strawbbery_city
Iskusan
- Poruka
- 6.580
jel ja rekoh da nece moci tako brzo da predju na n3 a moderator je bio siguran da 1 prelaze...........
Poslednja izmena:
Nisu ni sadamislim da ce ici preko emu do kraja godine....
Ne verujem da ce da se povuce jer ima jako puno korisnika pa to nije bas tako lako. Pre ce da bude neka prodaja... Nacuo sam i da itv partners bugarski kupuje nas total tv![]()
mislis kupljen je vec![]()
Total Tv je najjači na EX-YU prostorima,iz godine u godinu sve su snažniji,još kad bi mogli da gledamo piratski gde bi nam bio kraj?!![]()
TotalTV je mnogu dobar paket.
Prođe i 1 novembar a DIGI još uvek radi,ja lično mislim da će raditi i 1 decembra![]()
A sta cemo da gledamo kad nam ode digi?
E onda ćemo da sedimo i plačemoonda moramo okrenuti tanjir i gledati FTA kanale na astri,hot birdu i eutelu w2 i da se nadamo da će do proleća nešto da se razbije od paketa
![]()
obicno oko novaka pukne neki paket ali.....videcemo
Ma moze svasta da se gleda uz malo volje i para, samo nesme o tome ovde da se prica. Ako neko hoce da se informise, slobodno neka me kontaktira preko poruka.
A sto se tice "pucanja" paketa, slabe su sanse za tako nesto, al nada je vecna!
E, sad mozda neko nezna, ali postoji par kanala koji idu FREE i koji su vrlo kvalitetni. U pitanju je satelit Badr na 26E. Ja imam problem sa signalom kod vecine transpondera, popodne se izgube. Imam Sky Star 2 i znam da je na njoj losiji signal nego na bilo kom iole normalnom risiveru, ali ipak, pratio sam neko vreme i mogu da vam kazem da ima sta da se vidi. Kanali su MBC 1,2,3,4 i jos jedan, mislim da se zove One...nesto. Ovi programi su vlasnistvo nekog sheika, ima covek, para, pa eto pustio da ide sve slobodno, ne znace mu nista par miliona zarade
Inace, mbc emituje uglavnom holivudske filmove i serije, jedan kanal je deciji, ako se dobro secam, crtani filmovi, decije serije i ima toga jos, a sve moze da se gleda na engleskom, zato sto ljudi ne sinhronizuju, nego pisu samo titlove.
Tu vest sam ja ostavio na ovom sajtu,tako su rekli čoveku koji je menjao kod njih staru Nagra 2 karticu za novu Nagra 3.To su procene za krajnji rok mada je moguće i ranije da zamene kartice