Prodajem ulje Luk Oil LUX 10-40

dejannn

Iskusan
Poruka
5.717
Prodajem 5 litara ulja Luk Oil LUX 10-40, razlog prodaje je sto mi auto trosi mnogo ulje a plasim se ako ovo sipam posto je redje da ce trositi jos vise, dajem na poklon svecicu denso placena blizu 400 din nekoriscena , i kljuc za skidanje filtera za ulje, nesto je manji nego sto meni treba za golf 2 pa mi netreba , nekoristen placen 300 din, sve djuture trazim 1399 din

tel 021 6393 668
mob 0656674408 Novi Sad

Prodajem 5 litara ulja Luk Oil LUX 10-40, razlog prodaje je sto mi auto trosi mnogo ulje a plasim se ako ovo sipam posto je redje da ce trositi jos vise, dajem na poklon svecicu denso placena blizu 400 din nekoriscena , i kljuc za skidanje filtera za ulje, nesto je manji nego sto meni treba za golf 2 pa mi netreba , nekoristen placen 300 din, sve djuture trazim 1399 din

tel 021 6393 668
mob 0656674408 Novi Sad

To kolika je gustina ulja nema neke veze sa tim sto ti auto trosi ulje tj. samo ce ti motor u startu biti bolje podmazan a trosice svako ulje ako su ti karike otisle-bilo ono gusto ili ne.Mnogi grese da su ima karike na motoru otisle a ne razmisljaju da su ustvari otisli tefloni koji kad se zamene auto vise ne trosi ulje-dokazano u praksi x puta.Moj buraz je sipao u Kadet 1,4 od prvog dana ful sintetiku i nije se pokajao ni jednog trenutka a menjao ga je na 10k km.
Inace svaki auto mora da potrosi neku minimalnu kolicinu ulja i proizvodjaci cak stavljaju potrosnju do 0,75 l na 1000 km sto je normalno(po njima) a nama je to auto pred generalnom. To pise u svakom servisnom uputstvu za bilo koji automobil.

meni auto trosi 1 litru 15-40 mineralnog ulja na 450 km, bio je prokuvao prosle godine, do tada je trosio 1 litru na 2500 km polusintetike elf,nije posle bio sredjivan
sipacu ovo samo zato sto stize zima, pa sta bude, obustavljam prodaju

Poslednja izmena:

Back