Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Kako su ih vozali kao budale...steta sto je onaj Pedro retard bar jos jedan gol da su im uvalili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
дакле, холандези освајају СП. фино

Ja nisam, ja sam navijač kinte...
Al' čisto da pitam, protiv kog su Španci igrali večeras, nisam primetio onaj drugi tim na terenu...![]()
![]()

Не. У фудбалу. Слава ХОЛАНДИЈИ!! Идемо![]()
Auu sav se preznojah. Onaj Pedro me iznervira do jaja. Ebace mu Boske mamicu
Цркли мајци и једни и други...
Auu sav se preznojah. Onaj Pedro me iznervira do jaja. Ebace mu Boske mamicu
Ja nisam, ja sam navijač kinte...
Al' čisto da pitam, protiv kog su Španci igrali večeras, nisam primetio onaj drugi tim na terenu...![]()
![]()

Kako su ih vozali kao budale...steta sto je onaj Pedro retard bar jos jedan gol da su im uvalili.
Kretenčina,treba da ga linčuju u svlačionici.

За оно просеравање испред гола заслужује пар шамарчина, а да је Шпанија изгубила требало би му доживотно забранити бављење фудбалом.

Osim štajgera,golmana i meltezakera svi su podbacili.Klose i Podolski bi mi išli na društveno koristan rad jedno godinu dana...![]()

gde ces atraktivniju igru od vecerasnje Spanaca???Drze lopu u noga po 3minuta i svabe mogu samo da nemo posmatraju.Spakovali su Nemce u mali dzep

Nemci su igrali onoliko koliko su im Spanci dozvolili.Kako da igraju kada nemaju loptu u posedu![]()

Pa mogli su da igraju...da se u'vate za ruke i opletu jedno kolce![]()

Nemci su igrali onoliko koliko su im Spanci dozvolili.Kako da igraju kada nemaju loptu u posedu![]()

Napisala sam post nakon prvog poluvremena...inace meni je bas drago...navijala sam od starta za njih, nadam se samo da ce i u Barseloni navijati zdusno, preplasili su me da se Katalonci drze po strani, nadam se da nece...![]()
Osim štajgera,golmana i meltezakera svi su podbacili.Klose i Podolski bi mi išli na društveno koristan rad jedno godinu dana...![]()
Шта ти имаш против Шпанаца?
Чуј цркли мајци....Ц Ц Ц