Procena.

Lako je tebi da procenjuješ ljude, kad si pametnica i Prava vlasnica nesvakidašnjeg senzibiliteta.

Nadam se da ćeš se složiti sa mnom da je nama, pravim muškarcima mnogo teže da vas procenjujemo, jer vi ste za nas prilično neprocenjive. Evo, ja sam se poprililično oznojio kad sam pre nekoliko trnutaka shvatio da bi trebalo da kažem koju procenjivu reč o Tebi, za mene, neprocenjivoj... Prava, baš, baš voli životinje, kad je mogla da zavoli jednog Kojota.

:cmok:
Fala.:)
Ovaj Kojot je pravi, pravcijati primerak svoje vrste (a možda i jedinstven) - pametan, pun duha i senzualan. Ko ga pažljivo čita, lako će to ustanoviti. ;)
Kiss, Kojotiću.

ma ja vise uopste ne procenjujem...ljude shvatam kao roling stone..ali koji se sporo okrece..i sretnes ga u nekom momentu, vidis jednu stranu..ono kao odusevis se i svasta..a on se onda okrene i ti se nesto sokiras..
mnogo vremena treba poznavati nekog da bi bio siguran u nesto..a opet, ako gledam sebe..ja nisam ni nalik onoj od pre deset godina..u necem jesam, ali u drugom nisam..i sta nekom znaci sto me dugo zna?
imam prijatelje 30 god, 15 god, 3 god..i taj blagoslov da stalno sticem nove..ne poznanike, vec prijatelje..i prepoznajem ih po dusi..i nikad se ne zajebem..
a poznanici..neko malo bolji ,neko malo gori..kao da je to bitno..

:klap: :klap: :klap:

Koliko dobro procenjujete ljude? Što sam starija, sve slabije. Umesto obrnuto. Uopšte više ne verujem svojim procenama.

Bar si svesna toga... sto je vrlo pozitivno... ;)

Odlicno procenjujem ljude... bar za sada... i sve bolje i bolje...

Svi mi imamo neke nase prizme koje nam mute taj nas pogled na nekog... i nekad dopustamo da ta prizma bude zamucenja sopstvenim emocijama i zeljama... ili nekom drugom osobom koja kao lici na ovu... Te magle trebas odbaciti... i cistog mozga gledati nekog.... Niko nije nikakav dok se ne pokaze da je takav... ;) I ne opterecuj se sa procenom... ne moras ti odma proceniti sve kod nekoga... to ide postepeno... ;) I ne dozvoli da te neka losa procena pokoleba duh... ;)

Poslednja izmena:
Bar si svesna toga... sto je vrlo pozitivno... ;)

Odlicno procenjujem ljude... bar za sada... i sve bolje i bolje...

Svi mi imamo neke nase prizme koje nam mute taj nas pogled na nekog... i nekad dopustamo da ta prizma bude zamucenja sopstvenim emocijama i zeljama... ili nekom drugom osobom koja kao lici na ovu... Te magle trebas odbaciti... i cistog mozga gledati nekog.... Niko nije nikakav dok se ne pokaze da je takav... ;) I ne opterecuj se sa procenom... ne moras ti odma proceniti sve kod nekoga... to ide postepeno... ;) I ne dozvoli da te neka losa procena pokoleba duh... ;)

Bas si ovo lepo napisao.Prijatno me iznenadjujes u poslednje vreme

Veoma dobro procenjujem ljude... naravno, pricam o proceni u stvarnom zivotu, ne o virtuelnom... ovde ne polazem mnogo na procene jer ljudi jako puno lazu.

Moje procene su hirurski tacne. Ova moja osobina mi je spasla zivot vise puta.

Back