procene oko mundijala

Lepo.Pritiskati im odma zadnju liniju.Kao i do sada što su radili.Ne sme bre da se dozvoli pipkanje,prebacivanje strane nego markiranje igrača.Šta su ih gledali kako se dodaju?I još nesretni Pujol dade gol a zadnji je dao kao kadet....:lol:

Ako pogledas igru 1:1 nema nista od pritiskanja,pusti snovi.Likovi naprave 20-30 dodavanja,lopta do kaznenog Nemaca,pa nazad do sredine,pa onda dug pas na Serdja Ramosa.Pravo je uzivanje gledati kako kontrolisu loptu:klap::klap::klap:

Jel moze ovde da se prokomentarise i sama emisija koja je pratila prvenstvo?
Vrlo sam iznenadjena, maximalno pozitivno, atmosfera je smirena, voditelji ne upadaju u rec, svi sede bogu hvala a ne da im drze lekcije kao uciteljice...kao devojka moram priznati da mi je Marijin izgled i svaka haljina dokaz da mi mozemo ali necemo, predivno je odevena bila svake veceri, veceras posebno, Sarenac odmeren...mozda nije mesto ali nekako je fer pomenuti kada je nesto ovako fino...

spanija je zasluzeno pobjedila i bila je veceras bolji tim od njemacke.kontrolisali su fantasticno loptu spanci i prakticno nadigrali njemce koji se isu mogli vidjeti na terenu.sve bi bilo dobro da spanija nema ruznu historiju inkvizicije i genocida nad muslimanima pa stoga ne volim da navijam za njih i vise volim jedan tim iz alzira da gledam nego njih.

Vrlo sam iznenadjena, maximalno pozitivno, atmosfera je smirena, voditelji ne upadaju u rec, svi sede bogu hvala a ne da im drze lekcije kao uciteljice...kao devojka moram priznati da mi je Marijin izgled i svaka haljina dokaz da mi mozemo ali necemo, predivno je odevena bila svake veceri, veceras posebno, Sarenac odmeren...mozda nije mesto ali nekako je fer pomenuti kada je nesto ovako fino...

Emisija je dno.

Kao prvo treba pogledati Hrvati emisiju kakvu imaju....Afrivizija mislim da se zove...plus oni nisu ni ucestvovali na SP.

Ovi imaju 10-ak mita pred utakmicu i posle nesto malo. Dno.
Sarenac je onako....ipak je on vise komentator za kosarku.....ona Marija je glupa ko racku....ne zna ni koja utakmica treba da se prenosi. Blagi uzas.

Pa OK su bili zaista.
Na proslom EP gosti nisu mogli do reci da dodju od onih voditelja.

Sto se tice Marije, video sam je, meni je ok, mada opet nema ona ono sto ja zovem odskocnom harizmom za super cicu :mrgreen:

Pa OK su bili zaista.

Sto se tice Marije, video sam je, meni je ok, mada opet nema ona ono sto ja zovem odskocnom harizmom za super cicu :mrgreen:

Riba je obicni alkos i drolja. To ti kazem iz prve ruke :D

Sharenac je ok..mada kaze ipak je on za basket ali dobro ovde je uglavnom cutao i pustao druge da pricaju.

U principu stavili su lika koji se ne razume nesto u fudbal i ribu koja ne zna nista osim da pljuga....tako da su gosti samim tim imali vise prostora za pricu.

e sad si me razocarala.:( Izgleda da sam jedini koji se nepali na tu operisanu kobilu.

Онда ти не преостаје ништа друго него да се задовољиш мојим предлогом за опкладу:

Није ми било добро :sad2:

И, један гратис - није било светске завере да победе Немци :rumenko:

Задовољан сад? :lol:

Emisija je dno.

Kao prvo treba pogledati Hrvati emisiju kakvu imaju....Afrivizija mislim da se zove...plus oni nisu ni ucestvovali na SP.

Ovi imaju 10-ak mita pred utakmicu i posle nesto malo. Dno.
Sarenac je onako....ipak je on vise komentator za kosarku.....ona Marija je glupa ko racku....ne zna ni koja utakmica treba da se prenosi. Blagi uzas.

Iskreno da ti kazem meni je HRT na 80 i nekom mestu, nikada ne gledam hrvatske kanale ne iz razloga patriotizma vec ih ne smatram dobrim...a i necu da mi nabijaju nervozu jer znaju da budu negativni po Srbe.
Meni se dopada sto je sve nekako mirno, muka mi je od losih kopija RAI voditelja. Pokusavamo da ih skinemo pa se deremo u emisijama, mlataramo, skacemo...iritira mi usi pa lepo okrenem muziku a ovo dvoje sam mogla da slusam.
Sto se Marije tice imas prejaku reakciju, da li je glupa nije ni vazno uostalom jer vodi emisiju o fudbalu pobogu:lol:, haljine su divne i retko se mogu videti na nasim ulicama a ja volim modu i mahom se zgrazavam iznad izbora nasih TV stilista...

Pa OK su bili zaista.

...tako nekako i ja osecam...doduse ja na voditeljicu ne gledam poput muskaraca, za moj racun jednostavno je lepa devojka i to je sve...

Riba je obicni alkos i drolja. To ti kazem iz prve ruke :D

Sharenac je ok..mada kaze ipak je on za basket ali dobro ovde je uglavnom cutao i pustao druge da pricaju.

U principu stavili su lika koji se ne razume nesto u fudbal i ribu koja ne zna nista osim da pljuga....tako da su gosti samim tim imali vise prostora za pricu.

Verujem za Kilibardu da je fufica, ipak je jedna od losijih ako ne i medju najlosijim voditeljkama na RTS-u (zamisli kad su morali matoru nimfomanku Suzanu Mancic iz mrtvih da pozovu da je zameni u paru sa jos gorim Zvekijem Blentavicem). Cudilo me sta ona i recimo ona Natasa Miljkovic rade na RTS-u da ih covek stavi za hostese kod beogradske stage ovi bi bankrotirali :hahaha:

Pa OK su bili zaista.

Не знам дал' је супер цица или није (мени није), она ме је изнервирала на самом почетку, у првој емисији, кад је емисију започео тај Шаренац и кад је "напокон" (по њеном ставу) дошла до речи, прво што је рекла било је: "Ево, колега ми је украо уводну најаву..." :dash::dash::dash: :roll:

Back