Procurili dokumenti otkrivaju plan Rusije da napadne Japan

Poruka
6.637
Nema tamo japanskih grobova, jedino onih što su pomrli u zaroblljeništvu.

Da li znaš šta znači reč “Ketman”.
Japanska zemlja je i Habarovsk i Jakutsk, i kad tada ce se to vratiti Japanu...znam, zato danas nema muslimana gdje su i na tren izgubili vlast, a pravoslavci su se pod muslimanskom vlascu umnozili i obozili.
 

Omni

Ističe se
Poruka
2.231
Bese na krstar'ci tema o potapanju Japana cuvenim sarma raketama. Ovo mu dodje valjda kao nastavak. U svakom slucaju, Putko nece ovaj put udariti bez bosancerosa, jer teba neko da popije Pacifik da bi Putko pregazio Japan.

Legenda kaže da je Crna Gora još uvek u ratu sa Japanom. Ni posle 100 godina nije sklopljen mir između Crne Gore i Japana.
 

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
27.677

wsox

Domaćin
Poruka
4.600
Procurili dokumenti otkrivaju plan Rusije da napadne Japan

Napad na Japan
Prema nedavno procurelom e-mailu doušnika ruske Federalne sigurnosne službe (FSB), nekoliko meseci prie nego što je započeo svoju katastrofalnu invaziju na Ukrajinu, Vladimir Putin planirao je napasti Japan.
https://www.msn.com/fr-ca/actualites/other/une-fuite-de-documents-révèle-le-plan-de-la-russie-pour-envahir-le-japon/ss-AA14LZmr?ocid=msedgntp&cvid=928e79a2d4a24fb58d05d7bd15478504#image=1

Ima neke logike, ako se zna da su Ainu prvi stanovnici Japana poreklom Srbi, oni bi onda bili putinova peta kolona prilikom ruskog napada Jos je Staljin hteo da se prosiri na racun Japana, a izgleda da i Putin ima takve planove.
:think:

Vladimir Putin Wanted To ‘Attack’ Japan, Before He Chose To Invade Ukraine – Claims Alleged FSB Whistleblower
https://eurasiantimes.com/vladimir-putin-actually-wanted-to-attack-japan-before/
WORLD

Russia Planned To Attack Japan in 2021: Leaked FSB Letters​

https://www.newsweek.com/russia-planned-attack-japan-2021-fsb-letters-1762133

Pogledajte prilog 1265048

Pogledajte prilog 1265049
To je Putin htio osvojiti za Srbez:mrgreen:
 

bas kao

Elita
Poruka
19.739
izgleda ce rusi da pomognu kinezima da uzmu i tajvan i japan, U PAKETU


China and Russia concluded 2022 with Chinese coercive air exercises aimed at Taiwan and then combined Chinese and Russian naval and air coercive exercises aimed at both Japan and Taiwan.

chinaex2.jpg
On Dec. 19 the People’s Liberation Army Navy Air Force deployed two H-6J naval strike bombers though Japan’s Miyako Strait to support a PLA Navy carrier strike group operating east of Taiwan. / Japan Ministry of Defense
The exercises sustained concerns that Russia will provide military assistance to a potential Chinese attempt to invade Taiwan.
 

Top