Pročeprkaj po imeniku

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.870
Koliko u vašem telefonu (ili imeniku, ili gde već zapisujete telefone) ima brojeva sa kojih bi vam stiglo "da" na vaš poziv za seks?
Koliko u vašem telefonu ima brojeva koje biste vi rado okrenuli, povodom istog ovog predloga :zper:

Specijalan pozdrav lokateliju, mojoj inspiraciji :cmok2:

Има их неколико...

Мање је оних којима бих ја упутио позив него оних који би се одазвале...

И, драго ми је због тога што је тако... :)

pa tu je negde, mislim, kompatibilni su odlazni i dolazni pozivi :lol:

a budući da sam nedavno korigovao imenik, i ostavio u njemu samo zaslužne, procenat je prilično visok, u oba smera :lol:

e sad......... tačna cifra je ipak jednocifrena..... ama evo, sad sam izračunao... :lol:
ima 4 fiksa na moj poziv, a ja bih odgovorio DA na ta 4 + još 3 :lol:
a za te tri viška, nisam siguran da li bi se blagoizvolele odazvati, ako bih ja predložio :lol:

specijalan pozdrav postavljačiličici teme :cmok:

pa tu je negde, mislim, kompatibilni su odlazni i dolazni pozivi :lol:

a budući da sam nedavno korigovao imenik, i ostavio u njemu samo zaslužne, procenat je prilično visok, u oba smera :lol:

e sad......... tačna cifra je ipak jednocifrena..... ama evo, sad sam izračunao... :lol:
ima 4 fiksa na moj poziv, a ja bih odgovorio DA na ta 4 + još 3 :lol:
a za te tri viška, nisam siguran da li bi se blagoizvolele odazvati, ako bih ja predložio :lol:

specijalan pozdrav postavljačiličici teme :cmok:

nadam se da nisam i ja odletela :D

Koliko u vašem telefonu (ili imeniku, ili gde već zapisujete telefone) ima brojeva sa kojih bi vam stiglo "da" na vaš poziv za seks?
Koliko u vašem telefonu ima brojeva koje biste vi rado okrenuli, povodom istog ovog predloga :zper:

Ima ih tako puno da sam poceo da koristim Hard disk od 1 Terabajt da stanu sve Ebacice :lol:

ja bih samo jedan, al' ima ih poviše, al' me ne zanimaju..
šta li ja radim sad na forumu? :lool:

Back