Процурео план, НАТО хоће да са 100.000 војника умаршира: Поцепаће и окупирати УКР!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
81.935
Позивајући се на изворе у обавештајној служби, прес-биро Руске спољне обавештајне службе је рекао да је Северноатлантски савез (НАТО) све склонији замрзавању украјинско-руског конфликта, и то дуж актуалног фронта.

СВР тврди да су НАТО и Украјина схватили да Русији не могу да нанесу „стратешки пораз“.

СВР је додао да ће прекид ватре Западу допустити да обнови и украјинску војну индустрију. Русија јој је током рата у Украјини нанела велике губитке.

„Да би решио те задатке, Запад ће морати де факто да окупира Украјину. Наравно, то ће се догодити под маском слања мировњака… Према том плану, у Украјину ће стићи 100 хиљада наводних мировњака,“ рекао је СВР.
https://srbin.info/svet/procureo-pl...00-vojnika-umarsira-pocepace-i-okupirati-ukr/
ovo će da se desi kad tad, a verovatno uskoro

Руски обавештајци тврде да у том плану стоји да ће се Украјина поделити у четири велике окупационе зоне – Румунија ће заповедати црноморском обалом, Пољска западном Украјином, Велика Британија севером и Кијевом, а Немачка истоком и центром.

СВР је устврдио и да ће Немачка оживети „полицијске“ политике које је нацистички режим проводио током Другог светског рата. Берлин наводно жели да створи „линије смрти“ направљене од украјинских националиста и да их задужи за одржавање реда у својој окупацијској зони.

„Да ли је Русији потребна таква опција мирног решења? Одговор је очигледан,“ објавио је СВР.

Руски су обавештајци иступили након што су француске новине Ле Монде раније ове недеље објавиле да се Француска и Велика Британија поновно почеле да разговарају о слању војника у Украјину. Председник Француске Емануел Макрон рекао је раније ове године да ту опцију не треба отписати. Више челника чланица НАТО-а није се сложило с тим предлогом.

Москва је више пута рекла да је против замрзавања конфликта и да мора испунити све своје циљеве. Русија је рекла да жели да демилитаризује Украјину те да не жели да Кијев уђе у НАТО.

Портпарол Кремља Дмитриј Песков рекао је да се Европска унија још није договорила око слања војника у Украјину и додао да међу европским лидерима има „усијаних глава“.

Извор: Јутарњи лист

1732925803758.png

ako ikad skupe muda da udju u ukrajinu postaju legitiman vojni cilj
vec dve godine ovde citamo rusofile kako se hvale da rusi ubijaju cele brigate americkih marinaca, francuskih legionera, razaraju stabove NATO pakta... i sad odjednom skandal!

"ako udju":
:D :D :D

To je jasno od prvog dana. Svaki potez zapada ide na štetu Ukrajine.
Čekaju da ih Rusi što više pobiju i vojsku im svedu na statističku grešku, da kasnije između sebe lakše podjele ono šta ostane od Ukrajine.
i tako to ide vec skoro 12 godina (a intezivno vec skoro 4 godine)

Позивајући се на изворе у обавештајној служби, прес-биро Руске спољне обавештајне службе је рекао да је Северноатлантски савез (НАТО) све склонији замрзавању украјинско-руског конфликта, и то дуж актуалног фронта.

СВР тврди да су НАТО и Украјина схватили да Русији не могу да нанесу „стратешки пораз“.

СВР је додао да ће прекид ватре Западу допустити да обнови и украјинску војну индустрију. Русија јој је током рата у Украјини нанела велике губитке.

„Да би решио те задатке, Запад ће морати де факто да окупира Украјину. Наравно, то ће се догодити под маском слања мировњака… Према том плану, у Украјину ће стићи 100 хиљада наводних мировњака,“ рекао је СВР.
https://srbin.info/svet/procureo-pl...00-vojnika-umarsira-pocepace-i-okupirati-ukr/

Окупација почиње у ретроградном Меркуру ?

Која је површина обојена жутим ?

1000_F_490918505_36RpdrMfPXYkYnYMaPx80jKNvGsguj6g.jpg

pa da, upravo zato kazu da on moze koliko sutra da zaustavi rat, jer je to plan
rusija je zakazala sa diplomatskom ofanzivom, trebala je vec da osnuje sud, kao nirnberski, cime bi pokzala da je za kraj rata, i da raspise poternice kako za ukrajincima, tako i za zapadnjacima

pa da, upravo zato kazu da on moze koliko sutra da zaustavi rat, jer je to plan
rusija je zakazala sa diplomatskom ofanzivom, trebala je vec da osnuje sud, kao nirnberski, cime bi pokzala da je za kraj rata, i da raspise poternice kako za ukrajincima, tako i za zapadnjacima
A ko kaže da to nisu pripremili i čekaju povoljan momenat?

A ko kaže da to nisu pripremili i čekaju povoljan momenat?
jedino ako znaju da se rat nece zavrsiti 2025, da je taj momenat jos daleko, ja to ne znam
ono sto ja vidim je da je zapad i zeleni promenio narativ:
bilo je da nema mira, ni sporazuma dok rusi ne vrate neke bar teritorije, pa su upali u kursk da bi se bolje iscenjkali, a sada im te iste nude, i smeskaju se kiselo dok pakuju putinu: "on da/ako hoce, moze odmah da prekine rat", citaj agresiju
rusija je isto morala da promeni narativ., da mi vidimo tu dinamiku u diplomatiji, ali nje nema, striktno se bave ratom
to mene navodi na zakljucak da ce rat trajati cele 2025 godine

jedino ako znaju da se rat nece zavrsiti 2025, da je taj momenat jos daleko, ja to ne znam
ono sto ja vidim je da je zapad i zeleni promenio narativ:
bilo je da nema mira, ni sporazuma dok rusi ne vrate neke bar teritorije, pa su upali u kursk da bi se bolje iscenjkali, a sada im te iste nude, i smeskaju se kiselo dok pakuju putinu: "on da/ako hoce, moze odmah da prekine rat", citaj agresiju
rusija je isto morala da promeni narativ., da mi vidimo tu dinamiku u diplomatiji, ali nje nema, striktno se bave ratom
to mene navodi na zakljucak da ce rat trajati cele 2025 godine
Nema teorije da odmah stane čim se Tramp zvanično uključi. Mnogo velike pare su u pitanju za neke Amere, njegove drugare, i on neće sigurno da ih izneveri. I oni moraju da dobiju parče. A parče se nalazi na istoku, tamo gde je i Putin bacio oko. Kako nije zauzeo cele oblasti, tu će najviše da se preganjaju. Moja procena je da će biti kako su Rusi nagovestili - Ukrajina u tri glavna dela. Rusi šta su već uzeli ostaje njihovo. Srednji deo neka ameri kontrolišu finansijski ali nema NATO barem 50 godina. Za zapadni deo nek se glođu oni kojima je do toga stalo, cenim da će Poljska jednostavno da pripoji dobar deo a ima i drugih igrača.

Back