- Poruka
- 7.656
A cekaj, ako se razbolim pa mi se to dopadne jel mogu da izaberem da se ne lecim ili mora da me bodu, hteo ja ili ne ?
Ovo je demokratska drzava imam pravo izbora !
Ovo je demokratska drzava imam pravo izbora !
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaku vakcinu čine pslabljene klice virusa, koje ti ojačaju imunitete. Odakle ti to da su u ovom slučaju u pitanju genetski modifikovane klice?
“
.
Marković: Ministar plaši narod
Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma pozvao je danas ministra zdravlja Tomicu Milosavljevića, "da prestane da plaši narod gripom" i cenio da od toga "korist imaju samo velike farmaceutske kompanije".
"Imali smo običan, pa ptičiji i sada svinjski grip, sutra ćemo imati konjski i ne znam još koji će nam izmisliti proizvođači lekova", rekao je Marković, na konferenciji za novinare, održane povodom potpisivanja ugovora o izgradnju Fabrike i distributivnog centra lekova u Jagodini firme "Dominvest".
tada nije bila roglašena pandemija. sada jeste.Jeste li primetili kad je kriza uvek stigne neka belosvetska bolest koja se širi kuglom zemaljskom.Oko ptičje gripe je tolika panika bila,a nije nešto dugo trajalo.
samo da nam masoni ,Trilaterala i NWO ne uvale neku drogu u vakcinu
naravno druze Arnolde i policijski cas da uvedu po mogucstvuseljaci.
neka zatvore granice i ne prave se pametni.
najgora vlada u istoriji sveta
pa valjda Bilderberg nece stedeti na psihoaktivnim supstancama , nije beg cicijati tesko da bi osetio
naravno druze Arnolde i policijski cas da uvedu po mogucstvu
pa valjda Bilderberg nece stedeti na psihoaktivnim supstancama , nije beg cicija
bolje rakija,slanina i lukac beli , sto je sigurno sigurnou ime svih paranoika ja ti savetujem: drz` se ti nosa
bolje rakija,slanina i lukac beli , sto je sigurno sigurno
Наиме та вакцина садржи неку неку животињску маст(чија је спољна примена нешкодљива), али која када је убризга унутар тела, узрокује нездраво множење стем ћелија, после чега настаје рак. Јачи имунолошки системи ће издржати први напад, за њих после ове иде друга тура вакцинације, а ако ни она не да плода(у броју оболелих због вакцинације) биће и трећа. Људи са слабим имунитетом ће се врло брзо разболети. Иначе малигна оболења су за 20 година скочила за 300%, код деце преко 1000%(наравно погађате због вакцина)samo da nam masoni ,Trilaterala i NWO ne uvale neku drogu u vakcinu
Наиме та вакцина садржи неку неку животињску маст(чија је спољна примена нешкодљива), али која када је убризга унутар тела, узрокује нездраво множење стем ћелија, после чега настаје рак. Јачи имунолошки системи ће издржати први напад, за њих после ове иде друга тура вакцинације, а ако ни она не да плода(у броју оболелих због вакцинације) биће и трећа. Људи са слабим имунитетом ће се врло брзо разболети. Иначе малигна оболења су за 20 година скочила за 300%, код деце преко 1000%(наравно погађате због вакцина)
Главни проблем је што деца имају јако слаб имуни систем, тако да ће по њих вакцине бити најпогубније.
Забраните својој деци да примају вакцине без вашег одобрења. Када у школама почне вакцинисање не пуштајте их у школу. Чувајте своју децу, да их други не би ''средили''.
tada nije bila roglašena pandemija. sada jeste.
mislim da ne treba paničariti, grip k'o grip...i od najobičnijeg gripa, ako se ne lečiš, možeš da umreš.
a vakcinu neću da primim, ko ih šiša.
ti tesko da bi osetio
...ljudi na zapadu su uglavnom protiv tih vakcina a njihove vlade planiraju da ih kupe ... sta ce da rade sa njima, i sa vakcinama i sa ljudima?