Procena ekonomske štete koju blokade nanose Srbiji

Kasniš

Priča kako Rusi stoje iza protesta je potrošena

Daj nešto novo
Како потрошена ? Па шта ако сам мислио на белогардејце, а не на оне Путин југенд комуњаре.

Вучић сутра даје важно драматично саопштење ''Зеленски је изазвао рат у Украјини, да би изоловао Русију, како би Путин без проблема могао да пошаље 100 хиљада белогардејаца да дижу буне по Србији, јер је љубоморан на српски економски прогрес''.

A sta je istina....
Da je posao uradje oftlje i da je zbog korupcije ubijeno 15 ljudi ili da su sile tame i zla namerno onesposobile nosace sajli i samim tim usporile fenomentastican ekonomski napredak Srbije...

:think:

Istina je istina

Ne znam što je buka nadignuta i ponuđeno rešenje pre dokaza, aaaa?

Šta misliš?

Radila sam sa kolegom (prošao obuke demonstracija za 5 oktobar) kada napravi neku štetu on nadigne dreku da je neko nešto napravio

I na kraju se dokaže da je sve ok, da taj nije kriv a na njegovo nedelo niko nije ni pogledao

Jednom mu rekla: "mene ništa ne sprečava da kažem da si uradio to i to, pa ti dokaži da nisi, a znaš i sam kako se uspe dokazati" od tada mene zaobilazio.

Tako da meni ovo sve liči na to

Ima tu i koristi za susjede, da se uvedu sankcije Rusiji da se preuzme naftna industrija Srbije, da se preuzme kopanje Li, da se preuzme žito iz vojvodine i naravno elektro energetski sistem

Ali na njihovu žalost tu su jače baje , pa sada krešte: izdaja

Nego dečki kako vam ide sa promenom vlasti u Srbiji?

Dolaze li vaši za Niš?

Upoznaj Srbiju da bi je više voleo.
Потукли смо се око пара. Боцан нам увалио фалисификоване рубље. Пребацује кривицу на Белогардејце, кажу да су се већ посрбили.

Trećina procesa rada se ne poštuje,kakvo će nam biti školstvo u junu/julu 2025 videćemo.

Neće biti potrebe da uvozimo razne pakistance, indijce ili koga već

Imaćemo naše, pto da uvozimo tuđe kada će biti dovoljno naših glupih ( genetika je čudo)

Imaćemo dovoljan broj NK radnika

Mudar potez naše "elite" i boraca za slobodu, hvala im, kako oni misle na otadžbinu

Istina je istina

Šta misliš?

Radila sam sa kolegom (prošao obuke demonstracija za 5 oktobar) kada napravi neku štetu on nadigne dreku da je neko nešto napravio

I na kraju se dokaže da je sve ok, da taj nije kriv a na njegovo nedelo niko nije ni pogledao

Jednom mu rekla: "mene ništa ne sprečava da kažem da si uradio to i to, pa ti dokaži da nisi, a znaš i sam kako se uspe dokazati" od tada mene zaobilazio.

Ima tu i koristi za susjede, da se uvedu sankcije Rusiji da se preuzme naftna industrija Srbije, da se preuzme kopanje Li, da se preuzme žito iz vojvodine i naravno elektro energetski sistem

Pa ovaj bolesnik cini ustupke svima,zato ga svi i podrzavaju i svima takav i odgovara i ciji je trenutno interes da rusi AV....Zapada i istoka sigurno nije...
....
Meni ovo izgleda kao organizacija nekih odmetnutih frakcija unutar drzave kojima je vise dosta ovog bolesnika,tipujem da je crkva a mozda i BIA..

Pa ovaj bolesnik cini ustupke svima,zato ga svi i podrzavaju i svima takav i odgovara i ciji je trenutno interes da rusi AV....Zapada i istoka sigurno nije...
....
Meni ovo izgleda kao organizacija nekih odmetnutih frakcija unutar drzave kojima je vise dosta ovog bolesnika,tipujem da je crkva a mozda i BIA..

Mi smo mala država i odavno smo shvatili ko vlada svetom
Naravno to nas nije sprečavalo da kada su vladari sveta ugrožavali naše pravo da im se suprostavimo

Ovo ti je poslednji pokušaj da neki i dalje nastave da parazitiraju na Srbiji

Ako im se izmakne neće ostati mnogo za njih

Trebali ste lepo uzeti Šolcikine evre, kad su već kune otišle u mračne koridore povijesti
Урзула носи гаће са Вучићевим ликом, а Шолц заудара има само један пар АВ чарапа.

download.jpg

Profesori nemaju kapacitet da organzuju stambenu zajednicu,ovo vodi neka mocnija ruka.
Tрамп пресекао америчке везе, Кину не занимамо, ко је то још остао, а за кога би Срби радили и за џабе. хммм :think:
Није буба шваба, него она друга буба ...

Strani turisti zbog protesta studenata otkazuju posete Srbiji​

Stranci su počeli da pomeraju rokove posete Srbiji ili u pojedinim slučajevima otkazuju turističke i poslovne aranžmane zbog protesta studenata i građana, rekli su danas za Betu u turističkim agencijama i hotelima.

Menadžer turističke agencije Glob metropoliten Maja Medić rekla je da je tokom oktobra i novembra bilo veliko interesovanje stranaca za dolazak u Srbiju u odnosu na isti period 2024. godine, ali nisu realizovali te dolaske, a razlika u broju gostiju između ta dva perioda je čak i do 70 odsto.

Opširnije pročitajte u posebnoj vesti.
Pa treba da se sns-ovci vesele, jer nam hrvati (kao najbrojniji turisti) ne dolaze da dizu "obojenu revoluciju".

Istina je istina

Šta misliš?

Sankcije Rusiji su uvedene, ali nezvanicno: Sabotiranje izvoza nasih proizvoda u Rusiju, izvoz oruzja u Ukrajinu, vuciceva osuda agresije na Ukrajinu - ohridski sporazum.
Otimanje NIS-a od Rusa, kao vecinskog vlasnika, predlaze sam presjednik
Kopanje litijuma i obecanje Solcu da ce Srbija pomoci Njemackoj izrekao je javno AV.
Zito iz vojvodine: nikad manja proizvodnja zbog prodaje (poklanjanja) hiljada hektara arapima i hrvatskim tajkunima
EPS se namjerno unistava (uz pomoc vucicevih Grcica) da bi sada preuzelo norvesko rukovodstvo, ciji je clan kurtijeva supruga.

Back