procene oko mundijala

Anticev pristup posle utakmice:" Dobro je momci...dobro ste igrali..nismo imali srece a i sudija nam je davao glupe zute karone....da je bilo malo srece pobedili bi posto ste sjajno igrali......"

To je garantovano pristup Anticu a takvim pristupom ne dobija nista.

Pravi pristup bi bio da im kaze :" Vi ste jedne pic.ketine.....da li ste vi ikada igrali fudbal i da li zelite da ga igrate ili ste dosli ovde da se slikate ......i da redom ide i izapusava svakog od igraca. Tako se budi ekipa a ne podilazenjem

...neka lepo izgube svaku utakmicu sa 1:0 ja sam zadovoljna, onda se lepo vrate kuci neponizeni...samo da ih ne napune ponovo sa 6:0, mast su mi izvadili tog leta na moru, citav svet gleda to prvenstvo i nema bruke ukoliko ljudi gube sa malom razlikom...

Nismo bwe za fudbal a toliko volimo isti...kao da je jedini sport, ne ide nam od ruke, tako nam je kako nam je...

Kako mislis neponizeni??? Pa mozes da puknes 6-0 a da nisi ponizen a da puknes 1-0 i da budes ponizen.

Eto recimo na proslom EP Hrvati kad su pukli mislim da niko od njihovih navijaca nije imao sta da im zameri zato sto su igrali odlicno i videlo se da kidaju na terenu ali ebi ga protivnik bio bolji. Ali igrati kao jajara i izgubiti 1-0 je gore nego igrati kao covek i puci 6-0.

Anticev pristup posle utakmice:" Dobro je momci...dobro ste igrali..nismo imali srece a i sudija nam je davao glupe zute karone....da je bilo malo srece pobedili bi posto ste sjajno igrali......"

To je garantovano pristup Anticu a takvim pristupom ne dobija nista.

Pravi pristup bi bio da im kaze :" Vi ste jedne pic.ketine.....da li ste vi ikada igrali fudbal i da li zelite da ga igrate ili ste dosli ovde da se slikate ......i da redom ide i izapusava svakog od igraca. Tako se budi ekipa a ne podilazenjem

I onda mu Vidic i Ivanovic kazu: ''Aj torima ne rise,ja za mesec dana zaradim 150.000 ojra i necu da mi ovde lome noge za dz.''
Garant bi to bio odgovor.

Daj bre Torrente ne znaju da ustopaju loptu uz nogu kada je primaju, da pogode igraca, lopta se odbija od njih, preskace ih, spori su, onaj sa kosicom ne moze da istrci napad a on kao treba da nam daje golove...mani pricu, ne mogu bolje, onaj Stankovic ne moze covek sam, odrbanu ne moze Vidic sam...zanosite se, vidi se kada neko ume da igra i kada je srecan sto je uopste dosao tu bez sanse bilo kakve, lepo neka gube sa malom razlikom, bili, videli, lepo se proveli i cica mica gotova prica...jasno je k'o dan sta mogu sta ne mogu, kao da majka od trojkasa zahteva da bude vukovac a dete ne moze...prazna prica...

Kako mislis neponizeni??? Pa mozes da puknes 6-0 a da nisi ponizen a da puknes 1-0 i da budes ponizen.

Eto recimo na proslom EP Hrvati kad su pukli mislim da niko od njihovih navijaca nije imao sta da im zameri zato sto su igrali odlicno i videlo se da kidaju na terenu ali ebi ga protivnik bio bolji. Ali igrati kao jajara i izgubiti 1-0 je gore nego igrati kao covek i puci 6-0.

ne mozes da puknes bas sa 6-0, a da nisi ponizen.....................

Evo ovako, taktika sa dva napadaca protiv Nemaca teorije nema da prodje. To je inace ekipa koja jako tesko prima golove.
Trebalo bi ici sa taktikom 4-5-1, i to obavezno sa nekim poluspicem iza Zigica, da li da to budu Kacar ili cak mali Tosic. Stankovic na sredini bi bio zaduzen za kvarenje igre, dok bi Milijas bio taj koji bi prosledjivao lopte ka krilima i poluspicu. Mnogo vise bi aktivniji u napadu morao i da bude Kolarov, nedostaje nam mnogo Dragutinovic.
Za nas bi idealno bilo ukoliko bi izvukli bod i Gana i Australija igrali nereseno ili cak kojim slucajem Australijanci dobili Ganu.

Treba se nadati, sve je na onom pezlavom Anticu, ovo sto smo od Gane izgubili cisto je njegova krivica.

Daj bre Torrente ne znaju da ustopaju loptu uz nogu kada je primaju, da pogode igraca, lopta se odbija od njih, preskace ih, spori su, onaj sa kosicom ne moze da istrci napad a on kao treba da nam daje golove...mani pricu, ne mogu bolje, onaj Stankovic ne moze covek sam, odrbanu ne moze Vidic sam...zanosite se, vidi se kada neko ume da igra i kada je srecan sto je uopste dosao tu bez sanse bilo kakve, lepo neka gube sa malom razlikom, bili, videli, lepo se proveli i cica mica gotova prica...jasno je k'o dan sta mogu sta ne mogu, kao da majka od trojkasa zahteva da bude vukovac a dete ne moze...prazna prica...

Pa taj sa kosicom ne moze da istrci zbog Antica......zato sto ga je vec i malo dete izvalilo pa je Gana udvojila Krasica i Jovanovica tako da cim oni dobiju loptu oko njega se nadju 2 pa cak i 3 igraca i ovaj tu nema sta da trazi. To je sve Anticeva greska.

Covek napada sa 4 igraca Krasic,Jovanovic,Pantelic i Zigic ostali krenu napred i stanu na 40 metara od gola Gane. ....Krasic i Jovanovic posto su udvojeni ne mogu nista da urade i samim tim ona dva pajsera u napadu mogu samo da bleje ili da se vracaju nazad sto je Zigic morao stalno da radi.

Evo ovako, taktika sa dva napadaca protiv Nemaca teorije nema da prodje. To je inace ekipa koja jako tesko prima golove.
Trebalo bi ici sa taktikom 4-5-1, i to obavezno sa nekim poluspicem iza Zigica, da li da to budu Kacar ili cak mali Tosic. Stankovic na sredini bi bio zaduzen za kvarenje igre, dok bi Milijas bio taj koji bi prosledjivao lopte ka krilima i poluspicu. Mnogo vise bi aktivniji u napadu morao i da bude Kolarov, nedostaje nam mnogo Dragutinovic.
Za nas bi idealno bilo ukoliko bi izvukli bod i Gana i Australija igrali nereseno ili cak kojim slucajem Australijanci dobili Ganu.

Treba se nadati, sve je na onom pezlavom Anticu, ovo sto smo od Gane izgubili cisto je njegova krivica.

ako Australija izvuce bod od Gane i mi bod od Nemaca nama ni pobeda protiv AUS ne znaci nista.............Australija treba da dobije Ganu napr. sa 1-0 mi Australiju sa 2-0 i bez obzira na to sta uradimo sa Nemcima drugi smo..............naravno ako Nemacka pobedi Ganu

Poslednja izmena:
I onda mu Vidic i Ivanovic kazu: ''Aj torima ne rise,ja za mesec dana zaradim 150.000 ojra i necu da mi ovde lome noge za dz.''
Garant bi to bio odgovor.

Pa neka ih posalje kuci onda.......nisu oni jedini igraci.....bolje i nekog " slabijeg " igraca da zove koji ce da igra kao covek nego nekog nabedjenog koji ce da statira.

Trener koji nema autoritet on nije trener. Ti mislis da Runi,Teri,Lampard.....smeju da pisnu Kapelu....ili Toti recimo Lipiju.....ili Klose.......nemackom treneru......pa istog trena bi pakovali kofere za povratak kuci.

A sumnjam da bi Ivanovic nesto tako rekao.....Vidic mozda......Pantelic 100%.... Doveo bi ja njima Limenog da ih trenira da im ebe sve po spisku ahahhaa

Poslednja izmena:

slazem se, igrali su kao jajare, i ganci su im zavukli gol, sada mogu da se slikaju

Ko mu ostane na raspolaganju, a da je zainteresovan da igra za dž. A ako je svima igranje za reprezentaciju igranje za dž, e onda sve u k.

Pa neka ih posalje kuci onda.......nisu oni jedini igraci.....bolje i nekog " slabijeg " igraca da zove koji ce da igra kao covek nego nekog nabedjenog koji ce da statira.

Trener koji nema autoritet on nije trener. Ti mislis da Runi,Teri,Lampard.....smeju da pisnu Kapelu....ili Toti recimo Lipiju.....ili Klose.......nemackom treneru......pa istog trena bi pakovali kofere za povratak kuci.

A sumnjam da bi Ivanovic neto tako rekao.....Vidic mozda......Pantelic 100%....

moje misljenje,(mozda sam paranoja) da se gomila igraca namerno nije odazvala da igra na SP.ferdinand,Drogba,Bekam,Nani,jos gomila njih.Oce ljudi da igraju za klub,za pare a i treneri su zvali neke likove koje hoce da pokazu i prodaju posle SP...

moje misljenje,(mozda sam paranoja) da se gomila igraca namerno nije odazvala da igra na SP.ferdinand,Drogba,Bekam,Nani,jos gomila njih.Oce ljudi da igraju za klub,za pare a i treneri su zvali neke likove koje hoce da pokazu i prodaju posle SP...

Ne vjerujem da je Ferdinandu previše stalo do para, zaradio ih je do sada da ne zna šta će sa njima, plus je taman dobio kapitensku traku.

moje misljenje,(mozda sam paranoja) da se gomila igraca namerno nije odazvala da igra na SP.ferdinand,Drogba,Bekam,Nani,

Drogba se oporavlja za prvi mec, igrao je u pripremnim utakmicama.
Ferdinand se takodje skrsio a i Nani no oni su definitivno otpali.
Sto se tice Bekama, ako je iko vise zeleo da igra za reprezentaciju Engleske to je on, uostalom ne bi isao dzabe sa njima i bodrio ih sa klupe.
Veliki su to profesionalci...

Ok,i koga ce da stavi da igra?Nismo mi Argentina da ne moramo zvati Zanetija i Kanbjasa...realno.

Da, mi smo Srbija tako da ne moramo zvati Ramba Petkovića.

Lepo reče Ziko: ''Ja sam uveren da će Srbija biti prvak sveta. Zašto? Pa zato što navodno ima 23 igrača bolja od Ramba Petkovića''

Gledam sad konferenciju za štampu, uobičajeno proseravanje. Luković neće igrati samo protiv Švaba.

A propo Bekama.

ept_sports_sow_experts-26898504-1276435158.jpg

David Beckham has an amazing face. It can do things most faces only dream of. But like any finely calibrated machine — a racehorse, say, or the Battlestar Galactica — it can run into disastrous problems when little things start to go wrong. For instance, when it's watching its beloved England team limp to a 1-1 draw against the underdog Americans. Herewith, a timeline of the breakdown, with field notes.

1.

ept_sports_sow_experts-359294864-1276435215.jpg

It all started so promisingly for David Beckham's face. His hair was combed into a regulation fauxmpadour, his cheeks were precisely withdrawn, and his FA-issued three-piece suit with hacking pockets and special bicolor England breast-patch neatly set off his Brand Beckham three-days' stubble. He was light on his feet. He was ready for anything his job as unofficial team ambassador with no designated coaching duties could throw at him. Dude could have been a wax statue of himself.

2.

ept_sports_sow_experts-823272924-1276435322.jpg

Here DB is joking with Rio Ferdinand. They're relaxed, just two injury-stricken ex-England captains telling tales and blissing on the times. They're happy. Rio's wind pants are ruffling gently in the light South African breeze. For one of these men, it's all about to go horribly, horribly wrong.

3.

ept_sports_sow_experts-212238327-1276435403.jpg

Dempsey shoots. Green loses the ball. No joy in Mudville. Beckham’s eyebrow strikes an invisible gong.

4.

ept_sports_sow_experts-940928476-1276435460.jpg

"You think you can hurt me, but you can't hurt me, but you have hurt me. This isn't possible. My … my minions will be arriving at any moment. Don't think this is over, Mr. Bond."

5.

ept_sports_sow_experts-595497160-1276435532.jpg

Existential despair arrives. The hard, lined face of a man who's spent countless hours riding fences and driving herds of cattle contemplates the arrival of civilization and the end of the true West. Beckham's stubble — only his stubble — looks drunk.

6.

ept_sports_sow_experts-560668972-1276435581.jpg

Total breakdown. Beckham's hair is like a line of twisted, agonized hands reaching up to the heavens, pleading for divine aid. His tie knot looks defeated. Long winter nights ahead, nights of privation and anguish, wondering how he'll keep the wolf from the door, how a man lives in this world, what Brooklyn and Romeo will eat.

7.

ept_sports_sow_experts-572830672-1276435642.jpg

The FIFA man has no answers.

8.

ept_sports_sow_experts-15522054-1276435762.jpg

Obama > Bekam.

Poslednja izmena:

Odazvali su se oni ali su se povredili...Ferdinand ti je inace sa reprezentacijom u J.Africi isto kao i Bekam..mogao si da ih vidis na klupi......Drogba je takodje tamo.....mozda i zaigra ako Obala Slonovace prodje grupu....do tada ce da se oporavi.....

A sumnjam da bi Ivanovic nesto tako rekao.....Vidic mozda......Pantelic 100%.... Doveo bi ja njima Limenog da ih trenira da im ebe sve po spisku ahahhaa

И нек неко каже да човеку није стало!

Nismo bwe za fudbal a toliko volimo isti...kao da je jedini sport, ne ide nam od ruke, tako nam je kako nam je...

Ово баш и није истина. Ипак смо се квалификовали, за разлику од стотине других земаља. Не можемо и не морамо бити први или међу првих десет. Изгубимо једну и одмах ''А не знамо, не треба ни да играмо фудбал, ***** репрезентацију итд.''. Шта тек онда треба да кажу ови из Н. Зеланда који нису учествовали 28 година на Светском првенству. Изгубили смо, ваљда ћемо научити нешто из овог пораза и 'ајмо даље да пробамо да остваримо барем неку победу на првенству.

Ово је највећи могући сајам фудбала, ту се показује ко шта зна и ко колико вреди, овде две-три утакмице од тебе могу да направе чудо и да ти дигну цену у небесе, па макар те после нигде не било, ако то није мотив не знам шта је! Ја потписујем да би Бекам сад и са повредом утрчао да игра, исто важи и за Дрогбу, Робена и друге!

Back