Prodaje se kretenski auto!

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
226.474

"Prodaje se kretenski auto" Slovenca ostavila devojka, pa objavio urnebesan oglas: "Plaćao sam servise jer sam bio papučar"​

"Bolji automobil za ovu zimu nećete naći. Eventualno ću pristati na zamenu za kakav štrik da se obesim. Ostalo me ne zanima", poručio je u objavi koja je mnoge nasmejala do suza.
Zanimljiv oglas jednog ljutog momka iz Maribora koji je raskinuo s devojkom pa odlučio da stavi auto na prodaju osvanuo je na Redditu.

"Prodaje se kretenski auto", napisao je u oglasu u kom prodaje "toyotu" za 2.600 evra. Pojasnio je da želi da se reši automobila jer ga podseća na bivšu devojku koja je, izgleda, naprasno raskinula vezu.

"Plaćao sam servise jer sam bio papučar"
https://www.kurir.rs/zabava/auto/94...20213062230750235&utm_term=120211314983510235

Ne znam za auto, ali iskrenijeg i samokritičnijeg prodavca svakako nećete naći. Inače ovo je taj auto:

1729926646273.jpeg

Vredi li tih 2600 evra?

"Prodaje se kretenski auto" Slovenca ostavila devojka, pa objavio urnebesan oglas: "Plaćao sam servise jer sam bio papučar"​

"Bolji automobil za ovu zimu nećete naći. Eventualno ću pristati na zamenu za kakav štrik da se obesim. Ostalo me ne zanima", poručio je u objavi koja je mnoge nasmejala do suza.
Zanimljiv oglas jednog ljutog momka iz Maribora koji je raskinuo s devojkom pa odlučio da stavi auto na prodaju osvanuo je na Redditu.

"Prodaje se kretenski auto", napisao je u oglasu u kom prodaje "toyotu" za 2.600 evra. Pojasnio je da želi da se reši automobila jer ga podseća na bivšu devojku koja je, izgleda, naprasno raskinula vezu.

"Plaćao sam servise jer sam bio papučar"
https://www.kurir.rs/zabava/auto/94...20213062230750235&utm_term=120211314983510235
Placao servise jer bio papucar, ne razumem, ciji auto on prodaje?
Normalna je stvar da se na svom autu rade servisi.

To sad otvara zanimljivo pitanje - da li je nekad neko od vas kupio kola svojoj devojci i kako je prošao ako sme da prizna?

'ел добијо ( полутрајан глагол ) пи'тќе...односно ..колико га је изаш'о трошак по 'вожњи' .. у времено сервисирања?

Мислим да као Сојенац има такову статаистику да нампокаже

Тек са свијем податцима може се дати рационална процена

Бај тх евеј ..

пошто су 'возила' акка бивша девојка тога екстеријера и киломатраће на лизинг ...

или на изнајмњивање на дан .. у 'Дежело здај'

Када подели цену трошка лонг тајм лизинга из ког је искључен може да процени(МО) економичност аражмана

Back