- Poruka
- 69.400
Koliko vi % potrošite na gorivo? Jel ovaj podatak po vama realan?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све у свему Србија најскупља.
Мислиш да по проценту трошења на храни они дижу цене?... зато што се у Србији највишеколичински крка
Мислиш да по проценту трошења на храни они дижу цене?
Овај коментар већ подржавам.......мислим да цене дижу зато што су капиталистички лопови ..
Nisam računao, ali već iz glave mogu reći da je kod mene procenat znatno manji od tog što su napisali. No dobro, to je zbog nekih stvari vezanih za mene lično.Koliko vi % potrošite na gorivo? Jel ovaj podatak po vama realan?
Veca je cena takodje i u odnosu na Sloveniju i mnoge druge drzave. Generalno sve cene su nerelano visoke u odnosu na primanja.Nisam računao, ali već iz glave mogu reći da je kod mene procenat znatno manji od tog što su napisali. No dobro, to je zbog nekih stvari vezanih za mene lično.
Generalno je neverovatno da su kod nas cene goriva veće nego u Hrvatskoj iako su tamo veće plate. 2 su razloga za to - prvi je što je naša država očigledno alavija s dažbinama, a drugi što se mora Rusima namiriti profit.
Ili su najmanje plateСве у свему Србија најскупља.
Najveći nameti su kod nas.Ili su najmanje plate
Procenat od plate je pitanje.
Ma dobro, to stoji, ali ako se traži koliko u procentima dajemo od plate mejsečno za gorivo, veći procenat ne znači skuplje gorivo već manju platuNajveći nameti su kod nas.
Ovde je skuplje gorivo nego kod vas. Doduše kod vas je dosta različito od mesta do mesta. U Mostaru mi je bilo skuplje nego u Sarajevu, a u Bijeljini jeftinije. Razlika između Mostara i Bijeljine je bila oko 20%. Tako je bar bilo prošle godine. Ne znam da li se nešto menjalo.Ma dobro, to stoji, ali ako se traži koliko u procentima dajemo od plate mejsečno za gorivo, veći procenat ne znači skuplje gorivo već manju platu
Ja trošim mjesečno na gorivo, izračunala sam, ako je samo gradska vožnja, posao-kuća, planina (koja mi je blizu) odoka 6% od plateOvde je skuplje gorivo nego kod vas.
Опа, знаш економисати...Браво.Ja trošim mjesečno na gorivo, izračunala sam, ako je samo gradska vožnja, posao-kuća, planina (koja mi je blizu) odoka 6% od plate
A čuj, godišnje odoka 180 dna radim po dva posla, po 12-13 sati na dan, dvije plate a manje vožnje, logičnoОпа, знаш економисати...Браво.
Ja još nisam našao srbiji na ovoj karti jel ja ne vidim dobro ili je nema? Nemcima i belgijancima to ne odgovara da piše?Подпуно је реалан...
Ево погледај који проценат се троши на храну
Башме чуди .. Сви као да сте у неком стакленом звону..будите се из сна .. или оно мало као з.....
Pogledajte prilog 1653561
Логично плус прелогично...Свака част.A čuj, godišnje odoka 180 dna radim po dva posla, po 12-13 sati na dan, dvije plate a manje vožnje, logično
Ja još nisam našao srbiji na ovoj karti jel ja ne vidim dobro ili je nema? Nemcima i belgijancima to ne odgovara da piše?
Na pojedinca normalno.Neki imaju auto koji troše 3 litara a neki 15 litara na 100 km. Neko zarađuje 5000 evra godišnje a ovaj drugi 50.000
Treba odbaciti ultra siromašne i ultra bogate pa onda gledati šta se dešava u sredini.
I da li se ovaj procenat odnosi na domaćinstvo ili na pojedinca? Ako neko ne radi (ne prima platu) onda troši beskonačno puno para u odnosu na primanja.