Prodajem ALIENWARE 18

Zfast4y0u

Početnik
Poruka
9
Nadam se da ne krsim neke pravila foruma itd :=)

Star 3 meseca,radi bez problema,garancija 4 godine konfi:

Prozessor
Die vierte Generation der Intel® Core™i7-4710MQ Prozessor (6MB Cache, up to 3.5GHz w/ Intel® Turbo Boost)

Betriebssystem
Windows® 7 Home Premium, 64bit, Deutsch (ima ukupno 20 windows jezika za instalaciju pored nemackog)

Bildschirm
46,7 cm (18,4'') WLED FHD (1920 X 1080) TrueLife Display

Dual NVIDIA® GeForce® GTX 880M with 8GB GDDR5 - NVIDIA SLI® Enabled

Arbeitsspeicher1
16 GB, 1.600 MHz DDR3L-Dual-Channel-Speicher

Festplatte
256GB mSATA SSD Boot + 1TB 5400RPM SATA 6Gb/s

Hauptakku
Lithium-Ionen-Hauptakku mit 8 Zellen und 86 Wh

Optisches Laufwerk
Slot-Loading Dual Layer DVD Burner (9.5mm)

Wireless
Intel Dual Band Wireless-AC 7260 + Bluetooth 4.0

Service
4 Jahre Vor-Ort-Hardware-Service am nächsten Arbeitstag & Software-Telefon-Support

p5x9UH.jpg

uLs3i8.jpg

5Mbrg8.jpg

FMWKQ1.png
toliko je kostao,mogu do 500€ ispod te cene ici

Ponude na PP ili ostavite komentar,hvala

Dali si siguran?laptop je prodat po ceni po kojoj sam ga kupio, :worth:

sada cekam brodwell i 980 mx sli!!

Samo budala bi ga toliko platila jer moze da ga dotera iz Austrije, skine porez, gurne cariniku 100e u dzep, podigne kasnije porez i ustedi 600e + zajeebavao se u Becu, moze istoda uradi u u Madjarskoj ako mu je Bec daleko....

A dati pare za GTX 980 kada mozes da pazaris 970 za 40% manje pare a razlika u brzini je manja od 20% je bacanje para...

Samo budala bi ga toliko platila jer moze da ga dotera iz Austrije, skine porez, gurne cariniku 100e u dzep, podigne kasnije porez i ustedi 600e + zajeebavao se u Becu, moze istoda uradi u u Madjarskoj ako mu je Bec daleko....

A dati pare za GTX 980 kada mozes da pazaris 970 za 40% manje pare a razlika u brzini je manja od 20% je bacanje para...

ko ima pare ne gleda koliko ce da ustedi nego gleda max performanse...kako god,imas svoje misljenje,ja koristio novu masinu evo oko 5 meseci dzabe :hvala:

a to za doteravanje,nisam siguran da razumem,ove laptopove neces naci u mediamarkt ili sta ti ja znam gde..

Back