da sam musko pa ne znam sta bih trebala da imam od aparata pa da se odlucim na to.Treba da ti stavljaju proteze koja ne daj boze ako ne poslusas doktora pa insistiras na prevelikoj moze da zavrsi i u stomaku uz silne povrede unutrasnjosti.Ali nema veze neki koji su to doziveli opet se vracaju po novu protezu.S druge strane lakse je uraditi suzenje vagine nego produzenje penisa,ovo se odnosi na one pripadnice lepseg pola koje muskarcima nabijaju komplekse.Pa izvolite.
Jeste istina da zenama nije bitna duzina,ali psiha je cudo.Pa ja eto bar znam da sam sa nekom ribom kojoj to i nije bitno ali nevidjeno je los osecaj kada treba da ti ga izvadi,vidi,drzi u ruci - nema tu mnogo!Blam je brate,blam!!!!!!dr:Boze koliko su muskarci optereceni velicinom svog polnog organa!Nikako da ukapiraju da za zene to apsolutne ne znaci nista.Sto rece predhodnik sav osecaj je u prednjoj trecini vagine a da ne govorim o tome da je vagina dugacka samo 8 do 10 cm.
malecki:Jeste istina da zenama nije bitna duzina,ali psiha je cudo.Pa ja eto bar znam da sam sa nekom ribom kojoj to i nije bitno ali nevidjeno je los osecaj kada treba da ti ga izvadi,vidi,drzi u ruci - nema tu mnogo!Blam je brate,blam!!!!!!
sassa:Sa 20 na 23 mozda i znaci ali sa 8 na 11 nista.
:shock: ??? ti pričaš o topovskoj cevisassa:Sa 20 na 23 mozda i znaci ali sa 8 na 11 nista.
A ja sam uvek mislio da mi je mali.blondi::shock: ??? ti pričaš o topovskoj cevisassa:Sa 20 na 23 mozda i znaci ali sa 8 na 11 nista.![]()
sassa:A ja sam uvek mislio da mi je mali.blondi::shock: ??? ti pričaš o topovskoj cevisassa:Sa 20 na 23 mozda i znaci ali sa 8 na 11 nista.![]()
Da znas da si u pravu.he,heJOVANA77:sassa:A ja sam uvek mislio da mi je mali.blondi::shock: ??? ti pričaš o topovskoj cevisassa:Sa 20 na 23 mozda i znaci ali sa 8 na 11 nista.![]()
koliko mali??
joj ubice me jednog dana ova moja radoznalost. hi hi
Incognito:Ej... Jovana... pitaj Gazdaricu koji uslov moraju da ispune moderatori (tj. mi), da bi postali moderatori... Cisto da steknes pojam o velicini
![]()
nece valjda covek da nabija sebi lenjir u dupe da bi izmerio i tebi rekao...ccccJOVANA77:sassa:A ja sam uvek mislio da mi je mali.blondi::shock: ??? ti pričaš o topovskoj cevisassa:Sa 20 na 23 mozda i znaci ali sa 8 na 11 nista.![]()
koliko mali??
d1:nece valjda covek da nabija sebi lenjir u dupe da bi izmerio i tebi rekao...ccccJOVANA77:sassa:A ja sam uvek mislio da mi je mali.blondi::shock: ??? ti pričaš o topovskoj cevisassa:Sa 20 na 23 mozda i znaci ali sa 8 na 11 nista.![]()
koliko mali??
Kada sam stigao do 13 a drug iz skole mi rekao da je njemu 15 bilo mi je mnogo tesko.JOVANA77:d1:nece valjda covek da nabija sebi lenjir u dupe da bi izmerio i tebi rekao...ccccJOVANA77:sassa:A ja sam uvek mislio da mi je mali.blondi::shock: ??? ti pričaš o topovskoj cevisassa:Sa 20 na 23 mozda i znaci ali sa 8 na 11 nista.![]()
koliko mali??
ma nemas razloga da se foliras. svi ste vi kao klinci prosli tu fazu merenja svog ponosa