Procena ekonomske štete koju blokade nanose Srbiji

Schrodinger

Veoma poznat
Poruka
11.742
Kljucna odlika drugosrbijanstva je da ono ne zeli da Srbija bude ekonomski mocna, jer je to sustinski uslov regionalnog imperijalizma koji pre ili kasnije neminovno vodi ka objedinjavanju omrazenog "srpskog sveta".

Cilj blokada je da ekonomski zaustave Srbiju

Trenutno ne mogu da nadjem procenu te stete pa izvolite sa odokativnim ciframa (konkretno u vezi blokade saobracaja i ugrozavanja investicija).

Sve je to sitno , doduse to je sve za sitne dushe.....ebiga, jedva napravio normalno dete pa natrpa silne ambicije u njega, to je jos i zdravo za reon Srbije...

Gori su oni koji nisu sebi dovoljni pa pocnu da sakate dete poredjenjem sa sobom, kao ovo je vama lako , da sam ja imao to , kao onda bi bio drugo a ne bi....i onda miniranje..
Taj deo kod srba koji se javlja kod narcisa i snobova je uzasan...

Srbija ce pobediti.

419362_viber-image-2023-11-09-17-11-13-605_fmob.jpg

sns-sendvicari-sendvici.jpg

za mene glavni minus sto se nezna sta ce biti za studente za predavanja i sto gube vreme😑
Nisam ja student ali imam nekog
Gde nalazite te zabrinute studente što se kao potresaju kako će im propasti godina? Većina studenata ovo podržavaju, ako su i neki protiv blokade to ne znači da su protiv protesta ili da podržavaju vlast. Simpatizeri ove vlasti među mladima su nepostojeća kategorija.

Gde nalazite te zabrinute studente što se kao potresaju kako će im propasti godina? Većina studenata ovo podržavaju, ako su i neki protiv blokade to ne znači da su protiv protesta ili da podržavaju vlast. Simpatizeri ove vlasti među mladima su nepostojeća kategorija.
Ovu moju sam nasao u kolevci kada se rodila 😑
Ako se ona ne potresa ima ko se potresa

Normalno da se ne potresaju kad im diploma Filozofskog vredi koliko i gimnazije. Oni su u osnovi studenti smo na papiru, bez ikakvog znacenja te reci.
Pa jel svi studenti u Srbiji studiraju filozofski? U protestima se koliko znam najviše ističu FPN i pravnici. A vidim i mašinci su dosta aktivni. Žao mi je, boli vas mnogo to što mladi Srbi rođeni nakon 1980ih imaju više moralne kvalitete od starijih generacija kojima tragovi mirišu nepoštenjem i licemerstvom.

Pa jel svi studenti u Srbiji studiraju filozofski? U protestima se koliko znam najviše ističu FPN i pravnici. A vidim i mašinci su dosta aktivni.
Protestante predvode drustvenjaci koji su po definiciji zaludni, ne verujem da ima masinaca.
boli vas mnogo to što mladi Srbi rođeni nakon 1980ih imaju više moralne kvalitete od starijih generacija kojima tragovi mirišu nepoštenjem i licemerstvom.
Da i Kija Kockar je skoro upisala pravni, ucestvuje li ona. :D Normalan student mora biti rodjen nakon 2001.
Da imaju ideologiju, borili bi se za nju a ne jeftine dnevnopoliticke poene. Ovim samo dokazuju da su iskopirali ponasanje najgorih medju starijima.

Poslednja izmena:
Kljucna odlika drugosrbijanstva je da ono ne zeli da Srbija bude ekonomski mocna, jer je to sustinski uslov regionalnog imperijalizma koji pre ili kasnije neminovno vodi ka objedinjavanju omrazenog "srpskog sveta".

Trenutno ne mogu da nadjem procenu te stete pa izvolite sa odokativnim ciframa (konkretno u vezi blokade saobracaja i ugrozavanja investicija).
Manju od Expo cirkusa i nacionalnog stadiona.

Oni ne zele da srpski vojnik bude iznad Zadra, Sarajeva, u Vukovaru, Kninu, na Sarplanini, Dinari i Grmecu. Njihov jedini cilj je mrznja prema Srbima i svemu srpskom.

Prava ekonomska steta je korupcija, kriminal, pranje para, kradje, reketiranje. Sve ono sto radi vlast.
Svako ko je u lancu vlasti je to radio u proslosti,sadasnjosti i u buducnosti pogotovu u Srbiji Sve te usijane mlade glave sistem ce da ih institucianilizije i po sistemu kuvanja zabe nastavice se slicno ko i sad u doba SNS-a i AV-a

Protestante predvode drustvenjaci koji su po definiciji zaludni, ne verujem da ima masinaca.
Protestanti su religijska zajednica i njih predvode arhiepiskopi, prezbiteri ili ministranti ako su kongrešanske denominacije u pitanju. A ako misliš na proteste njih uglavnom predvode novinari sa FPN.
Da i Kija Kockar je skoro upisala pravni, ucestvuje li ona. :D Normalan student mora biti rodjen nakon 2001.
Postoje master studije i doktorske studije gde može da se upiše i neko rođen sredinom 90ih ako je počeo regularne studije sa 19 godina. Ne postoji ograničenje kad ćeš da upises fakultet.

za mene glavni minus sto se nezna sta ce biti za studente za predavanja i sto gube vreme😑
Nisam ja student ali imam nekog

Te stvari se uveliko znaju. Postoji nekoliko modela, o kojima je već odlučeno. Profesori su se već odrekli prava na godišnji odmor, zna se kada će biti dopunski ispitni rokovi, modeli nastave subotom i slično.

Ne postoji ta neznanica. Planovi stoje kao takvi do 1. aprila. Ako blokade nastave u april, onda će se razmišljati o nekim drugim opcijama. Za sada to nije nikakav problem (ni izbliza) i gotovo niko u principu nije zabrinut (niti profesori, ni studenti).

Back