Procedura izbora patrijarha

moguc je u onom slucaju kada bi neki koji se upljuvase od mrznje prema crkvi ovde na forumu sutra postali vlast nekim nesrecnim cudom
onda bi crkva imala puno pravo da pozove narod na litije protiv zveri gorcina vesne pesic i slicnih skojevaca.

Cekaj, ja sam hriscanka, Srpkinja, a kriticna sam i prema SPC i sada da crkva poziva u
rat i huska svoje vernike jedne na druge?
 
Cekaj, ja sam hriscanka, Srpkinja, a kriticna sam i prema SPC i sada da crkva poziva u
rat i huska svoje vernike jedne na druge?
zver gorcin vesna pesic infiniti i slicni nisu nikakvi vernici spc. vernik bira reci i ne napada vec se samo brani. e sad zamisli te zveri skojevske na vlasti, pa to bi bio poziv na pobunu svih protiv njih. a oni bas traze i hoce vlast, jedva su izdrzali ovo decenija otkad nema slobe na vlasti, vidis da kriziraju. vlast je teska droga.
 
Јоаникије. зато су и пуцали на њега усред Београда.
Једино ме гризе сада да ли ће Јоаникије бити спретнији и кориснији за српски народ на месту Патријарха или на челу МЦП.
 
PROROČANSTVO BLAŽENOPOČIVŠEG PAVLA Pred smrt je izustio IME NOVOG PATRIJARHA, Milo Đukanović zbog tih reči ne spava mirno decenijama

prema svedočenjima, kada je episkop nikšićki došao da poseti već veoma bolesnog patrijarha Pavla, nije skrivao svoju tugu što vidi da je kraj njegovog ovozemaljskog života veoma blizu.

- Neki žele moju stolicu, neki joj se nadaju, a ti samo želiš da poslužim još crkvi srpskoj. Dao Bog da te udostoji da sedneš na presto Srpske pravoslavne crkve - rekao je tada patrijarh iz bolničke postelje, a na te reči Joanikije je zaplakao, svedoče mnogi iz SPC.
 

Back
Top