Mjöllnir
Domaćin
- Poruka
- 3.501
Bogovsko pivo,probah ga na ekskurziji u Kataloniji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Lepo.Pritiskati im odma zadnju liniju.Kao i do sada što su radili.Ne sme bre da se dozvoli pipkanje,prebacivanje strane nego markiranje igrača.Šta su ih gledali kako se dodaju?I još nesretni Pujol dade gol a zadnji je dao kao kadet....![]()

Lepo.Pritiskati im odma zadnju liniju.Kao i do sada što su radili.Ne sme bre da se dozvoli pipkanje,prebacivanje strane nego markiranje igrača.Šta su ih gledali kako se dodaju?I još nesretni Pujol dade gol a zadnji je dao kao kadet....![]()

Pa bolje je bilo kad su ih gledali, kad je Klose pokušao da je uzme Iniesti ispade volina![]()

Taj Pujol je dileja nevidjena.....ali da je borac....borac je.....taj stavlja glavu gde niko ne bi ni vestacku nogu![]()

Ako pogledas igru 1:1 nema nista od pritiskanja,pusti snovi.Likovi naprave 20-30 dodavanja,lopta do kaznenog Nemaca,pa nazad do sredine,pa onda dug pas na Serdja Ramosa.Pravo je uzivanje gledati kako kontrolisu loptu![]()

Ae dobro.Rekoh zaslužena pobeda.Nego ispade da sam ja jedini navijao za buba švabe,oklen vas toliko matadora posle tekme?!![]()

Ako pogledas igru 1:1 nema nista od pritiskanja,pusti snovi.Likovi naprave 20-30 dodavanja,lopta do kaznenog Nemaca,pa nazad do sredine,pa onda dug pas na Serdja Ramosa.Pravo je uzivanje gledati kako kontrolisu loptu![]()
Pa u principu igraju Barsinu igru. Posto i ovako glavnina prvog tima je iz Barse.

Ae dobro.Rekoh zaslužena pobeda.Nego ispade da sam ja jedini navijao za buba švabe,oklen vas toliko matadora posle tekme?!![]()

Care ja cekam na striptiz jedne extra forumasice.Davno smo se kladili da ce Spanci izbaciti Nemce.Vidim jos je nema,mora da se depilira![]()

Care ja cekam na striptiz jedne extra forumasice.Davno smo se kladili da ce Spanci izbaciti Nemce.Vidim jos je nema,mora da se depilira![]()

... задовољан? 
Ево, заслужио си!![]()
Све издепилирано, науљено, подмазано... задовољан?
![]()
Izgleda da sam jedini koji se nepali na tu operisanu kobilu.Jel moze ovde da se prokomentarise i sama emisija koja je pratila prvenstvo?
Vrlo sam iznenadjena, maximalno pozitivno, atmosfera je smirena, voditelji ne upadaju u rec, svi sede bogu hvala a ne da im drze lekcije kao uciteljice...kao devojka moram priznati da mi je Marijin izgled i svaka haljina dokaz da mi mozemo ali necemo, predivno je odevena bila svake veceri, veceras posebno, Sarenac odmeren...mozda nije mesto ali nekako je fer pomenuti kada je nesto ovako fino...
Jel moze ovde da se prokomentarise i sama emisija koja je pratila prvenstvo?
Vrlo sam iznenadjena, maximalno pozitivno, atmosfera je smirena, voditelji ne upadaju u rec, svi sede bogu hvala a ne da im drze lekcije kao uciteljice...kao devojka moram priznati da mi je Marijin izgled i svaka haljina dokaz da mi mozemo ali necemo, predivno je odevena bila svake veceri, veceras posebno, Sarenac odmeren...mozda nije mesto ali nekako je fer pomenuti kada je nesto ovako fino...

Pa OK su bili zaista.
Na proslom EP gosti nisu mogli do reci da dodju od onih voditelja.
Sto se tice Marije, video sam je, meni je ok, mada opet nema ona ono sto ja zovem odskocnom harizmom za super cicu![]()
e sad si me razocarala.Izgleda da sam jedini koji se nepali na tu operisanu kobilu.

Emisija je dno.
Kao prvo treba pogledati Hrvati emisiju kakvu imaju....Afrivizija mislim da se zove...plus oni nisu ni ucestvovali na SP.
Ovi imaju 10-ak mita pred utakmicu i posle nesto malo. Dno.
Sarenac je onako....ipak je on vise komentator za kosarku.....ona Marija je glupa ko racku....ne zna ni koja utakmica treba da se prenosi. Blagi uzas.
, haljine su divne i retko se mogu videti na nasim ulicama a ja volim modu i mahom se zgrazavam iznad izbora nasih TV stilista...Pa OK su bili zaista.
Sto se tice Marije, video sam je, meni je ok, mada opet nema ona ono sto ja zovem odskocnom harizmom za super cicu![]()
Riba je obicni alkos i drolja. To ti kazem iz prve ruke
Sharenac je ok..mada kaze ipak je on za basket ali dobro ovde je uglavnom cutao i pustao druge da pricaju.
U principu stavili su lika koji se ne razume nesto u fudbal i ribu koja ne zna nista osim da pljuga....tako da su gosti samim tim imali vise prostora za pricu.

Pa OK su bili zaista.