Prodaja parizera veća i 10 puta! Oglasio se Momirović: "Mogu li da vam pokažem jedan papir, od utorka do petka 2.092 kg samo u jednom lancu?"

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.521
Прави народ не мора да "шета" и арлауче.
Он управља влашћу својом љубављу и разумевањем
и власт зна шта правом народу треба
те му то и обезбеђује.
И гине за њега у сваком смислу.

Такву везу смо имали са Титом ...

ako neka svim konzumentima otrovnog parizera ne gine rak na dupetu taman šta su zaslužili
Nije daleko od istine...
Ne znam dal da se smejem ili plačem...

Tragikomedija se nastavlja...
Izašao Kesić? Malo da me oraspoloži komentarom nad sudbinom Srbije...

Tu je jedino Kesić donekle normalan.. :)

Poslednja izmena:
...

Sukob intereSNSa...
SNSendvicari snizili cene parizera i sad ce i predizborni sendvici biti jeftiniji...premda i nekvalitetniji, ali ko te pita za kvalitet, penzosi ionako bez zuba...el tako @Jugoslav Čvarak

Prodaja parizera veća i 10 puta! Oglasio se Momirović: "Mogu li da vam pokažem jedan papir, od utorka do petka 2.092 kg samo u jednom lancu?"​

https://www.blic.rs/biznis/evo-sta-...znakom-bolja-cena-prica-je-za-rubriku/7rse3rh

...
Децо учите стране језике требаће вам.

Ja mu verujem jer sad se sve poparizilo , kupuju i onaj sa povrcem od 440 dinara, nestasica i toga...
Slucajno sam cuo danas dok sam kupovao hleb...pa prolazim pored mesare u prodavnici.

Ali niste gledali 10 minuta ili bese 5 min, zadruge, bilo bi vam jasno...ne zadruge nego ona ukljucenja gledalaca, to je ziv sram da te pojede sto si ista nacionalna grupa...

Kao da gledas film o Merlin Monro, ko je gledao , tu majka ima psihickih problema pa pokusava da udavi Merlin, odvajaju je i naravno Merlinka kad tad spozna sta joj majka radi i nepoznati otac...

I svim silama se trudi da dokaze svima da je nesto , da je ljudsko bice, pa je naucila i u seksu da bude sto bolja, ali dijagnoza depresija ne zaobilazi tako nakaradno postavljene drustvene odnose, pa nece ni ove parizer Srbe, ne brinite..ni zadrugare...

Bolnicki racuni za onu suntavu Nislijku koja je bila nekoliko dana u komi, su kao za operaciju srca, ili kao 6 magnetnih rezonanci...ili i vise...
Kad se pogleda koliko su zbog ispiranja stomaka, povreda i svega napravili zdravstvu zadrugari, uhhhhne treba drugi ni da se lece..

Децо учите стране језике требаће вам.
Jesi citao , jos uskoce patriote da kazu ako ti ne valja u Srbiji iseli se iz Srbije...da ima za avganistance...
Jos uvek imamo jak patriotski blok koji bi da sve proglasi izdajicama i iistera iz Srbije..

...

Sukob intereSNSa...
SNSendvicari snizili cene parizera i sad ce i predizborni sendvici biti jeftiniji...premda i nekvalitetniji, ali ko te pita za kvalitet, penzosi ionako bez zuba...el tako @Jugoslav Čvarak

...
😡

Zašto širiš dezinformacije?
Guglao sam prije nekih tjedan dana taj famozni parizer koji na krstarici ima status parije među mesnim proizvodima, zbog toga što pojma nisam imao kakvo je to točno meso, Njemci ga zovu Lyoner po francuskom gradu i sudeći po onome što pišu, smatra se delicijom. 🥰
Pa i ja jedem šunku u ovitku, često je na akciji, otprilike 8 - 10 eura kg., ovisi da li je poznati ili nepoznati proizvođač.
Ukusna je, malomasna, prepuna proteina, niskokalorična.
Namažeš maslac na kruh, staviš ementalera, šunke u ovitku i imaš preukusan sendvič.
Naravno, tebi je i dalje kao i većini protivnika SNS-a i Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, parizer Nemesis i u njemu vidite Belzebuba, dok su ovi Njemci koji o njemu pišu hvalospjeve ionako tek tamo neke debele Švaburine čija kuhinja ništa ne valja pa su im dobre i hrenovke koje trpaju u guzicu.

😡🐈

Joj...

Nama bi samo Super Srbin/Srpkinja mogao pomoći.. Ne bih i da kažem kako. Ali aludiram na superman/supergirl lika a ne lika iz frižidera svakog građanina Srbije sa parizerom i bez...

У јбт...
Па ово је за кривичну пријаву против овог Јованова,значи снс- НЕваспитање у слици и речи.

IMG_20230921_175422.jpg

...

Sukob intereSNSa...

Prodaja parizera veća i 10 puta! Oglasio se Momirović: "Mogu li da vam pokažem jedan papir, od utorka do petka 2.092 kg samo u jednom lancu?"​

https://www.blic.rs/biznis/evo-sta-...znakom-bolja-cena-prica-je-za-rubriku/7rse3rh

...
Значи - пре него су СНС почели да купују паризер, нико није куповао. Зато је 10 пута већа потрошња.

Back