Procena ekonomske štete koju blokade nanose Srbiji

za mene glavni minus sto se nezna sta ce biti za studente za predavanja i sto gube vreme😑
Nisam ja student ali imam nekog
Na žalost se može desiti da budu izbačeni sa budžeta,i da im svi rokovi propadnu,ali sam načuo da profesori imaju rešenje tačnije model kako studentima da ne propadne predavanja i kako da završe fakultet.

Nisam student,ali imam i ja nekog iz MFNS(Medicinski fakultet Novi Sad).

Kljucna odlika drugosrbijanstva je da ono ne zeli da Srbija bude ekonomski mocna, jer je to sustinski uslov regionalnog imperijalizma koji pre ili kasnije neminovno vodi ka objedinjavanju omrazenog "srpskog sveta".

Cilj blokada je da ekonomski zaustave Srbiju

Trenutno ne mogu da nadjem procenu te stete pa izvolite sa odokativnim ciframa (konkretno u vezi blokade saobracaja i ugrozavanja investicija).
Dosadni sendvičaru, bolje se pozabavi procenom štete koju je tvoj voljeni sns naneo ovoj zemlji.

nece moci.
citav sistem je titoisticki

te vase pokusaje okacite macku o rep

studenti su lepo rekli da nece moci i pokazali su to i prosle subote u novom sadu

Ne mozes da zrtvujes celu generaciju dece da bi se neki kvazi politicarcici na kraju okoristili o njihovu zrtvu.Deca su uradila svoje,svaka im cast,ali ce polako ove setnje postati besmislene

Te stvari se uveliko znaju. Postoji nekoliko modela, o kojima je već odlučeno. Profesori su se već odrekli prava na godišnji odmor, zna se kada će biti dopunski ispitni rokovi, modeli nastave subotom i slično.

Ne postoji ta neznanica. Planovi stoje kao takvi do 1. aprila. Ako blokade nastave u april, onda će se razmišljati o nekim drugim opcijama. Za sada to nije nikakav problem (ni izbliza) i gotovo niko u principu nije zabrinut (niti profesori, ni studenti).
U Americi bi ovo bio kraj dva trimestra zaredom, administrativni. Tj drugog trimestra ne bi ni bilo ni pod razno jer prvo mora da se završi započeti, drugo ništa,

Naravno, viši interesi.

A procena ekonomske štete Vučića na vlasti?
Season 6 What GIF by The Office

Bolje pitaj za one pre: ako ima nešto to je bar da nema minusa niti izgubljenu deceniju kao ovi drugi.
I to je baš njegova zasluga?
Pa to da se ulovio u borbu s korupcijom, stranački podobnim ali nesposobnima i svim vrstama nepotizma, pa još bih mogao shvatiti. Ništa nije napravio, plivao je niz struju, takva su ekonomska kretanja bila i to je to.
Kao da ja hvalim HDZ zbog ekonomije, a znam da nema veze s njima nego prvenstveno s članstvom u EU.

Dosadni sendvičaru, bolje se pozabavi procenom štete koju je tvoj voljeni sns naneo ovoj zemlji.

Njega najviše boli procena štete koju će lično imati dan posle raspada ovog nakaradnog režima

Zato skičanje, zato kmečanja, zato budalasanje o "zaveri protiv ekonomskog procvata Srbije"

Normalno, neki su procvetali, ušli u ogroman keš, nekretnine, poslove, sitniji su se ovajdili ali ogromna većina stanovništva je siromašnije nego ikada.
Za to ove prve boli pišica kao i za ljude pobijena pod nadstrešnicom. Samo je sopstveno doope bitno, to je interes broj 1 i normalno interes sekte.

Svako ko je u lancu vlasti je to radio u proslosti,sadasnjosti i u buducnosti pogotovu u Srbiji Sve te usijane mlade glave sistem ce da ih institucianilizije i po sistemu kuvanja zabe nastavice se slicno ko i sad u doba SNS-a i AV-a
Pa da pustimo sve da ide svojim tokom i ne mešamo se, a? Okreni glavu na drugu stranu i boli te ćošak.

Back