SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Одо' и ја
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...........ybt. ovi nashi slepci me syebashe za 120.000 ,slepci.................

Veruj mi, da su i pobedili sa onakvom igrom, ja bih ih kritikovao, jer bi mi bilo jasno da nemaju šta da traže sa ozbiljnijim protivnicima.

...........ybt. ovi nashi slepci me syebashe za 120.000 ,slepci.................
Прво - појма немате како се навија.
Друго - криви вам фудбалери што мисле само на паре а ви први трчите да се кладите. Вама и није криво што је Србија изгубила, већ што је вама "прс'о тикет" .
И јесте Бота крив, он представља СВЕ што не ваља у овој земљи - а спорт је једна од тих ствари.
Толико!![]()
Pa, dobro, valjda ja bolje znam šta bih rekao!?
Мене енгелзи и онај ментол Грин за 60000. Потоп. Сутра кућу на Холандију.

jeb.te koju je taj covek utakmicu gledao
a taktika mu je u prvom poluvremenu bila fantasticna ,udri loptu napred,pa ako je slucajno neko primi ok,ako ne, udri opet
aKrasic je posebna prica,sta je ona radio na pripremama ,nije mi jasno,ali danas nije ni jednu loptu primio kako treba 
Знаш добро на шта мислим, ниси тупав. Не би било овде трабуњања о моћним швабама и качења слика њихових тенкова.
S kim igra Holandija sutra?
Dozvoli samo... Ja već 4 godine nisam napravio tiket.![]()

Са прејадним Данцима. Паметно је одиграти и да ће Холанђани имати 7 и више бодова у групи.
Kolika je kvota na fix?Све би прошло у коментарима типа '''лоши смо, ал смо добили, нема везе биће боље''. То је српски менталитет. Ко што рекох, мислим да не фали срца него квалитетних нападача и завршница.
Тешко да се нешто може научити... Може да ложи тинејџере на форуму, али када неко напише да граната 120мм пробија чеони оклоп три тенка и како је све то тестирано онда свако са три грама мозга схвати какав пајсер и сајбер маринац то прича. Ал ајде... Нека вас...

E, prijatelju, kladionica i emocije ne ide jedno s drugim.![]()
Ne bih sad da ovde iznosim eseje o osobinama i ponašanju oklopa od običnog, delimično laminiranog i neojačanog čelika u sudaru sa APFSD-S granatom sa DU jezgrom, a ne želim ni da kršim kopirajt FAS.org, army-technology.com i warfare.ru , tako da te ostavljam tvom inatu. A što ne proradi taj inat danas sa Ganom, sveca mu?![]()
Друго - криви вам фудбалери што мисле само на паре а ви први трчите да се кладите. Вама и није криво што је Србија изгубила, већ што је вама "прс'о тикет" .
И јесте Бота крив, он представља СВЕ што не ваља у овој земљи - а спорт је једна од тих ствари.
Толико!![]()
Толико!![]()

.....sto je najgore nisam isao emocijama al se ponovo nalozio da mi mozemo nesto na takmicenju da uradimo,rajevac fenomenalno postavio taktiku........
Brate, i svoju i komšijsku...Kolika je kvota na fix?
У групи су са Данцима, Јапаном којег је разбила селекција наше прве лиге и Камеруном коме смо ми са Пантом и Жигом напред дали 4 гола... Ценим да Робен, Перси, Кајт, Снајдер и комапнија могу дати голова колико буду хтели.
Ne bih sad da ovde iznosim eseje o osobinama i ponašanju oklopa od običnog, delimično laminiranog i neojačanog čelika u sudaru sa APFSD-S granatom sa DU jezgrom, a ne želim ni da kršim kopirajt FAS.org, army-technology.com i warfare.ru , tako da te ostavljam tvom inatu. A što ne proradi taj inat danas sa Ganom, sveca mu?![]()

Stvarno jadni Nemci , evo vec ih zalim unapred kad pomislim kako ce ih Panta i Ziga masakriratiMeni se sve cini da je Gana imala srecan dan, ali da ce zato Nemci platiti, i to sa kamatom
.1.5У групи су са Данцима, Јапаном којег је разбила селекција наше прве лиге и Камеруном коме смо ми са Пантом и Жигом напред дали 4 гола... Ценим да Робен, Перси, Кајт, Снајдер и комапнија могу дати голова колико буду хтели.