procene oko mundijala

Прво - појма немате како се навија. :rtfm:

Друго - криви вам фудбалери што мисле само на паре а ви први трчите да се кладите. Вама и није криво што је Србија изгубила, већ што је вама "прс'о тикет" . :rtfm:

И јесте Бота крив, он представља СВЕ што не ваља у овој земљи - а спорт је једна од тих ствари. :rtfm:

Толико! :rtfm:

Друго - криви вам фудбалери што мисле само на паре а ви први трчите да се кладите. Вама и није криво што је Србија изгубила, већ што је вама "прс'о тикет" . :rtfm:

И јесте Бота крив, он представља СВЕ што не ваља у овој земљи - а спорт је једна од тих ствари. :rtfm:

Dozvoli samo... Ja već 4 godine nisam napravio tiket. ;)

Citam izjavu Antare,kaze covek da smo dobro igrali :hahaha::rotf: jeb.te koju je taj covek utakmicu gledao :think: a taktika mu je u prvom poluvremenu bila fantasticna ,udri loptu napred,pa ako je slucajno neko primi ok,ako ne, udri opet :eek: aKrasic je posebna prica,sta je ona radio na pripremama ,nije mi jasno,ali danas nije ni jednu loptu primio kako treba :dash:

Све би прошло у коментарима типа '''лоши смо, ал смо добили, нема везе биће боље''. То је српски менталитет. Ко што рекох, мислим да не фали срца него квалитетних нападача и завршница.

Тешко да се нешто може научити... Може да ложи тинејџере на форуму, али када неко напише да граната 120мм пробија чеони оклоп три тенка и како је све то тестирано онда свако са три грама мозга схвати какав пајсер и сајбер маринац то прича. Ал ајде... Нека вас...

:mrgreen:
Ne bih sad da ovde iznosim eseje o osobinama i ponašanju oklopa od običnog, delimično laminiranog i neojačanog čelika u sudaru sa APFSD-S granatom sa DU jezgrom, a ne želim ni da kršim kopirajt FAS.org, army-technology.com i warfare.ru , tako da te ostavljam tvom inatu. A što ne proradi taj inat danas sa Ganom, sveca mu?:rotf:

:mrgreen:
Ne bih sad da ovde iznosim eseje o osobinama i ponašanju oklopa od običnog, delimično laminiranog i neojačanog čelika u sudaru sa APFSD-S granatom sa DU jezgrom, a ne želim ni da kršim kopirajt FAS.org, army-technology.com i warfare.ru , tako da te ostavljam tvom inatu. A što ne proradi taj inat danas sa Ganom, sveca mu?:rotf:

Daj, bre, stvarno... Zayebi više te tenkove!

..izvini a sto ne bi presla na temu ".....kako heklati sa vunicom..."

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Brate, i svoju i komšijsku... :lol: Kolika je kvota na fix?

1.5 :super: У групи су са Данцима, Јапаном којег је разбила селекција наше прве лиге и Камеруном коме смо ми са Пантом и Жигом напред дали 4 гола... Ценим да Робен, Перси, Кајт, Снајдер и комапнија могу дати голова колико буду хтели.

1.5 :super: У групи су са Данцима, Јапаном којег је разбила селекција наше прве лиге и Камеруном коме смо ми са Пантом и Жигом напред дали 4 гола... Ценим да Робен, Перси, Кајт, Снајдер и комапнија могу дати голова колико буду хтели.

A jooooj... ima sve da ih iseku k'o kombajn miševe.

Back